Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyleyim hep gündüz aralıksız uyuyabiliyorum ama gece asla öyle olmuyor
Kız bebişler çok uyku yapıyor
Çok uyuyunca bebek büyüyor demekmiş herkes poposundan bir şey uyduruyor çok komik yaBen de öyleyim hep gündüz aralıksız uyuyabiliyorum ama gece asla öyle olmuyor![]()
Evet canım çok doğru ben gebeliğin başından şimdiye kadar böyle uyku sersemi olmadımKız bebişler çok uyku yapıyorvalla uyku geldikçe uyuyun doğumdan sonra ister istemez biz düzene giriyor insan
![]()
Kahve yasak bana deseydin yaEvet canım çok doğru ben gebeliğin başından şimdiye kadar böyle uyku sersemi olmadımşimdi üç dört gündür kaynanamları görmediğim için yanlarına inmediğim için kaynanam görümcem vs vs beni çok özlemişler
kahve diye tutturdular artık inip kahve içicem onlarla
![]()
O zaman benim kız okul çağına gelmiş şekilde çıkacakÇok uyuyunca bebek büyüyor demekmiş herkes poposundan bir şey uyduruyor çok komik ya![]()
Kuzum bugun bende öyleyim. Dediniz dediniz bana da bulastirdiniz uykularinizi
Asko bence normal ya. 3.trimeste boyle oluyormuş. Aman tek derdimiz uyku olsunn..Evet canım çok doğru ben gebeliğin başından şimdiye kadar böyle uyku sersemi olmadımşimdi üç dört gündür kaynanamları görmediğim için yanlarına inmediğim için kaynanam görümcem vs vs beni çok özlemişler
kahve diye tutturdular artık inip kahve içicem onlarla
![]()
Senin kızla ugrasa ugrasa bir hal olduk. Dogunca kimle ugrascazO zaman benim kız okul çağına gelmiş şekilde çıkacakbütün hamilelik uyuyarak geçti neredeyse
Nisandan sonra en ileri haftada kim var bu arada ben haftalarınızı göremiyorum arada güncelleme yapayımSenin kızla ugrasa ugrasa bir hal olduk. Dogunca kimle ugrascaz![]()
Kuzum biNisandan sonra en ileri haftada kim var bu arada ben haftalarınızı göremiyorum arada güncelleme yapayım![]()
Maşallah ne güzel haftalar çoğunuz ilk eşikleri atlattınız darısı bizim başımızaKuzum binergiscicegi6 var benim bildigim, sonra
cebellato ile ben ayni gün gosteriyor bizim dogum tarihlerimizi
biz 28 haftaligiz 29dan gün aldık.
Nergiscicegi de galiba 35 fln olmalı bakmadim ama.
Sonra G gofretinannesi var ve sen varsin.
Hepimiz sağlıkla dogurcaz kuzularimizi kucagimiza alıp büyütcez![]()
Amin canım benim aminn.. Allahım emeklerimizi görüyorMaşallah ne güzel haftalar çoğunuz ilk eşikleri atlattınız darısı bizim başımıza![]()
34+3ten selamlarKuzum binergiscicegi6 var benim bildigim, sonra
cebellato ile ben ayni gün gosteriyor bizim dogum tarihlerimizi
biz 28 haftaligiz 29dan gün aldık.
Nergiscicegi de galiba 35 fln olmalı bakmadim ama.
Sonra G gofretinannesi var ve sen varsin.
Hepimiz sağlıkla dogurcaz kuzularimizi kucagimiza alıp büyütcez![]()
Senin kızla ugrasa ugrasa bir hal olduk. Dogunca kimle ugrascaz![]()
Ayyy canım benim takip edemedim burayı birkaç gündür okuyordum ama yazamadımhepiniz beni çok güldürdünüz
S Simgeklcc canım inşallah 20-30-32-34 görürsün hepsini
her gittiğimde doktor yeni bir sayı söylüyor
nisan97 acaba benim yavrucak uyumaktan kaç kilo oldu perşembe gününe kadar 100 gram daha alsın
nergiscicegi6 ya tatlı anne neden sen mesaj yazmıyorsun gizli gizli doğuracaksın nerdeyse yaaaaaa
babylovee kahve içtim banyo yaptım şimdi yemek yapıcam minik kuşum
nanay ne yemek yapıcam bulamıyorum atmasyon bir şeyler
![]()
Ayy bak iyi aklimda kalmis yine haftan34+3ten selamlarinşallah sağlıkla alırız kucağımıza
adım adım hedeflere yaklaşıyoruz
![]()
Ben buldum senin kızdan sonra nergiscicegini darliycazbilemeyeceğim artık
![]()
Ya nefret geldi sular kesik bizde. Dus alamadim kendimi rezalet hissediyorum yahepiniz beni çok güldürdünüz
S Simgeklcc canım inşallah 20-30-32-34 görürsün hepsini
her gittiğimde doktor yeni bir sayı söylüyor
nisan97 acaba benim yavrucak uyumaktan kaç kilo oldu perşembe gününe kadar 100 gram daha alsın
nergiscicegi6 ya tatlı anne neden sen mesaj yazmıyorsun gizli gizli doğuracaksın nerdeyse yaaaaaa
babylovee kahve içtim banyo yaptım şimdi yemek yapıcam minik kuşum
nanay ne yemek yapıcam bulamıyorum atmasyon bir şeyler
![]()
Az kaldı ya vallahi 34lere falan geleceğimi hiç düşünmezdim kızlar umutlu olun hepAyy bak iyi aklimda kalmis yine haftanbizi ihmal etme yazzz. Az kaldi seninde
Ben buldum senin kızdan sonra nergiscicegini darliycaz![]()