• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

İyi olmuş canım hareketimiz az ya o yüzden veriyorlar. 🥺Hap olarak alıyorum ben de şu an
Evet canım doktor da bana dolaşım bozukluğu olmasın gibi şeyler söyleyerek verdi ben hastanede yatarken de günlük vuruluyordum
Ay ben tuvalete gidince bile hızlı hızlı yatmaya dönüyorum maşallah sen il değiştiriyorsun 😂
Aşkım perşembe günü sorucam doktora tamam dinlene dinlene git derse giderim😂 yoksa gitmicem😥😥

Canım iki gün falan benim de sildikçe gelen akıntı gibi leke vardı göstermiştim doktora normal dedi içeride dikiş atarken kurumuş kanda olabilirmiş endişe etme onlar inecek,

oturdum uzandım şimdi klimanın altına napıyorsunuz kızlaaarrr babylovee babylovee
Asko bugun Uzak Sehir vardi onu izledik ailece 😄 pür dikkat. O arada sular geldi kosarak duşa girdim 😄 su an kendimi tertemiz hisseidyorum😄
haftaya ben belki adanaya giderim sanki orası daha soğuk😂🥴
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yotum yapmıyorum artik sana ben. Adanada ne isin var yaaaa. Yatsana totonun üstünde evindeeeee bu gadin beni delirtecek

Asko bugun Uzak Sehir vardi onu izledik ailece 😄 pür dikkat. O arada sular geldi kosarak duşa girdim 😄 su an kendimi tertemiz hisseidyorum😄

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yotum yapmıyorum artik sana ben. Adanada ne isin var yaaaa. Yatsana totonun üstünde evindeeeee bu gadin beni delirtecek
Kız yata yata arada yürüye yürüye🤣 bide doktor kabul etmezse gitmicem kızma bacıııııı💖💖💖 sıhhatler olsunnnnnn doktora gideceğim banyosu bunun adı🤣

Kız yata yata arada yürüye yürüye🤣 bide doktor kabul etmezse gitmicem kızma bacıııııı💖💖💖 sıhhatler olsunnnnnn doktora gideceğim banyosu bunun adı🤣
Yok bu kız beni çıldirtacak 😄 ne yapacan adanada mi yatayim birazda diyosun😄 hatay da yatmak keyif vermedi heralde😄
Ayyy evetttt. Doktora gitmeden once aklandım paklandım. Kac gündür sular kesik diye dus da alamamistim zaten haftada bir alıyorum duş 😄

Yok bu kız beni çıldirtacak 😄 ne yapacan adanada mi yatayim birazda diyosun😄 hatay da yatmak keyif vermedi heralde😄
Ayyy evetttt. Doktora gitmeden once aklandım paklandım. Kac gündür sular kesik diye dus da alamamistim zaten haftada bir alıyorum duş 😄
Dedemler orda bide kocamdan sıkıldım ya ne bu biraz hasretlik olsun diyorum🥴🤣

Galiba aranizda bir ben kullanmiyorum kan sulandırıcı.

Bu arada bende üşüdüm bugun hepp hava sogukk
Ankarada soguk dostlar
Maalesef ben de kullanıyorum akşam delik deşik ettim kendimi her soktuğum yerden kan fışkırdı resmen nasıl denk getirdiysem damara denk geldi hep 😂

Niye sen nereye yapıyorsun maşallah kan çıkaracak kadar😅 özlersem dönerim ayol🤩🤩🤩
Koldan yapıyorum bi nokta var oraya denk gelince oluyor bi damar geçiyor galiba biraz yüzeysel akşam akşam mahvoldu kolum 😅 yine de çok özleme uzaktan özlemek iyidir şu aralar 😂😂

Maalesef ben de kullanıyorum akşam delik deşik ettim kendimi her soktuğum yerden kan fışkırdı resmen nasıl denk getirdiysem damara denk geldi hep 😂
Ayy dikkat et be bacım. Vallahi heryerlerimiz delindim bende insülin ignesi oluyorum onun sayesinde delindi kollarim bacaklarim. Parmak uclarim da seker olcmekten perisan oldu

Ayy dikkat et be bacım. Vallahi heryerlerimiz delindim bende insülin ignesi oluyorum onun sayesinde delindi kollarim bacaklarim. Parmak uclarim da seker olcmekten perisan oldu
Bi ara bende şeker takibi yaptım günde 4 5 defa ölçüyordum parmak uçları mahvoluyor hassas bi de dokundukca acıyordu bitecek bunlar yakında çok güzel bişeyle ödüllendirileceğiz inşallah

Bi ara bende şeker takibi yaptım günde 4 5 defa ölçüyordum parmak uçları mahvoluyor hassas bi de dokundukca acıyordu bitecek bunlar yakında çok güzel bişeyle ödüllendirileceğiz inşallah
Evet gercekten zor oluyor. Ben günde 6 kez ölçüyorum her kontrol öncesi. 3 gun fln. Oncesinde de aklima geldikce ölçüyorum parmak uclarim hep delik desik olmus.
Öyle kuzum çok güzel bir evlat için tüm bunlar. Feda olsunn🥰🥰

Evet gercekten zor oluyor. Ben günde 6 kez ölçüyorum her kontrol öncesi. 3 gun fln. Oncesinde de aklima geldikce ölçüyorum parmak uclarim hep delik desik olmus.
Öyle kuzum çok güzel bir evlat için tüm bunlar. Feda olsunn🥰🥰
Bizim kızlar nereye gittiler uyumuş olabilirler mi bu saatte cebellato cebellato 😄

Ben daha anca uyuycamm. Yarin doktor kontrolümüz var. Güzel sağlıklı haberlerle gelmek nasip etsin Allahım 🙏
Sen uykuyu almissin daha bosa bekleme yani film falan secte izle bari😁

Ben daha anca uyuycamm. Yarin doktor kontrolümüz var. Güzel sağlıklı haberlerle gelmek nasip etsin Allahım 🙏
Sen uykuyu almissin daha bosa bekleme yani film falan secte izle bari😁
Hiç tv izleme huyum kalmadı tahammül edemiyorum dizi film hiç bişeye başım ses götürmüyor yaşlanmışam 😂😂 saat kaçta randevun bizi de bilgilendir

Hiç tv izleme huyum kalmadı tahammül edemiyorum dizi film hiç bişeye başım ses götürmüyor yaşlanmışam 😂😂 saat kaçta randevun bizi de bilgilendir
Kac yaşındasın hele bir söyle bakayim yaşlı 😁
Ay benimde kaldırmıyor sesi kafam yaa. Birsey izlerken reklam girince sesi komple kapatiyorum. Normalde cok severim dizi veya film seyretmeyi ama normal tv dizisi degilde daha cok yabanci dizi izlemeyi severim. Ama simdi normalde izledigim 1 2 dizi var onlar baslayinca netten izlemeye mola verdik az. Ama dedigin gibi yüksek ses falan asla kaldırmıyor kafam😁

14.30 da kuzu randevum. Sağlıklı mutlu haberlerle geleyim birazcik şenlenelim🙏🥰

Back
X