• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

maviilale maviilale canım ben de olmadı ama olması normal diye okumuştum artarsa ve aktif kırmızı kan olursa haber ver demişti doktorum

nisan97 nisan97 aşkım sonradan şiddetleniyor olabilir düzenli geliyorsa dikkat et süre tut annem diyorki belden elektrik gibi mi geliyor az acılı da olsa
Evet doktorum da öyle dedi kırmızı kan istemeyiz ama temkinli olalım dedi biraz daha takip ediyorum bir değişiklik olursa mecbur gidicem zaten yoksa sabahı beklicem

Evet doktorum da öyle dedi kırmızı kan istemeyiz ama temkinli olalım dedi biraz daha takip ediyorum bir değişiklik olursa mecbur gidicem zaten yoksa sabahı beklicem
Sürekli silmeye gidip kendini germe bide bebişko uyumadan önce kontrol et o kadar inşallah hiçbir sorun yok merak etme💖😚

Evet benimde öyle şiddetli adet ağrısı gibi süre tutmadım ciddiye almadım çünkü bu kadar hafif olmaz herhalde diye ama 15 dk dan daha kısa sürede giriyor bi de nişan gibi bişey geldi ama kanlı vs değildi baya yoğun
Canım nasil oldun

İnşallah güzelce alsın kiloyu paşa🌸 dikişlerde sıkıntı yok biraz daha dinlen yormuşsun kendini dedi🤭🤣 evet yine idrar yolu yine ben🤣 sonunda verdik kültürü verdik tek kullanımlık bir şase verdi, pazartesi sonuca bakacaz üreme durumuna göre
Amin kuzum bu hafta kilo alalım oglusumla beraber 🙏
Yorulma diyoruz adanaya gidek mi diyor bana 😅 sana bisey diyemiyorum artik......😁😁
Insallah üreme fln olmaz kuzu temiz cikar kültür. O zmn antibiyotik kesin veriyor.
Sekere de dikkat et diyet yaomaya calis.
Sana kan tahlili mi yapti ? Seker bakti mi yoksa yazdiklarinla mi kararini verdi

maviilale maviilale canım ben de olmadı ama olması normal diye okumuştum artarsa ve aktif kırmızı kan olursa haber ver demişti doktorum

nisan97 nisan97 aşkım sonradan şiddetleniyor olabilir düzenli geliyorsa dikkat et süre tut annem diyorki belden elektrik gibi mi geliyor az acılı da olsa
Hastaneye gidiyoruz 10 dkya düştü sancı bakalım ne diyecekler

Amin kuzum bu hafta kilo alalım oglusumla beraber 🙏
Yorulma diyoruz adanaya gidek mi diyor bana 😅 sana bisey diyemiyorum artik......😁😁
Insallah üreme fln olmaz kuzu temiz cikar kültür. O zmn antibiyotik kesin veriyor.
Sekere de dikkat et diyet yaomaya calis.
Sana kan tahlili mi yapti ? Seker bakti mi yoksa yazdiklarinla mi kararini verdi
Yerim sizi🥰🥰🥰

Kan tahlili iyi çıktı, benim ölçümlerime göre üç gün diyet listesiyle beraber ölçüm istedi. Saatli ve uyanma kahvaltı vs saatleri de var, günde 6 kere ona göre pazartesi gel dedi çünkü idrar kültürü de çıkmış olur dedi

Sonra ordan çıkıp kenancığıma geçtim, ona anlatınca pazartesiye kadar ilaçsız geçmeyelim idrar için bir ilaç vericem hiçbir sıkıntısı yok endişe etme biraz rahatlatır seni falan dedi pazartesi de enfeksiyona tam karar veririz sonuçta çıkınca dedi, bu arada orada ölçtüğü zaman benim tansiyonum yüksek çıktı, onun için de doktor pazartesiye kadar tansiyon ölçümü de istedi eğer hala yüksek çıkıyorsa adalat verebiliriz gebelikte hiçbir sıkıntısı yok falan şeyler söyledi aşko

Back
X