- 8 Eylül 2025
- 274
- 206
- 18
- 34
Yok mu hareketHala doğurmadımdoğumu beklemek çok zormuş arkadaşlar ben böyle bişey görmedim ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mu hareketHala doğurmadımdoğumu beklemek çok zormuş arkadaşlar ben böyle bişey görmedim ya
![]()
Teşekkür ederim sizinde sağlıkla vaktinde doğsun bebeğinizBana ilk kaybımdan sonra 1 kere oldu diye hep olacak değil demişlerdi onlar yüzünden serklaja geç kaldım. Bence serklaj atmayacak doktora zaten gitmeyin muhakkak atılsın can taşıyoruz evlat sonuçta. Evet maalesef benimde 9. Haftada kalbi duran bir bebeğim var doktorum sende zaten rahim ağzı yetmezliği var kürtaj yapmayalım mudahale olmasın bu düşer dedi ki düştü ama parça kaldığı için yine de olmak zorunda kalmıştım. Ne kadar az müdahale o kadar iyi bizim için. İnşallah bir dahaki gebeliginiz rahat geçer![]()
Anasına çekmişSenin kızda da amma inat var he![]()
İnşallah canım ya ağrılar arttı beni mahvediyor ama bi türlü sancı başlamıyorAyyy daha gelmeye niyeti yok muuuu.
Anasını perişan etti cimcime simdidenn. Canım benim inşallah bugun yarın saglikla dogumun başlasın da dogsun yavrun yaaa![]()
Vay arkadaşHiç yok hem de![]()
Yarın inşallah artık doğuruyorsun der geri gelmeyiz hastaneden doğurup gelirimVay arkadaşdoktor kontrolü ne zamandı
Hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah umarım kolay olur her şeyYarın inşallah artık doğuruyorsun der geri gelmeyiz hastaneden doğurup gelirim![]()
Amin inşallah dualarım edin bana bol bol doğurayım artık sabırsızlanıyorum iyice yavruma kavuşmak içinHayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah umarım kolay olur her şey![]()
Canım normal ama ben şimdi yeni yeni göbek deliğinin üstünde hissediyorum, biraz daha gelişince bir ordan hissedeceksin bir yukardan bu sefer genişleyecekOğlan gelene kadar yatış sonra yatarak ödev yaptırma derken geçiyor günleryarın kontrol var dünden beri kasıklarımda hissediyorum bebeği o canımı sıkıyor biraz düşünmemeye çalışıyorum
![]()
Kız niye ağızdan alıyorsun ben de ağızdan alınca hayatım kayıyor kimsenin nedediğini anlamıyorumYa bizim bu enfeksiyondan çektiğimiz nedir arkadaş valla deli oluyor insanben bir de mantar belasiyla ugrasiyorum doktor fitil verdi ama kullanmaya kullanmaya fitil atmaya da korkmaya başlamışım
progestanı ağızdan alıyorum hep
Enfeksiyondan bıktııımmm ne yapayım diye başıracağım doktora her iki haftadabir kutu antibiyotik içiyorum yeter yaYa bizim bu enfeksiyondan çektiğimiz nedir arkadaş valla deli oluyor insanben bir de mantar belasiyla ugrasiyorum doktor fitil verdi ama kullanmaya kullanmaya fitil atmaya da korkmaya başlamışım
progestanı ağızdan alıyorum hep
Senin bugün doktor kontrolün vardı dimii kızz ne dedi doktor ben kaçırdım bugün muhabbeti uykusuz olunca sabahtan beri yatıyorumEnfeksiyondan bıktııımmm ne yapayım diye başıracağım doktora her iki haftadabir kutu antibiyotik içiyorum yeter yaartık verirse içmiycem onu yani geçirmiyor demekki neyi deniyor küfür edicem adama artıııkkkk
Hoca enfeksiyon olmasın ağızdan al dediKız niye ağızdan alıyorsun ben de ağızdan alınca hayatım kayıyor kimsenin nedediğini anlamıyorum![]()
Kızılcık içmeyi denedin mi hiç enfeksiyona bire bir hemde sağlıklıEnfeksiyondan bıktııımmm ne yapayım diye başıracağım doktora her iki haftadabir kutu antibiyotik içiyorum yeter yaartık verirse içmiycem onu yani geçirmiyor demekki neyi deniyor küfür edicem adama artıııkkkk
Daha geçmedim çiçeğim geçeyim ayrıntılı anlatıcam sen de doğurma bekle beniSenin bugün doktor kontrolün vardı dimii kızz ne dedi doktor ben kaçırdım bugün muhabbeti uykusuz olunca sabahtan beri yatıyorum
Hoca enfeksiyon olmasın ağızdan al dedibende belli bir saaten sonra dünyadan ayrılıyorum 1 saat falan uyuyup kendime geliyorum zaten saati gelince herkes gözlerimin oynamasindan anlıyor artık ilaç çarptı diye
bazen ödev yaparken oluyor oğlum anne sen uyu ben hallederim ödevleri diyo
![]()
Hamileler içebilir mi aşkım doktora sormuş musun idrar yolu enfeksiyonuna iyi mi kurtaarr beniiii maviiiKızılcık içmeyi denedin mi hiç enfeksiyona bire bir hemde sağlıklı
Nerde satılır nasıl içilir söyleyinKızılcık içmeyi denedin mi hiç enfeksiyona bire bir hemde sağlıklı
Ayy bi de seni mi bekleyeceğiz doğurmak için kız zaten çıkmıyor bahane arıyor sanal teyzem bekleyin dedi diyip çıkmayacak hiçDaha geçmedim çiçeğim geçeyim ayrıntılı anlatıcam sen de doğurma bekle beni
evet uyku ve kafa karışıklığı
Hamileler içebilir mi aşkım doktora sormuş musun idrar yolu enfeksiyonuna iyi mi kurtaarr beniiii maviii
Ben daha önceki hamileliklerimde içtim ama sen bugün doktoruna sor bence çünkü cidden iyi geliyor.Daha geçmedim çiçeğim geçeyim ayrıntılı anlatıcam sen de doğurma bekle beni
evet uyku ve kafa karışıklığı
Hamileler içebilir mi aşkım doktora sormuş musun idrar yolu enfeksiyonuna iyi mi kurtaarr beniiii maviii
Kuzum şimdi baktım da güvenle içebilirsiniz demiş hatta hem senin hem bebek için faydalıymış ve enfeksiyona iyiymiş öyle yazıyorNerde satılır nasıl içilir söyleyin![]()