• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Giydircem cocuma deseydin😂 bu bebisler sarı ve cıvık mıçmıyor mu. Sirtina kadar çıkınca marketten zibin akmaya mi gidecez😂
Ben de aynı şeyi düşündüm 10 tane falan zıbın aldım ay sen hiç mi makine çalıştırmayacaksın napacaksın o kadar zıbını ne gerek vardı cart curt sinir oldum 😂😂

Ben de aynı şeyi düşündüm 10 tane falan zıbın aldım ay sen hiç mi makine çalıştırmayacaksın napacaksın o kadar zıbını ne gerek vardı cart curt sinir oldum 😂😂
Bebisim, bu bizim bebislerin zibinlari zaten el kadar. 10 tanesini tek seferde atsan yine makinenin 8de 1i dolmaz 😄 maytap mi geciyorlar yahu.
Cocugun esyalari tek basina yikaniyor. Tutupta anne baba elbisesi ile yikanmiyor sonucta.

Bebisim, bu bizim bebislerin zibinlari zaten el kadar. 10 tanesini tek seferde atsan yine makinenin 8de 1i dolmaz 😄 maytap mi geciyorlar yahu.
Cocugun esyalari tek basina yikaniyor. Tutupta anne baba elbisesi ile yikanmiyor sonucta.
Kendileri umursamıyor onu bebek kıyafetlerini normal deterjanla yıkıyorlarmış belki kendi kıyafetleriyle atıyorlardır makineye bilemem 😂

Yok yok mümkün değil 😂 ben genelde bildiğini okuma konusunda master yaptığım için sorun olmuyor 😂😂

Hastane çantası hazırlamaya başladın mı
Ay iyi sevindimm😄

Yok kuzum daha baslamadim ya. Eksiklerimiz var alinacaklar var daha. Hazirlamali miyim sence simdiden

Anlamsizca durup durup midem kaynıyor resmen. Bogazimda sanki ates yanıyor gibi oluyor az once zor tuttum kusmamak icin kendimi. Ayyyy kusmayayim yaaa 😕😕 ben kusunca ağlıyorum bide ☹
Çok normal bu haftalardan sonra yanma çok fazla artıyor doktoruna söyle ilaç şurup vs verir belki benimki şurup verdi içemedim ilaç olsa daha kolay içmesi şurup zor oluyor midesi bulanan biri için o tat ağızda kalınca daha kötü oluyor

Ay iyi sevindimm😄

Yok kuzum daha baslamadim ya. Eksiklerimiz var alinacaklar var daha. Hazirlamali miyim sence simdiden
Yavaştan başlasan olur eksikleri de aldıkça eklersin aklından çıkar onun yükü iyi olur senin için elinin altında hazırda olması

Çok normal bu haftalardan sonra yanma çok fazla artıyor doktoruna söyle ilaç şurup vs verir belki benimki şurup verdi içemedim ilaç olsa daha kolay içmesi şurup zor oluyor midesi bulanan biri için o tat ağızda kalınca daha kötü oluyor
Gaviscon mu verdi ? O da mubarek yogun katı cirkin biseym ama cokta etkili. Yarin söyleyeyim olmadi. Unutmazsam.
Aniden basladi ya

Gaviscon mu verdi ? O da mubarek yogun katı cirkin biseym ama cokta etkili. Yarin söyleyeyim olmadi. Unutmazsam.
Aniden basladi ya
Evet onun benzeri bişey etkili ama bi defa zorla içtim bi daha içemedim hamilelikte çoğu şeyden tiksindim bi daha dokunamıyor insan kutusuna bile 😂

Son zamanlarda favori tiksinmem dalin kokusu 😂😂

Yavaştan başlasan olur eksikleri de aldıkça eklersin aklından çıkar onun yükü iyi olur senin için elinin altında hazırda olması
Aslinda haklısın hazirda bekletmek iyi olabilir ama iste erken kirlenir diyorum diger yandan da. Gerci eksiklere baslasam anca toparlanir alinacaklar. Sonra yikama ütüleme derken epey vakit alır yine biraz daha haftalar ilerler.

Aslinda haklısın hazirda bekletmek iyi olabilir ama iste erken kirlenir diyorum diger yandan da. Gerci eksiklere baslasam anca toparlanir alinacaklar. Sonra yikama ütüleme derken epey vakit alır yine biraz daha haftalar ilerler.
Anca hazırlanıyor zaten hemen pat diye olmuyor ben yavaştan başladım 29 30 haftada tam anlamıyla yeni bitti daha 😂

O kadar sürüyorsa eksikleri sepete atmaya baslayayim ben😄😄
Sadece bebek için değil kendin içinde hazırlayacaksın sonuçta anca biter rahat şeyler almaya çalış kendin için giymesi çıkarması kolay olsun pijama takımı diğmeli olsun emzirme için kolaylık

Back
X