• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ah bi anlasam nasıl kötü geliyor kokusu anlatamam önceden çok hoşuma giderdi 😂😂 şimdi çekilmez bişey oldu benim için
Iste olunca oluyor demek ki igrenecek bisey cikiyor illa ki😄 bende severim normalde dalin kokusunu benide sogutma simdi dur😄

Son dk böyle bir isimle gelmezsin umarım 😂😂 hadi babası salak annesi nasıl izin verdi buna acaba babylovee babylovee

Ay aman Allah korusun😄😄😬 bazen basiret mi bağlanıyor dmeek ki birseyler oluyor

Sadece bebek için değil kendin içinde hazırlayacaksın sonuçta anca biter rahat şeyler almaya çalış kendin için giymesi çıkarması kolay olsun pijama takımı diğmeli olsun emzirme için kolaylık
Orası dogru bunu bende düşündüm geçen kendime de alacaklarım var anca tamamlanie aslinda diye.
Sadece şu sabahlikli takimlar ille de şart mı onu bilmiyorum. Kafam orda karışıyor. Bir takim alcam galiba da.

Iste olunca oluyor demek ki igrenecek bisey cikiyor illa ki😄 bende severim normalde dalin kokusunu benide sogutma simdi dur😄

Ay aman Allah korusun😄😄😬 bazen basiret mi bağlanıyor dmeek ki birseyler oluyor
Orası dogru bunu bende düşündüm geçen kendime de alacaklarım var anca tamamlanie aslinda diye.
Sadece şu sabahlikli takimlar ille de şart mı onu bilmiyorum. Kafam orda karışıyor. Bir takim alcam galiba da.
Aman aman dur sende tiksinme 😂😂

Yazık çocuğa acıdım valla 😂😂

Ben normal pijama aldım önü düğmeli sabahlıklı gerek duymadım bazıları da elbise gibi olanlar rahat diyor bilemiyorum sonra da giyebileceğim bişey olması daha mantıklı diye düşündüm 😊

Aman aman dur sende tiksinme 😂😂

Yazık çocuğa acıdım valla 😂😂

Ben normal pijama aldım önü düğmeli sabahlıklı gerek duymadım bazıları da elbise gibi olanlar rahat diyor bilemiyorum sonra da giyebileceğim bişey olması daha mantıklı diye düşündüm 😊
Bende normal önü düğmeli olanlardan aldım ama bide iste dedigin gibi elbise gibi olanlardan alın dedikleri icin sabahlikli ondan alayim diyorum.
Normal o elbise gibi olanlardan da var aldigim ama onun sabahligi yok ihtiyac olabilir galiba bunca insan aliyorsa diyorum.

Bende normal önü düğmeli olanlardan aldım ama bide iste dedigin gibi elbise gibi olanlardan alın dedikleri icin sabahlikli ondan alayim diyorum.
Normal o elbise gibi olanlardan da var aldigim ama onun sabahligi yok ihtiyac olabilir galiba bunca insan aliyorsa diyorum.
Bilemiyorum siz bana göre daha soğuk zamanda doğum yapacaksınız lazım olabilir sabahlık ben gerek duymadım

Bilemiyorum siz bana göre daha soğuk zamanda doğum yapacaksınız lazım olabilir sabahlık ben gerek duymadım
Ay bu gece saga da dönsem sola da dönsem bebisim hep bi asagilara kasık bölgesine falan dogru baskılar yapti hareketler etti böyle içten içten gerdi mi desem agritti mi desem birseyler yapti. Bunlari hissetmek icin bu haftalar normal mi kuzu ?

Lazim olur muhtemelen diye geliyor alayim bence 😍
Al canım hem içinde kalmamış olur 😊
Ay bu gece saga da dönsem sola da dönsem bebisim hep bi asagilara kasık bölgesine falan dogru baskılar yapti hareketler etti böyle içten içten gerdi mi desem agritti mi desem birseyler yapti. Bunlari hissetmek icin bu haftalar normal mi kuzu ?
Bence normal ben de hissediyordum o dönemlerde ama doktoruna da sor mutlaka bugün en doğrusunu onlar bilir

Koldan yapıyorum bi nokta var oraya denk gelince oluyor bi damar geçiyor galiba biraz yüzeysel akşam akşam mahvoldu kolum 😅 yine de çok özleme uzaktan özlemek iyidir şu aralar 😂😂
Ben karnıma yapıyorum😕😕 bazen hareket ediyor yaparken içim gidiyor🥹

doğru söylüyorsun tamam gözden uzak olan her yerden uzak olabilir😂😂

Al canım hem içinde kalmamış olur 😊

Bence normal ben de hissediyordum o dönemlerde ama doktoruna da sor mutlaka bugün en doğrusunu onlar bilir
Aynen canım sorcam bugun zaten. Vallahi bu bebişler aşağıda dolana dolana bizi stresli ettiler ya. Ama sanki bebegim dönerken flan hissediyorum artik gece uykumdan da uyandırıyor.
Erken kalkmışsın geç yattın baya randevuya da var uyusaydın ya biraz daha babylovee babylovee ben daha hiç uyumadım 😂
Ay sorma ya. Gece gec yattim ama o saatten bu saate de deliksiz uyumadik zaten. Döndükçe bebisim uyandim,ben Döndükçe o uyandi derken . Su an dedigin gibi uyumam lazim. Cok uykumvar.
Ay sen niye uyumuyosunnnn allaam delirmiş olmalısın 😁

Uyumuştum valla ama erken uyumayı hiç sevmedim inan😥 gece 10 kere uyandım bide bebişko da her dönmem de bir yumrukta o vurdu🥴🥴
Seninki de mi yapti bunu
Benim bebişte her döndüğümde icerden bir darbe atti bana. Yarisi alt tarafa yarisi gobegin altina kasiga.. uyku arasinda ona bi gerildim hic tat almadim yattigimdan

Kütükte adana yazacak ona gore ayagini denk al annesi😁
Ay iyi cesaretlisin valla. Gidebilirsen tebrikss😂 ben evden hastaneye zor gidiyorum
Seninki de mi yapti bunu
Benim bebişte her döndüğümde icerden bir darbe atti bana. Yarisi alt tarafa yarisi gobegin altina kasiga.. uyku arasinda ona bi gerildim hic tat almadim yattigimdan
Ben de bakacam işte önce bi kenancığımı görmeye gideyim bana gidebilirsin desin sonra bakacağım🤣

Evet canım geç uyuyunca hiç tepik falan bir şey hissetmiyordum heralde yorgunluktan, dün erken uyuyunca sabaha kadar 4 kere uyanıp tuvalete gittim bide her dönüşümde ah uf falan sesler çıkarıp adamı da uyandırdım🤣 karnım çok ağırlaştı ya bu hafta dönerken yere eğiliyor sanki o da sırtımı ağrıtıyor heralde şu yastıklardan alıcam karnımı yükseltmek için doğurmadan gelir heralde🤣🤣

Back
X