• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yaaa 😔😔ben de 20.haftada oldum ve ameliyattan çıkınca ilk yaptığım şey karnımı ellemek oldu yerinde mi diye, öyle zor bi psikoloji ki insanın aklına neler neler geliyor
Kesinlik canım ben Operasyona girmeden önce doktorum ameliyathanede bebeğin kalp atişlarini dinletdi çıkıncada bilgi verdi sağolsun her şey yolunda dedi ertesi gün yine USG le bakıldı bende dinledim o zaman dahada rahatladım o anda bile insanın aklına ilk bebeği gelir inşallah sağ salim kavuşuruz 🙏🏻

Nefret ediyorum bu konuşmalardan doktorların😒 bu Serklaj konusunda da ilk gebeliklerde dikiş atmayan doktorlar varmış delirtici şeyler….
Benim ilk kaybımdan sonraki gebeliğimde de atma taraftarı değildi doktor 2 ve sonrasına atıyoruz dedi yani ben iki tane Bebek kaybedicem lütfedeceklerdi ki geç kalındıgı için bir bebek daha kaybettim
Anlıyorum canım seni ben sürekli yaşamamış olmama ragmen ben bile yaşadığımda cok etkileniyorum.
Gecmis olsun canım 🙏
Yarın kontrole gideceğim dua edin de doğurayım 😄😂

Benim ilk kaybımdan sonraki gebeliğimde de atma taraftarı değildi doktor 2 ve sonrasına atıyoruz dedi yani ben iki tane Bebek kaybedicem lütfedeceklerdi ki geç kalındıgı için bir bebek daha kaybettim
Allah şimdi yavrunu hayırlısıyla kucağınaalıp büyütmeyi nasip etsin. Çok acı gerçekten ben bana öyle söyleyen doktoru hemen değiştirdim zar atacak kadar kolay kalamıyoruz maalesef.. hiç anlamıyorum bazen doktorları

Şimdi size bir şey dicem bana güleceksiniz ama bence babylovee babylovee canım sende dikkat et buna ölçüm yaparken tansiyon aletini kolunun üstüne koyma, tam koldaki damar boşluğuna o borucuk denk gelsin. Bugün hemşire bana ölçüm yaparken tam oradan ölçtü nabzımı, az önce ölçtüm her zamanki gibi azıcık yukardan 14-8 çıktı aha dedim yine başlıyoruz, sonra hatırladım kadının ölçümünü aynı dakika oradan ölçtüm üç kere falan 11-7 çıktı, tesadüf olamaz canım bence

Back
X