- 16 Eylül 2024
- 8.367
- 7.940
- 118
Doguma yürüyerek götürecek seni anlaşıldıNe zamandır satmaya çalışıyoruz bu zamana denk geldi tesadüf![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doguma yürüyerek götürecek seni anlaşıldıNe zamandır satmaya çalışıyoruz bu zamana denk geldi tesadüf![]()
Arabayla bile 1 buçuk saat hastane şimdiden çıksam yürüyerek 2 3 güne doğurur varırım artıkDoguma yürüyerek götürecek seni anlaşıldıyürürken belki dogar diye
Kesin amac bu o zmaanArabayla bile 1 buçuk saat hastane şimdiden çıksam yürüyerek 2 3 güne doğurur varırım artık![]()
Ay yere oturup kalkması bi ölüm o yüzden hiç deneyemeyeceğimKesin amac bu o zmaan
Cocugu bi birakmadin ki dogmaya meyil etsin. Hep bi tehditbugunde deneseydin bacak hareketini.
AhshahAy yere oturup kalkması bi ölüm o yüzden hiç deneyemeyeceğim![]()
Hiç hatırlatma o günü gülme krizi karışık ağlamaya başladım eşim bana bakıp gülüyor ne oldu diye değişik bi akşamdıAhshaho gün dedin ya kramp girdi gülme krizi geldi kalkamadim diye dün gece o geldi aklima sana güldüm kendi kendime ya
bi yerlere yuvarlanarak varmaya calisan pandalar canlandi gözümde ve kesin bende öyle olcam eminim
![]()
Ya inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsinÇıkmıyor napayımeşim arabayı satmış artık arabamız yok o yüzden bugün yarın doğururum gibi geliyor ne alaka derseniz stres yaptım yenisini almadan doğum başlarsa diye bugün yarın çıkar diye düşünüyorum
![]()
Bak iste biz suclu olduk simdi
Ama dogru dün gece benimde gözümden uyku akiyordu senle konuşuyorken
Bide evde yalnizliga aliskinsin ya simdi insanlarin yaninda sohbet etmek bile senin enerjinden yiyordur![]()
Durun kız daha da stres yaptırmayın bu gece doğursam sıkıntı yok araba hala bizde yarından sonra sıkıntıYa inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsinolsun daha güzeli olurinşallah şekerim
ay canım geldim evime çok şükür herkeste görmeye gelince ayyy yoruldum ya
evim güzel evim
![]()
Cok caresiz bir an ama gercekten haklisin yaniHiç hatırlatma o günü gülme krizi karışık ağlamaya başladım eşim bana bakıp gülüyor ne oldu diye değişik bi akşamdı![]()
Ay hadi insallah uyursun daa. Bosver bizi git dinlen
Ya seni o yormustur millete çene yetistircem diye.Ya inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsinolsun daha güzeli olurinşallah şekerim
ay canım geldim evime çok şükür herkeste görmeye gelince ayyy yoruldum ya
evim güzel evim
![]()
Ya çok tatlısınYa seni o yormustur millete çene yetistircem diye.
Gelenlerin yaninda oturmussundur da sen kesin. Uzanmamissindirbeni sinir etmissindir
Ay iyi bari. Lütfen uzanın arkadaslar. Oturmayin yaa. Birinin dr.u sey demisti oturmakla ayakta durmak ayni sey o yüzden bolca yatışYa çok tatlısınoturur uzanır bir vaziyetteydim caniko ama şimdi artık tam uyuma dinlenme moduna geçerim manitam da geldi zaten prensesliğime devam edebilirim
![]()
Evet canım gerçekten öyle doğruAy iyi bari. Lütfen uzanın arkadaslar. Oturmayin yaa. Birinin dr.u sey demisti oturmakla ayakta durmak ayni sey o yüzden bolca yatış
Ooh hadi gözün aydın. Manitalarimiz hep yanımızda olsunlar yaa. Onlar olunca tam prenses oluyoruzm kimse onlar gibi nazlandirmiyor bizi![]()
Uyandım bileCok caresiz bir an ama gercekten haklisin yaniinsan gülse mi aglasa mi
Ay hadi insallah uyursun daa. Bosver bizi git dinlen![]()
Ay ınsallah canım benım gece boyu panik atak geçirdim en son uyumusum sabaha karsı sımdı uyandım saati bekliuorum. Bebeğe zarar gelmeden atlatırız ınsallahCanım benim panik atakla birlesince haliyle daga stres yapmissindir. Hic sıkma canını. Doktorun iyiyse ona güvenmekten kendini rahat bırakıp güvenmekten baska şansın yok.
Burdaki herkeste aynı sekilde kısalma oldugu icin ameliyat gecirdik.
Ama şükür ki korktugun gibi olmuyor. Su an bir bilinmezlik icinde oldugun icin endise ediyorsun ama ameliyattan saglikla çıkıp bebisinin dogmasi icin gün sayacagini hayal et.
Ameliyat sonrası haliyle biraz agri oluyor, hastanede onun icin serum veriyorlar gözetim altinda oluyorsun zaten. Hepsi gecee. Sonra da evde bolca dinlenmeye bakiyor.
Bende sen gibi hamileligimin başında hep yattım. Tam ayaga kalktim 1 hafta fln oldu bu defa da acil serklaj karari alındı. Bazı seyler yasanacakmis diyoruz artik.
Bide dua et ki farkedilmisbu cok iyi birsey
Zaten yatmaya alışkınsindir. Booolca yatmaya devam. Oturma bile hep yat. Zaten ayakta durma konusunda kısıtlı ol. Hersey yolunda gidecektirAllah yardımcın olsun canım benim
![]()
Aferin güzel kızımaEvet canım gerçekten öyle doğruuzanıyoruz yahu kızma bacııı
![]()