- 16 Eylül 2024
- 8.205
- 7.718
- 118
Ay beni güldürdün yaaAy sorma salak gibi yeşil pijama takımı almışım dışarsa her gören beni personel sanıyoraz önce biri kolay gelsin diyor ben çalışan değilim dedim
anlayacağın burda da olay oldum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay beni güldürdün yaaAy sorma salak gibi yeşil pijama takımı almışım dışarsa her gören beni personel sanıyoraz önce biri kolay gelsin diyor ben çalışan değilim dedim
anlayacağın burda da olay oldum
![]()
Iyi canim diger degerlerde sıkıntı yoksa tansiyon bazen degisebilir cok ani aşırı yükselme durumlari olursa doktora bildirmek gerekmis. Bazen mudahale ediliyormus acilde galiba serum vs ile.Evet 12 olduğu zamanlar bir limonu suya katıp iciyorum inşallah yükselmez buna eşlik eden idrarda protein kaçağı varsa tehlikeli diyorlar 4 gün önce felan idrar vermiştim normal çıktı hepsi
Ben taburcu oldum kızımı görmeye gidiyorumCanım benim Allah razı olsunnn ettigin duaları Allahım kabul etsiiinbirbirimize ettigimiz dualar bize destek oluyor..
Sen süper bir annesinsütün de yavas yavas artacak. Hic motivasyonunu düşürme. Bebisinle eve gectiginizde sütler birsuru birsuru gelecek kızına.
Yaa kıyamam yine uyuyamamissinanne kadın artik analıque nin verdigi uykusuzluk gelmis bu güzel ama
pozitif düşünelim
Kızımın kişisel ineğinisan97 anne kadın diyorlardı ya uyu bunlar iyi günlerin artık uyuyamazsın diye işte o günlerin değerini bilecektin
artık sen bir anne kölesin![]()
Evet evet kesinlikle yeşil almayınAy beni güldürdün yaademek ki yesil almamak gerekiyor
![]()
Tansiyonunuz çok yüksek değil olması gereken seyirde sizi rahatsız ettiği için belki ilaç verir rahat olmanız için Bu da sizi sıkıntıya sokmaz tam tersi daha rahat gebelik süreci atlatmanızı sağlar sağlıklı doğum yapalım inşallah güzel geçer sürecimiz hepimiz 30 lu haftaları görürüzÇok teşekkür ederim tuzlu yemiyorum günde 3 litre kesin su içiyorum bu bazen artabiliyor ama öyle bir risk olmaz degilmi ya ben zor bebek sahibi oldum ondan korkuyorum tedirgin oluyorum açıkçası
Oy annesinin kuzusu hiç başında derbeder olma çocuğun bak kızarımBen taburcu oldum kızımı görmeye gidiyorum
Çok teşekkür ederimIyi canim diger degerlerde sıkıntı yoksa tansiyon bazen degisebilir cok ani aşırı yükselme durumlari olursa doktora bildirmek gerekmis. Bazen mudahale ediliyormus acilde galiba serum vs ile.
Amin amin canım benim inşallah hepimiz sağlıklı gününde kucağımıza alalim inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimTansiyonunuz çok yüksek değil olması gereken seyirde sizi rahatsız ettiği için belki ilaç verir rahat olmanız için Bu da sizi sıkıntıya sokmaz tam tersi daha rahat gebelik süreci atlatmanızı sağlar sağlıklı doğum yapalım inşallah güzel geçer sürecimiz hepimiz 30 lu haftaları görürüz![]()
Ayyy hadi bakalim süper haberlerini al kızının canım benimBen taburcu oldum kızımı görmeye gidiyorum
Sağlıkla 34 36 haftalarımızı da görelim hepimiz Allahın izniyleKızlar bugunlerin hayalini kuruyorduk 28 leri görür müyüz diye 4 gün sonra 28 haftayı tamamlıyorum çok çok çok şükürtamamlamayı bekleyen tüm arkadaşlarımda inşallah tamamlar birazda olsa rahatlıyor insan wp grubu var hamile olanların olduğu bugün 25 haftalık gece yogun kanamayla hastaneye gidip 4 cm açılması varmış doğuma almışlar çok şanslıyız ki önceden fark edilip ameliyat olduk ani gelişen bir durum ve elimizden birşey gelmiyor Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize
![]()
inşallah inşallahSağlıkla 34 36 haftalarımızı da görelim hepimiz Allahın izniyle
Hepimiz için hersey yolunda olsun bebislerimiz iyi olsun da..
Sağlıkla gelsin miniklerimiz.
Sen nerelerdesin pek görünmüyorsunn
İnşallah güzel haberler bekliyoruz dualarımız sizinleBen taburcu oldum kızımı görmeye gidiyorum
Bu arada 4cm açıklık ve 9mm serviks ile 32.haftadan beri bekliyorum eklemeyi unutmuşumHelloo hello kızlarcanım anneler
serklajsız ama bir o kadar zor durumda olarak sizlere minik umutlar olsun diye buraya yazıyorum. Şu an 38+2 deyim ama sürecim çooook yorucu ve zorluydu. İlk kızımı 26+4 te erken doğum sebebiyle kaybettim. Sonra bu kızıma hamile kaldığımda 8.haftada progestan tedavisine başlandı 12ye gelince de serviksin malesef 26mm olduğu göründü. 14+5ten 16+2 ye kadar perinatolojide yattım serklaj için ama serviksim 20mm nin altına düşmüyor diye serklaj yapılmadı çok üzülmüştüm. Sonra öyle böyle derken ben de yatarak geçiririm bu süreci dedim ve yata yata idare ettim. Serviksim 25mm in üstüne hiç çıkmadı. Hep kısaydı. 24te sanırım hunileşmem başladı çok korkuyordum, 26 falan derken 29.haftada serviksim 18mm e düştü ve ciğer geliştirici olmak için hastaneye yattım. Sonra 32.haftada açıklığım 2cm ve serviks 14mm ile acil sevk edildim. Bu sefer perinatoloji bölümünde 32.haftadan 36+2 ye kadar yattım ve taburcu oldum. Bu arada da bir doz daha ciğer geliştirici yapıldı. Şimdi hastaneden çıkalı 2 hafta oldu 38+2... Yani demem o ki serklajsız bu zamana kadar idare edebildim. Çok şükür ki, bol su, düzenli ilaç takibi, sık kontrol ve enn önemlisi sağlam mental. Arada yazıyorum böyle grupları görünce çünkü 14-15. Haftalarda yaşadığım psikolojiyi sizler de yaşadınız ya da yaşıyorsunuz biliyorum. Korkmayın yavrularınız ve siz çoook güçlüsünüz
Not bazı değerleri karıştırıyor olabilirim ama hep böyleydi mm olarak![]()
Ama arada gir ortasından da yaz kendinle ilgili bilgilendir bizi. Habersiz birakma. Bebis nasil muayeneye ne zamn gittin en son hersey yolunda miinşallah inşallahbalım giriyorum sayfalarca konuşma oluyor okuyorum burayı aralık grubunu uykum geliyor uyuyorum geriden geldiğim için katılamıyorum
Canım benim yazdığın ne iyi olduHelloo hello kızlarcanım anneler
serklajsız ama bir o kadar zor durumda olarak sizlere minik umutlar olsun diye buraya yazıyorum. Şu an 38+2 deyim ama sürecim çooook yorucu ve zorluydu. İlk kızımı 26+4 te erken doğum sebebiyle kaybettim. Sonra bu kızıma hamile kaldığımda 8.haftada progestan tedavisine başlandı 12ye gelince de serviksin malesef 26mm olduğu göründü. 14+5ten 16+2 ye kadar perinatolojide yattım serklaj için ama serviksim 20mm nin altına düşmüyor diye serklaj yapılmadı çok üzülmüştüm. Sonra öyle böyle derken ben de yatarak geçiririm bu süreci dedim ve yata yata idare ettim. Serviksim 25mm in üstüne hiç çıkmadı. Hep kısaydı. 24te sanırım hunileşmem başladı çok korkuyordum, 26 falan derken 29.haftada serviksim 18mm e düştü ve ciğer geliştirici olmak için hastaneye yattım. Sonra 32.haftada açıklığım 2cm ve serviks 14mm ile acil sevk edildim. Bu sefer perinatoloji bölümünde 32.haftadan 36+2 ye kadar yattım ve taburcu oldum. Bu arada da bir doz daha ciğer geliştirici yapıldı. Şimdi hastaneden çıkalı 2 hafta oldu 38+2... Yani demem o ki serklajsız bu zamana kadar idare edebildim. Çok şükür ki, bol su, düzenli ilaç takibi, sık kontrol ve enn önemlisi sağlam mental. Arada yazıyorum böyle grupları görünce çünkü 14-15. Haftalarda yaşadığım psikolojiyi sizler de yaşadınız ya da yaşıyorsunuz biliyorum. Korkmayın yavrularınız ve siz çoook güçlüsünüz
Not bazı değerleri karıştırıyor olabilirim ama hep böyleydi mm olarak![]()
Rica ederim ne demek canımCanım benim yazdığın ne iyi olduMaşallah süreci cok güzel idare etmişsin. Herseyi kontrol altinda tutmussunuz doktorlarin önemi iste bu noktada da.. sakin gecirebilmek için taktiklerin varsa alırım
bende arada strese bağlı şeker tansiyon yukselmeleri oluyor çünkü haliyle geriliyor insan.
20mm altina düşmediği iyi olmus aslinda ama senin icinde tedirgin yaratan bir süreç olmus ayni zamanda.
Ama onemli olan sonucu. Bak 38+2 mükemmel bir haftasağlıkla kucağına almayi nasip etsin Allahım.
Hic mi kalkmadın peki canım. Açıklığın da varmis kisalmanda epey varmis.
Ay bizlerde insallah 38leri görelim![]()