• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

rahim ağzı yetmezliği teşhisi için 12 hafta biraz erken gibi ama önlem amaçlı serkilaj iyi
Doktor önlem olsun dedi ama geçen hamileliğimde travma yaşadım, önce kanamam ve kasılmam başladı sonra suyum geldi, sonra kapanmış rahim ağzı ama ilk doktorum bu olabilir nadir bir durum hep olacak diye bir şey yok dedi sadece. Şimdi gittiğim doktor ilk trombofili testi istedi sağ olsun önlem olsun diye Serklaj yapalım dedi ama işlem sonuçta korkutucu. 😞 sağlıklı kucağıma almak istiyorum bu sefer

Doktor önlem olsun dedi ama geçen hamileliğimde travma yaşadım, önce kanamam ve kasılmam başladı sonra suyum geldi, sonra kapanmış rahim ağzı ama ilk doktorum bu olabilir nadir bir durum hep olacak diye bir şey yok dedi sadece. Şimdi gittiğim doktor ilk trombofili testi istedi sağ olsun önlem olsun diye Serklaj yapalım dedi ama işlem sonuçta korkutucu. 😞 sağlıklı kucağıma almak istiyorum bu sefer
Kendinizi germeyin önlem amaçlı atılan serklajla çok rahat hamilelik geçiren bir sürü kişi var erken teşhis her zaman daha iyi oluyor ☺️

Yok korkma önlem amaçlı atılan daha risksiZ

Zaten önemli olan sağlıkla kucağıma almak çok sağ olun okuyunca bile iyi hissettim 🥹
Önlem amaçlı olunca daha rahat geçiriyorsun diye biliyorum canım sağ salim kucağına alırsın inşallah enfeksiyon için sık sık test verirsin zaten doktorun dikkat eder bizi riskleyen en büyük şey bu🌸

nisan97 nisan97 kanki lohusalık mı hamilelik mi hangisi daha iyi😆

Önlem amaçlı olunca daha rahat geçiriyorsun diye biliyorum canım sağ salim kucağına alırsın inşallah enfeksiyon için sık sık test verirsin zaten doktorun dikkat eder bizi riskleyen en büyük şey bu🌸

nisan97 nisan97 kanki lohusalık mı hamilelik mi hangisi daha iyi😆
Anlatıp da sizi korkutmak istemem 🤣🤣

Back
X