- 12 Ekim 2023
- 1.506
- 1.272
- 53
- 27
Yok kız gidicem iki günlükAdana işi kaldı desene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız gidicem iki günlükAdana işi kaldı desene![]()
İşte yapabilirsen taze halini alıp domates konservesi gibi yaparsın sonra sulandıra sulandıra içersin hafta da 2-3 kezAlıcam canım memnun kaldığın takviye olarak var mı taze alıp kullanmak mı daha iyi onu depolamak sıkıntı olmaz mı
İnşallah güzelce alsın kiloyu paşaCanım cok sevindim ya haberler güzelşükür ki hersey güzel ilerliyor oh. Dikisler nasilmis ?
Zaten bu şeker bizim kacinilmazimizdi kanka biliyorsunbisey olmaz. Yap diyetini dusmezse de insülin
bak ben günde 4 kere insülin lüpletiyorum damardannn
kilosu maşallah guzel kuzum ya benim ogllusum da alsın kilo dua edin teyzoslariii.
Idrar yolu enfeksiyonu mu cikti ya yineee.
Bir belirtin birseyin var mi ?
Ben de kullandım o tek kullanımlıktan sonrasında geçti çok şükür senin de geçer inşallahİnşallah güzelce alsın kiloyu paşadikişlerde sıkıntı yok biraz daha dinlen yormuşsun kendini dedi
evet yine idrar yolu yine ben
sonunda verdik kültürü verdik tek kullanımlık bir şase verdi, pazartesi sonuca bakacaz üreme durumuna göre
Merhaba bende 1.5 ay önce oldum günün %80 i yatarak geçiyor ama arada evin içinde yürüyorum doktorum yürü dedi kan akışın durmasın dedi 32 haftalık olucaz inşallah Pazar günüCanlarım, Serklaj olan veya olacak olan anneler birbirimize destek olalım korkutucu bir süreç olabilir ama bizler ve bebeklerimiz çok güçlüyüz@Sosyallanne arkadaşımız yarın sabah Serklaj olacakmış biraz endişeli
biz daimi serklajlılar ve forumdaki diğer arkadaşlar burada toplanabiliriz
babylovee
@Sosyallanne
@sevdabaks
Süre tutmaya başladın mı ben bir kere kendi sancımı çektim o bebeğim küçüktü uzun sürmedi ama adet sancısının şiddetli hali gibiydi canımBen de kullandım o tek kullanımlıktan sonrasında geçti çok şükür senin de geçer inşallah
Çok yorma bebiş kendini kocadan da uzak dur![]()
Benim sancım var çok şiddetli değil ama düzenli girmeye başladı çok şiddetli mi olması gerekiyor benim acı eşiğim yüksek biraz ben mi anlamıyorum yoksa doğuruyor olabilir miyimmaviilale
babylovee
Merhaba maşallah ikinci eşiği de geçmişsiniz darısı başımaMerhaba bende 1.5 ay önce oldum günün %80 i yatarak geçiyor ama arada evin içinde yürüyorum doktorum yürü dedi kan akışın durmasın dedi 32 haftalık olucaz inşallah Pazar günü![]()
Evet bebek hareket etmiyor diye gittik 2 cm açılma olmuş bebeğin damarları görünüyor dedi doktor acil aldı hemen . Amin inşallah sizin içinde süreç güzel ilerlesin inşallahMerhaba maşallah ikinci eşiği de geçmişsiniz darısı başımaacil serklaj mıydı sizinki
Evet benimde öyle şiddetli adet ağrısı gibi süre tutmadım ciddiye almadım çünkü bu kadar hafif olmaz herhalde diye ama 15 dk dan daha kısa sürede giriyor bi de nişan gibi bişey geldi ama kanlı vs değildi baya yoğunSüre tutmaya başladın mı ben bir kere kendi sancımı çektim o bebeğim küçüktü uzun sürmedi ama adet sancısının şiddetli hali gibiydi canım
Doktorumla konuştum da doğum Hastanesi'ne git dedi ama orda anılarım pek iyi değil yarını beklememde sorun yoksa bekleyelim dedik o zaman artış olursa ya da daha farklı bir şey muhakkak gidin dedi dua edin bana daBen yaşamadım ama görümcem de dikişliydi çok sık kanama yaşıyordu bi sorun olmadı bi arkadaşım da aynı şekilde dikişliyken 4 5 defa kanama yaşadı hastane yakınsa bi kontrole git istersen için rahat etsin
Bi daha geldi mi baktın mıDoktorumla konuştum da doğum Hastanesi'ne git dedi ama orda anılarım pek iyi değil yarını beklememde sorun yoksa bekleyelim dedik o zaman artış olursa ya da daha farklı bir şey muhakkak gidin dedi dua edin bana da![]()
Doktorumla konuştum da doğum Hastanesi'ne git dedi ama orda anılarım pek iyi değil yarını beklememde sorun yoksa bekleyelim dedik o zaman artış olursa ya da daha farklı bir şey muhakkak gidin dedi dua edin bana daBen yaşamadım ama görümcem de dikişliydi çok sık kanama yaşıyordu bi sorun olmadı bi arkadaşım da aynı şekilde dikişliyken 4 5 defa kanama yaşadı hastane yakınsa bi kontrole git istersen için rahat etsin
Ya belki de mantarın sebep olmuş olabilir dedi doktor bakmadan bir şey diyemem dedi varla yok arası ufacık bir pembe nokta o yüzden biraz daha bekliyorum duruma göre hareket edicemBi daha geldi mi baktın mı
Endişelenme o kadar azda bi sorun olmaz inşallah dualarımız hep seninleDoktorumla konuştum da doğum Hastanesi'ne git dedi ama orda anılarım pek iyi değil yarını beklememde sorun yoksa bekleyelim dedik o zaman artış olursa ya da daha farklı bir şey muhakkak gidin dedi dua edin bana da
Ya belki de mantarın sebep olmuş olabilir dedi doktor bakmadan bir şey diyemem dedi varla yok arası ufacık bir pembe nokta o yüzden biraz daha bekliyorum duruma göre hareket edicem
Evet sabah erkenden gidicem inşallah bir sorun yokturEndişelenme o kadar azda bi sorun olmaz inşallah dualarımız hep seninleyarın kontrolun vardı dimi senin
Yoktur canım üzme kendini devamlılığı olmadığı sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum benEvet sabah erkenden gidicem inşallah bir sorun yoktur![]()