- 12 Ekim 2023
- 1.535
- 1.304
- 63
- 27
Bulduk teyzesi Reyhan olacak inşallah siz buldunuz muBebeğinize isim buldunuz mu merak ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulduk teyzesi Reyhan olacak inşallah siz buldunuz muBebeğinize isim buldunuz mu merak ettim![]()
Başarısız 2 dikiş ne olaBildiğim kadarıyla servikal dikişin yeterli olmadığı zamanlarda yapılıyormuş daha önce başarısız 2 dikiş olması gerekiyormuş araştırmıştım normal doğum şansı yokmuş abdominal dikiş alınmıyormuş normal gebelik oluşabiliyormuş Allah mecbur bırakmasın hiç birimizi ona dikişlerimiz tutsun bebişlerimizi inşallah
Canım sen yine de evdeyken de çok oturma. Çoğunlukla yat. Oturmakta uzun vadede cok iyi gelmiyor o yüzden diyorum.
Öyle canım ya insan ameliyat lafını duyunca baya korkuyor bide dr görevi geregi riskleri anlattikca falan.. ama dedigin gibi sakin kalıp bebegine güvenip hepsinin iyiligimize oldugunu kabul edip bu yola girersek hersey daha kolay oluyor..
Yaa ne demekAllah senden de razı olsun canım benim
ben kendi edindigim tecrübemle sana destek oldum. Söylediklerim işine yaramışsa ne mutlu bana
Amin canım benimm aminnn yavrularimiza sağlıkla sihhatle kavuşalım hepimiz
Tamam canım gün içinde uzanmayada calişirimCanım sen yine de evdeyken de çok oturma. Çoğunlukla yat. Oturmakta uzun vadede cok iyi gelmiyor o yüzden diyorum.
Öyle canım ya insan ameliyat lafını duyunca baya korkuyor bide dr görevi geregi riskleri anlattikca falan.. ama dedigin gibi sakin kalıp bebegine güvenip hepsinin iyiligimize oldugunu kabul edip bu yola girersek hersey daha kolay oluyor..
Yaa ne demekAllah senden de razı olsun canım benim
ben kendi edindigim tecrübemle sana destek oldum. Söylediklerim işine yaramışsa ne mutlu bana
Amin canım benimm aminnn yavrularimiza sağlıkla sihhatle kavuşalım hepimizşöyle bi 36 38 haftalari görelim
![]()
Adıyla yaşasın inşallahBulduk teyzesi Reyhan olacak inşallah siz buldunuz mu![]()
Benim de rahimde perde vardı gören prof şey demişti bi daha düşük yaparsan öyle ameliyat ederiz şimdilik kalsın delirmiştim daha önce düştü biri daha düşsün bakalım dediler resmenBaşarısız 2 dikiş ne olaya ben rahim filmi çekildiğimde kalp rahim demişti eski doktorum, asla unutmam bana demişti ki tekrarlayan düşük olursa önlem alırız,, gözlerimi kocaman açtım dedim veeeyyyy üç senemi aldı bir bebek tutturmak bide düşük mü sayacam şimdi sen öyle deyince aklıma geldi
![]()
Asya ismine bayılıyorum ailede olduğu için düşünmedimAdıyla yaşasın inşallahbizim ki de Elif Asya olacak gibi
![]()
Asya da çok yaygınlaştı yıllardır Asya olacak Asya olacak derken ben anca hamile kalınca böyle oldu 3 4 senedir bekliyoruz hanımefendiyiAsya ismine bayılıyorum ailede olduğu için düşünmedimAsel de çok güzel geliyor ama aman allahım elimiz oynasa Asellere çarpıyoruz aşırı popüler olduğu için hiç düşünmedim
Adıyla yaşasın Elif Asya
![]()
Nefret ediyorum bu konuşmalardan doktorlarınBenim de rahimde perde vardı gören prof şey demişti bi daha düşük yaparsan öyle ameliyat ederiz şimdilik kalsın delirmiştim daha önce düştü biri daha düşsün bakalım dediler resmen
Evet maalesef öyleNefret ediyorum bu konuşmalardan doktorlarınbu Serklaj konusunda da ilk gebeliklerde dikiş atmayan doktorlar varmış delirtici şeyler….
Bol bol uzan canım oturmayı daha az yap.Tamam canım gün içinde uzanmayada calişirim
Öğle gerçekten odadan ameliyathaneye gidene kadar o kadar heyecanlıydım ki sana anlatamam vücudum tır tır titriyordu ilk kez operasyon geçiriyordum insan ister istemez korkuyor ama çok başarılı gectiğini söyledi doktorum bebişinde kalp atişlarini dinledim operasyondan sonraşimdiden operasyona girecek tüm anne adaylarına kolaylıklar diliyorum
![]()
Yaaa ben eşime önceden tembihledim zaten çok çok duygusaldım sakın ameliyathaneye götürülürken sen gözüme gözükme dedim yoksa ağlarım dedim ama bana gözükmeden gelmiş ameliyathanenin kapısına kadar sonra odaya götürürlerken kapıda görür görmez ben bir ağlamaya başladım odaya götürdüler üstümü falan giyindim sonra eşim geldi odaya oda başladı ağlamaya kadın doğum olunca yanımda kalmayada izin vermediler ailemde yurt dışında olunca yanımda da kimse kalmadı akşam yemeği getirdiler odada tekim bir taraftan yemek yiyip bir taraftanda ağlıyordum gerçekten canım biz kadınlar aslında o kadar çok güçlüyüz ki boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diyeBol bol uzan canım oturmayı daha az yap.
Ah o duyguyu bilmem mi..
Insan ameliyathaneye hidene kadsr o ameliyat masasina yatinca falan neler nelerrr hissediyor düşünüyor. Ben doktorumu görünce o an o kadar duygulanmistim ki ameliyat öncesi ameliyathanede... neler neler basariyoruz biz kadınlar cok güçlüyüz..
Bizim ameliyathane kapisina kadar esimin gelmesine izin vermislerdi o anlar cok duygusaldi bizim icin.. hala gözlerim doluyor hatirladikca.
Bide doktorumu gördüğüm an iste..
Doktor iyi olunca işlem başarılı olunca dedigin gibi endise edilecek hicbir sey yok. Ama bilinmezlik insanda stres yapiyor biraz. O kadar da olur normaldir bence.
Sağlıkla 9 ayimizi dolduralim da minik bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim büyütelim![]()
Kıyamam ya.. orda yaşananlar bir ömür unutulmuyor varya..Yaaa ben eşime önceden tembihledim zaten çok çok duygusaldım sakın ameliyathaneye götürülürken sen gözüme gözükme dedim yoksa ağlarım dedim ama bana gözükmeden gelmiş ameliyathanenin kapısına kadar sonra odaya götürürlerken kapıda görür görmez ben bir ağlamaya başladım odaya götürdüler üstümü falan giyindim sonra eşim geldi odaya oda başladı ağlamaya kadın doğum olunca yanımda kalmayada izin vermediler ailemde yurt dışında olunca yanımda da kimse kalmadı akşam yemeği getirdiler odada tekim bir taraftan yemek yiyip bir taraftanda ağlıyordum gerçekten canım biz kadınlar aslında o kadar çok güçlüyüz ki boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye![]()
İnşallah canım benim Allah’tan tek isteğim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızKıyamam ya.. orda yaşananlar bir ömür unutulmuyor varya..
o duygusallıklar o yaşananlar çok başka iz bırakıyor. Yalnız olman seni iyice üzmüştür tabi. Hepsi geçip gidecekk biz bebişlerimize anlatcaz bu anıları. Herşey yolunda gidecek![]()
Amin amin aminnn sag salim kucagimiza alalim bebislerimizi öpe koklaya büyütelimİnşallah canım benim Allah’tan tek isteğim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamız
Canım sana başka birşey Sorucam benim son 4 gündür miğdem çok ekşiyor ya resmen ağzıma acı acı sular geliyor şeninde böyle oluyor mu doktora gidince Sorucam belki ilaç falan verir
Tahine bugün başladım inşallah faydasını görürüm ya ne yesem ne içsem Çiğdem kaynıyor resmenAmin amin aminnn sag salim kucagimiza alalim bebislerimizi öpe koklaya büyütelim
Canim yediklerime bagli olarak oluyor bende. Bide biz hep yatiyoruz ya biraz yastik dik olmalı.
Mideye iyi gelen seylerden biri sabah aç karnina tahin yemek bir kaşık yemeye çalış.
Asitli içecek asitli gıda yememeye çalış.
Dr.a soylersen gaviscon falan veriyor kullanmanin bir zarari yok hamilelikte de.
Hamilelikte cok oluyor canım bu durum. Endise etme
Normal canım ya hamislikte oluyor bu durum. Ne yesen rahatsiz ediyor. Bol su icebilirsin.Tahine bugün başladım inşallah faydasını görürüm ya ne yesem ne içsem Çiğdem kaynıyor resmen
Evet canım not aldım kesinlikle söylücem artık çok rahatsız etmeye başladı beniNormal canım ya hamislikte oluyor bu durum. Ne yesen rahatsiz ediyor. Bol su icebilirsin.
Bide gittiginde unutma söyle dr verir ilac sana.
Anlıyorum canım seni ben sürekli yaşamamış olmama ragmen ben bile yaşadığımda cok etkileniyorum.Evet canım not aldım kesinlikle söylücem artık çok rahatsız etmeye başladı beni
YaaaYaaa ben eşime önceden tembihledim zaten çok çok duygusaldım sakın ameliyathaneye götürülürken sen gözüme gözükme dedim yoksa ağlarım dedim ama bana gözükmeden gelmiş ameliyathanenin kapısına kadar sonra odaya götürürlerken kapıda görür görmez ben bir ağlamaya başladım odaya götürdüler üstümü falan giyindim sonra eşim geldi odaya oda başladı ağlamaya kadın doğum olunca yanımda kalmayada izin vermediler ailemde yurt dışında olunca yanımda da kimse kalmadı akşam yemeği getirdiler odada tekim bir taraftan yemek yiyip bir taraftanda ağlıyordum gerçekten canım biz kadınlar aslında o kadar çok güçlüyüz ki boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye![]()
Benim ilk kaybımdan sonraki gebeliğimde de atma taraftarı değildi doktor 2 ve sonrasına atıyoruz dedi yani ben iki tane Bebek kaybedicem lütfedeceklerdi ki geç kalındıgı için bir bebek daha kaybettimNefret ediyorum bu konuşmalardan doktorlarınbu Serklaj konusunda da ilk gebeliklerde dikiş atmayan doktorlar varmış delirtici şeyler….