Rica ederim ne demek canım

doktorum riski gebe doktoru değildi biz eşimle burda iş sebebiyle duruyoruz ve ilçedeyiz onun için perinatolojiye sürekli gidip gelemezdik.ama doktorum devlet hastanesinde olmasına rağmen çok ilgiliydi çok şükür

ben her gebe gibi 3 haftada bir değil de haftalık gittim bazen iki kere.
Sakin geçirebilmek için de aşırı derecede tabletten oyun oynadım. Yaklaşık 3 ay öyle idare ettim tabii ki sonra sıkıldım ama o süreç çok hızlı geçti

inancına bağlı olarak bir şey diyemem belki yanlış anlaşılırım ama günde yarım saat falan da kuran dinledim ya da okudum yattığım yerden. Boyama yaptım çok, boncuktan çantalar falan yaptım, bir de futbol maçı çok izledim

her ligi takip ettim. Eski dizilere sardım tekrar falan

aşkı memnu iki kere bitti

benim de tansiyonum yükseliyordu hep stresten, camdan bakıyordum hep kızımla gezeceğim günleri düşünüyordum sakinleşiyordum.
20mm nin altına düştüğü günler de çok oldu ama topladık diyebilirim. Progestanı tam saati saatine alarmla kullandım. Öğlen 12 de koyup bir saat istisnasız soluma yatıp bekledim gece de 12 de koyup uyuyordum. Magnezyum çok kaliteli olanlardan kullandım yani doktorum onları önerdi. Ondan rahat uyuyordum. Kafamdaki sesler susuyordu.
17. Haftadan 22 ye kadar yemek geldi dışardan hep sadece ısıtıp yiyorduk. İş hiç yapmadım eşim sağ olsun evi falan süpürdü. 22 gibi durum ciddileşince annem geldi bir ay hiç kaldırmadan baktı bana. Sonra annem dönünce kayınvalidem taşındım bir ay da orda a kaldım. Bir ay da hastanede şu an iki haftadır yine kayınvalidemdeyiz

.
Duşu oturarak aldım çünkü serklajım yoktu yani doktor yönlendirmesi önemli. Sonra ılık su içtim hep soğuk şeylerden hep uzak tuttular beni. Hep uzanarak oturdum. Yani hastaneye gitmek, tuvalete gitmek, duş almak ve yemek yemek haricinde nerdeyse hiç kalkmadım. Hep solumda yattım.
İnşallah süreciniz kolay geçer

geçmez sanıyoruz ama gerçekten geçiyormuş. Ben de ohooo çok var diye ağlıyordum bitti, şimdi de gelmek bilmiyo