• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay yere oturup kalkması bi ölüm o yüzden hiç deneyemeyeceğim 😅
Ahshah 😅 o gün dedin ya kramp girdi gülme krizi geldi kalkamadim diye dün gece o geldi aklima sana güldüm kendi kendime ya😅😅 bi yerlere yuvarlanarak varmaya calisan pandalar canlandi gözümde ve kesin bende öyle olcam eminim 😅😅

Ahshah 😅 o gün dedin ya kramp girdi gülme krizi geldi kalkamadim diye dün gece o geldi aklima sana güldüm kendi kendime ya😅😅 bi yerlere yuvarlanarak varmaya calisan pandalar canlandi gözümde ve kesin bende öyle olcam eminim 😅😅
Hiç hatırlatma o günü gülme krizi karışık ağlamaya başladım eşim bana bakıp gülüyor ne oldu diye değişik bi akşamdı 😅😅

Çıkmıyor napayım 😅 eşim arabayı satmış artık arabamız yok o yüzden bugün yarın doğururum gibi geliyor ne alaka derseniz stres yaptım yenisini almadan doğum başlarsa diye bugün yarın çıkar diye düşünüyorum 😅
Ya inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsin😆 olsun daha güzeli olurinşallah şekerim🥰🥰
Bak iste biz suclu olduk simdi 😅
Ama dogru dün gece benimde gözümden uyku akiyordu senle konuşuyorken😅
Bide evde yalnizliga aliskinsin ya simdi insanlarin yaninda sohbet etmek bile senin enerjinden yiyordur😅
😅ay canım geldim evime çok şükür herkeste görmeye gelince ayyy yoruldum ya🥹 evim güzel evim🤩

Ya inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsin😆 olsun daha güzeli olurinşallah şekerim🥰🥰

😅ay canım geldim evime çok şükür herkeste görmeye gelince ayyy yoruldum ya🥹 evim güzel evim🤩
Durun kız daha da stres yaptırmayın bu gece doğursam sıkıntı yok araba hala bizde yarından sonra sıkıntı 😅😅

Evet insanın evi gibisi yok gerçekten de

Hiç hatırlatma o günü gülme krizi karışık ağlamaya başladım eşim bana bakıp gülüyor ne oldu diye değişik bi akşamdı 😅😅
Cok caresiz bir an ama gercekten haklisin yani😅 insan gülse mi aglasa mi😅
Bu gece erken uyuyabilirim akşam uyumadım arabayı sattım diyince uyursam inşallah sabaha kadar uyurum yarım saat uyuyup uyanırsam çok sıkıntı cebellato cebellato babylovee babylovee
Ay hadi insallah uyursun daa. Bosver bizi git dinlen😅

Ya seni o yormustur millete çene yetistircem diye.
Gelenlerin yaninda oturmussundur da sen kesin. Uzanmamissindir 😒 beni sinir etmissindir

Ya seni o yormustur millete çene yetistircem diye.
Gelenlerin yaninda oturmussundur da sen kesin. Uzanmamissindir 😒 beni sinir etmissindir
Ya çok tatlısın🤭 oturur uzanır bir vaziyetteydim caniko ama şimdi artık tam uyuma dinlenme moduna geçerim manitam da geldi zaten prensesliğime devam edebilirim🥰🤣

Ya çok tatlısın🤭 oturur uzanır bir vaziyetteydim caniko ama şimdi artık tam uyuma dinlenme moduna geçerim manitam da geldi zaten prensesliğime devam edebilirim🥰🤣
Ay iyi bari. Lütfen uzanın arkadaslar. Oturmayin yaa. Birinin dr.u sey demisti oturmakla ayakta durmak ayni sey o yüzden bolca yatış 😍😍
Ooh hadi gözün aydın. Manitalarimiz hep yanımızda olsunlar yaa. Onlar olunca tam prenses oluyoruzm kimse onlar gibi nazlandirmiyor bizi😁

Ay iyi bari. Lütfen uzanın arkadaslar. Oturmayin yaa. Birinin dr.u sey demisti oturmakla ayakta durmak ayni sey o yüzden bolca yatış 😍😍
Ooh hadi gözün aydın. Manitalarimiz hep yanımızda olsunlar yaa. Onlar olunca tam prenses oluyoruzm kimse onlar gibi nazlandirmiyor bizi😁
Evet canım gerçekten öyle doğru🥰🥰 uzanıyoruz yahu kızma bacııı😆😆

Canım benim panik atakla birlesince haliyle daga stres yapmissindir. Hic sıkma canını. Doktorun iyiyse ona güvenmekten kendini rahat bırakıp güvenmekten baska şansın yok.
Burdaki herkeste aynı sekilde kısalma oldugu icin ameliyat gecirdik.
Ama şükür ki korktugun gibi olmuyor. Su an bir bilinmezlik icinde oldugun icin endise ediyorsun ama ameliyattan saglikla çıkıp bebisinin dogmasi icin gün sayacagini hayal et.
Ameliyat sonrası haliyle biraz agri oluyor, hastanede onun icin serum veriyorlar gözetim altinda oluyorsun zaten. Hepsi gecee. Sonra da evde bolca dinlenmeye bakiyor.
Bende sen gibi hamileligimin başında hep yattım. Tam ayaga kalktim 1 hafta fln oldu bu defa da acil serklaj karari alındı. Bazı seyler yasanacakmis diyoruz artik.
Bide dua et ki farkedilmis 🙏 bu cok iyi birsey🙏
Zaten yatmaya alışkınsindir. Booolca yatmaya devam. Oturma bile hep yat. Zaten ayakta durma konusunda kısıtlı ol. Hersey yolunda gidecektir 🙏 Allah yardımcın olsun canım benim 🙏💗
Ay ınsallah canım benım gece boyu panik atak geçirdim en son uyumusum sabaha karsı sımdı uyandım saati bekliuorum. Bebeğe zarar gelmeden atlatırız ınsallah 🙏🏻

Back
X