• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kac yaşındasın hele bir söyle bakayim yaşlı 😁
Ay benimde kaldırmıyor sesi kafam yaa. Birsey izlerken reklam girince sesi komple kapatiyorum. Normalde cok severim dizi veya film seyretmeyi ama normal tv dizisi degilde daha cok yabanci dizi izlemeyi severim. Ama simdi normalde izledigim 1 2 dizi var onlar baslayinca netten izlemeye mola verdik az. Ama dedigin gibi yüksek ses falan asla kaldırmıyor kafam😁

14.30 da kuzu randevum. Sağlıklı mutlu haberlerle geleyim birazcik şenlenelim🙏🥰
Biyolojik olarak 28 ama ruhen sanki 60 70 varım gibi 😂😂😂

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰❤️

Biyolojik olarak 28 ama ruhen sanki 60 70 varım gibi 😂😂😂

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰❤️
Amin canımm çok teşekkür ederim 🙏😍

Daha küçüksün 😬 ama bence günümüz gencleri olarak cidde 60 yas olgunlugu ve çökmüşlüğü var üstümüzde sanki 🤝😅

Amin canımm çok teşekkür ederim 🙏😍

Daha küçüksün 😬 ama bence günümüz gencleri olarak cidde 60 yas olgunlugu ve çökmüşlüğü var üstümüzde sanki 🤝😅
Kasık ağrılarım arttı 2 gündür doğuma hazırlık mı oluyor şimdi bunlar bir an önce çıksa artık kavuşsak ben de kurtulsam 😃😂

Sen kaçta yaşındasın bana küçüksün dediğine göre büyük müsün benden 😃
Bende yeni 32 oldum kuşum 😅 valla ben en son 25 yasindaydim. Ne ara bu yaşa geldim hic bilmiyorum.
Kasık ağrılarım arttı 2 gündür doğuma hazırlık mı oluyor şimdi bunlar bir an önce çıksa artık kavuşsak ben de kurtulsam 😃😂
Ayyy bencce öyle. Doguma hazirlaniyor bebisin. Belki yavas yavas acilman basliyordur.

Bende yeni 32 oldum kuşum 😅 valla ben en son 25 yasindaydim. Ne ara bu yaşa geldim hic bilmiyorum.

Ayyy bencce öyle. Doguma hazirlaniyor bebisin. Belki yavas yavas acilman basliyordur.
Benim yaş evlendikten sonra her sene 2 2 artar oldu sanki 😂😂 24den sonrasını hatırlamıyorum hem çok zor geçti hem çok güzeldi sanırım ondan oldu 😃

Benim yaş evlendikten sonra her sene 2 2 artar oldu sanki 😂😂 24den sonrasını hatırlamıyorum hem çok zor geçti hem çok güzeldi sanırım ondan oldu 😃
Ahahah olabilir😅 ya gercekten zaman nasil geciyor insan anlamiyor. Cok acaip bu yasa ne ara geldik. Yegenim var ortaokula giden bazen onla konusurken o yillarimi net dün gibi hatirliyorum sanki törenden cikmisim hafta sonu olmus eve gidip keyfle uzancam gibi. Ama 32 oldum bile 🤔🥴
Hazırlanmayı bırakıp doğsa iyi olacak 😂
Senin kızın adını doğa koyalim, doğasıca doğa 😁

Ahahah olabilir😅 ya gercekten zaman nasil geciyor insan anlamiyor. Cok acaip bu yasa ne ara geldik. Yegenim var ortaokula giden bazen onla konusurken o yillarimi net dün gibi hatirliyorum sanki törenden cikmisim hafta sonu olmus eve gidip keyfle uzancam gibi. Ama 32 oldum bile 🤔🥴

Senin kızın adını doğa koyalim, doğasıca doğa 😁
Evet o günler sanki dün gibi en yaşayamadığım üni zamanları çoğu koronaya denk geldi boşa gitti sonra da hemen evlendim zaten 😂

Erkek olsaydı da doğan koyardık 😂😂

Evet o günler sanki dün gibi en yaşayamadığım üni zamanları çoğu koronaya denk geldi boşa gitti sonra da hemen evlendim zaten 😂

Erkek olsaydı da doğan koyardık 😂😂
Yaa kötü döneme denk gelmissin üni konusunda yaa oysaki hayatin en güzel donemlerinden biridir 🥰😍 hemen evlendigin iyi olmus 😁😁

Ivitt neden olmasin güzel isimler😅
Haydi bana erkek bebis ismi öner hosuna gidenlerden. 💃

Yaa kötü döneme denk gelmissin üni konusunda yaa oysaki hayatin en güzel donemlerinden biridir 🥰😍 hemen evlendigin iyi olmus 😁😁

Ivitt neden olmasin güzel isimler😅
Haydi bana erkek bebis ismi öner hosuna gidenlerden. 💃
Erkek olsa Kerem düşünmüştüm ben eşim Umut olsun istiyordu yeni moda isimlerden de olabilir tabii Altay Tuna koydu bi yakınım Mert ismi hoşuma gidiyor yeğenimin adı Mert olmasa düşünürdüm siz nasıl bişey arıyorsunuz tam olarak ne vereyim abime 😂

Erkek olsa Kerem düşünmüştüm ben eşim Umut olsun istiyordu yeni moda isimlerden de olabilir tabii Altay Tuna koydu bi yakınım Mert ismi hoşuma gidiyor yeğenimin adı Mert olmasa düşünürdüm siz nasıl bişey arıyorsunuz tam olarak ne vereyim abime 😂
Modern yeni güzel isimlerden düşünüyoruz kuzu. Ama isim erkekte cok fazla yok sanki. Bide oyle bir genc kuzen cevrem var ki tüm begendigim isimleri koymuşlar.
Mesela sarp, mert, yiğit gibi bunlari hepsi koymus bize isim birakmamislar 😅
Yaman hoşuma gidiyor emir hosuma gidiyor.
Heryer aslan oldu zaten bide asil. Baska isim yok gibi

Modern yeni güzel isimlerden düşünüyoruz kuzu. Ama isim erkekte cok fazla yok sanki. Bide oyle bir genc kuzen cevrem var ki tüm begendigim isimleri koymuşlar.
Mesela sarp, mert, yiğit gibi bunlari hepsi koymus bize isim birakmamislar 😅
Yaman hoşuma gidiyor emir hosuma gidiyor.
Heryer aslan oldu zaten bide asil. Baska isim yok gibi
Evet erkek bebekte pek seçenek yok kızlarda daha çok

Aklıma da gelmiyor isim böyle pat diye 😂😂 düşünelim biz bunun üstüne biraz

Evet erkek bebekte pek seçenek yok kızlarda daha çok

Aklıma da gelmiyor isim böyle pat diye 😂😂 düşünelim biz bunun üstüne biraz
Hahaha 😅 tamam azcik düşün. Aklina gelenleri söyle 😍
Iste bizde esimle böyle oluyoruz. Asla bulamiyoruz. Bide şöyle karakterli bir isim olsun diyorum. O yüzden epey zorr🤦🏻‍♀️😄

Hahaha 😅 tamam azcik düşün. Aklina gelenleri söyle 😍
Iste bizde esimle böyle oluyoruz. Asla bulamiyoruz. Bide şöyle karakterli bir isim olsun diyorum. O yüzden epey zorr🤦🏻‍♀️😄
Ben isim konusunda çok zorlanmadım yıllardır belliydi isim konusu her düşükte her pozitif teste isim düşündük çok zor olmadı 😂 eşimde bana bıraktı tamamen sağolsun çok acı çektin senin hakkın dedi öylelikle kolay oldu benim için

Ben isim konusunda çok zorlanmadım yıllardır belliydi isim konusu her düşükte her pozitif teste isim düşündük çok zor olmadı 😂 eşimde bana bıraktı tamamen sağolsun çok acı çektin senin hakkın dedi öylelikle kolay oldu benim için
Isim meselesi benim icin onemli yaa cocugum bana kizmasin sonra😄
Sen bulmakta zorlanmamissin ama bizde az zor isim bulma isi.
Elbet buluruz yaa yavrum saglikli olsun daa.. en son diyorum Oğul'um dan Oğulcan koyacagim 😄

Isim meselesi benim icin onemli yaa cocugum bana kizmasin sonra😄
Sen bulmakta zorlanmamissin ama bizde az zor isim bulma isi.
Elbet buluruz yaa yavrum saglikli olsun daa.. en son diyorum Oğul'um dan Oğulcan koyacagim 😄
Evet ya sağlıcakla doğsun da isimi doğunca bile bulursun yine de son dk ya bırakma tabii 😂

Back
X