• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yorumları güzeldi internetten baktım e bebekte indirimde ondan bunu aldım zaten çalışmıyorum ben kullanmak zorunda kalırsam belki sütüm çok olursa diye aldım 😅 çok iyi niyetliyim dimii 🤣🤣
Ben de alacağım dedim annem dedi ki niye çok mu meşgulsün sütün gelince emzir😂

Ben de alacağım dedim annem dedi ki niye çok mu meşgulsün sütün gelince emzir😂
Ben almayacaktım ablam kızdı neden almıyorsun benim sütüm çok fazlaydı emziremedim sağmak zorunda kaldım diye lazım olur bulunsun dedi bem de bi umut aldım manifestledim sütüm çok olsun diye 😅

Ben almayacaktım ablam kızdı neden almıyorsun benim sütüm çok fazlaydı emziremedim sağmak zorunda kaldım diye lazım olur bulunsun dedi bem de bi umut aldım manifestledim sütüm çok olsun diye 😅
İnşallah olsun doyursun şişmanlatsın bebişi inşallah🤩

İnşallah olsun doyursun şişmanlatsın bebişi inşallah🤩
Bi de sinir ettiler beni kilolusun bebeğin zayıf olur senin dediler çok şükür kilosu gayet iyi yok işte kilolusun sütün olmaz mama verirsin inşallah bol bol olur da sütün var mı diyenlere süt banyosu yaptırırız

Bi de sinir ettiler beni kilolusun bebeğin zayıf olur senin dediler çok şükür kilosu gayet iyi yok işte kilolusun sütün olmaz mama verirsin inşallah bol bol olur da sütün var mı diyenlere süt banyosu yaptırırız
Ayy amin inşallah😂 bu sefer memeden kesmeyle uğraşacaksın o zaman da başka dua ederiz hepsi sırayla🤭🙃

Kantaron yağı önerdiler ablalarım hiç bi krem iyi gelmedi kantaron yağı geçirdi dediler ben de krem almadım
Canım bunun baya iyi geldigi yaziyor her yerde. Bide emzirme öncesi silmek fln da gerekmiyormus. Istersen bir tane al bulundur. Kantaron da iyi geliyor diye bende duymustum.

Eklentiler

• Screenshot_20250926-090646_Trendyol.webp
    Screenshot_20250926-090646_Trendyol.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 4
Back
X