• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım yine de bir sor çünkü ben doktora sormadan üç gündür falan iki tane içiyordum açıkçası biraz daha rahatladım en azından doğrulurken kanım çekilmiyor ağrıdan
Geçen haftaki kontrolde olabilir demişti kuzu, bide Geçen haftaki muayenede bas asagi duruyordu bebişim, bu hafta baskı artabilir daha fazla ağrın olabilir demisti zaten. Ama magnezyum demedi hic. Bence benimki kas agrisi değildir diye hic magnezyum artırmak düşünmedi bile doktorum ama yine hatirlatayim kuzum teşekkür ederim 😍
Dün bi duş aldım ama varyaa ne kadar zorlandım, karnım sertlesiyor bir yandan asagi baski oluyor bir yandan onun agrisi ayri, valla oyle bir zorlandim ki. Haftalar ilerledikce kendi başıma duş alma olayi bitecek gibi duruyor

Temiz gelir inşallah canım benim, çıkıyor idrarda malesef ama kültür gerçek sonucu gösteriyor. Sen bol suyunu iç 2 içiyorsan 3e çıkar 😁
Ay kültür temiz çıksın yaa bende onu takiyorum kafama şimdi 🤦🏻‍♀️ hafiften kaşıntı seziyorum psikolojik degilse eger... suyu da zorla içiyorum artik zaten sorma ya
Normal kuzucum bende o ağrıdan olmadı ama arkadaşım yaşıyor uzun zamandır, hatta şu an o 38 haftalık yürümekte bile zorlanıyor :( bebiş ağırlaştıkça yük biniyor ondan☹️
Ay cidden mi yaa🥲 bende de bu durum öyle olacak galiba. Ben su an bile yürürken zorlanıyorum gercekten ki. Ama neyse en azindan anormal bir durum degil bunu ogrendim su an. Sagol kuzumm

Ay kültür temiz çıksın yaa bende onu takiyorum kafama şimdi 🤦🏻‍♀️ hafiften kaşıntı seziyorum psikolojik degilse eger... suyu da zorla içiyorum artik zaten sorma ya

Ay cidden mi yaa🥲 bende de bu durum öyle olacak galiba. Ben su an bile yürürken zorlanıyorum gercekten ki. Ama neyse en azindan anormal bir durum degil bunu ogrendim su an. Sagol kuzumm
Hiç takma kafana bende bir kez normal idrar tahlilinde bir sürü lokosit vs vardı sonra doktorum bu kadarı olamaz kültür bakalım dedi kültür temiz geldi 🤷🏼‍♀️ kış geldi su içmek zorlaşıyor sen de haklısın ama sürekli idrara çıkmak kurtarıyor enfeksiyondan🙏🏻 2 kez idrar 1 kez de vajinal enfeksiyon oldum bu arada 😀

Ağrı kısmını yine doktoruna söyle belki bir çözümü vardır bizim bilmediğimiz, yatarken bacak arasına yastık koymayı dene bir de belki işine yarar canım baskıyı azaltır 🙏🏻🫶🏻

Hiç takma kafana bende bir kez normal idrar tahlilinde bir sürü lokosit vs vardı sonra doktorum bu kadarı olamaz kültür bakalım dedi kültür temiz geldi 🤷🏼‍♀️ kış geldi su içmek zorlaşıyor sen de haklısın ama sürekli idrara çıkmak kurtarıyor enfeksiyondan🙏🏻 2 kez idrar 1 kez de vajinal enfeksiyon oldum bu arada 😀

Ağrı kısmını yine doktoruna söyle belki bir çözümü vardır bizim bilmediğimiz, yatarken bacak arasına yastık koymayı dene bir de belki işine yarar canım baskıyı azaltır 🙏🏻🫶🏻
Ay antibiyotik mi kullandin peki o enfeksiyonlarda sende. Vajinal enf.hızlı gecti mi ? Bende hafif kaşıntı olunca bende bi acaba mi diyorum ama 🤦🏻‍♀️
Haklisin ya suyla kurtulurum anca. Bugun daha fazla iceyim bari suyu...

Gecen hafta söyledim olabilir dedi agri icin sonra iste muayenede pozisyon bas asagi olunca daha fazla agriyabilir bu hafta dedi. Yine gittigimde sorcam kuzum.
Yastik koyuyorum bu arada kuzum geceleri bacak arama göbegimin altina fln destek full ama pek ise yaramiyor gibi😂

Ay antibiyotik mi kullandin peki o enfeksiyonlarda sende. Vajinal enf.hızlı gecti mi ? Bende hafif kaşıntı olunca bende bi acaba mi diyorum ama 🤦🏻‍♀️
Haklisin ya suyla kurtulurum anca. Bugun daha fazla iceyim bari suyu...

Gecen hafta söyledim olabilir dedi agri icin sonra iste muayenede pozisyon bas asagi olunca daha fazla agriyabilir bu hafta dedi. Yine gittigimde sorcam kuzum.
Yastik koyuyorum bu arada kuzum geceleri bacak arama göbegimin altina fln destek full ama pek ise yaramiyor gibi😂
Evet evet 2 kez o suya katılandan içtim idrar yolu için, bir kez de serklajdan sonra huylandım akıntımın şekli değişmişti söyledim doktora da fitil kullandım o da öyle geçti.😀 vajinal enf da çabuk geçti 3lü bi fitildi galiba gün aşırı kullandım. Başımıza gelebiliyor malesef evden çıkmıyoruz dikkat ediyoruz ama yine de olabiliyor canım ☹️

Dene kız denemekten zarar gelmez 😁 ay bak ne anlatıcam ben oğlum aşırı babacıydı peşinden çok ağlardı bana dediler ki cuma ile sela arasında babasının ayakkabısıyla çocuğun ağzına dokun 3 kez valla bıçak gibi kesildi o ağlama 😂 hurafeciniz geldi haaanım 😂😂
Ay ne değişik şeyler var 😅

Bilemiyorum canım nisan97 nisan97 bu bacımız iki hafta önce doğurdu serklajlı normal doğum💖 çok şükür hiç sıkıntı yok öyle bir şey olsa doktorlar direkt sezeryan konuşurdu bence benim doktorum da profesör ve bu bölgenin en iyi doktoru araştırma hastanesinde bölüm başkanı, o da bana normal doğumu isteriz eğer risk yoksa dedi risk varsa da ısrar etmeyeceğiz sen de ısrar etme dedi😆
Dikiş biraz sorun teşkil etmiyor normal doğum için normalden biraz daha geç başlayabiliyor doğum sadece

Amin canım inşalah🙏🏻🥰

maviilale maviilale nisan97 nisan97 babylovee babylovee şimdi cevap verir misiniz bilmiyorum ama ben üç günlük fitil kullanacağım için progestanı ağızdan alacağım günde 200 mg iki tane alıyorum normalde gece aynı anda, şimdi uyumadan iki tane içersem gece kafam iyi olurmu bir şey olurmu bana🤣
İçtin mi 🤣🤣

Hiç bilmiyorum canım antibiyotik başladım işte ChatGPT alçağı beni korkuttu sonra doktor da okuma bana güven dedi bıraktım okumadım gebelik zehirlenmesi falan amaaaann bıktım yav saldım🤪

İçiyim tuvaletim gelirse duvara kafamı vururum😆😆

Şimdi bir içip sabah bir tanede kahvaltıdan sonra içerim bu arada unutmuşum magnezyumu 2ye çıkardı kas ağrıları için

Evet canım nisan97 nisan97 bu kadını zorla doğurttular🤣🤣 40ıncı haftada doğurdu maşallah🥰 her yere yazıcam her yereeee🥰🥰🤣🤣 nergiscicegi6 nergiscicegi6 bu bacı da bizden önde 37de maşallah bizde 31 deyiz yani gidiyoruz işte gittiği yere kadar💖🧿 sen kaçıncı haftadasın canım
39 da doğurdum kız 🤣 yanlış bilgi verme insanlara 😅 ama güzel doğurdum be 😄

Eklentiler

• 8589.webp
    8589.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 9
nisan97 nisan97 ay allahım korusun maşallah anasına kızına🧿🧿🧿😍 çok güzelsini kızlaaarrr motivasyonumuzu aldık şimdi banyo yapabiliriz😆 bir gecede hava nasıl bu kadar soğumuş olabilir titreyerek uyandım🤣 yarın kışlıklar çıkıyor kızlar kışın bütün kıyafetlerim bol olduğu için hiçbir almama gerek kalmayacak🤣 çünkü alt göbeğim hep vardı onu saklıyordum şimdi neyseki bebekvar🤭🤭🌸 babylovee babylovee maviilale maviilale

Evet evet 2 kez o suya katılandan içtim idrar yolu için, bir kez de serklajdan sonra huylandım akıntımın şekli değişmişti söyledim doktora da fitil kullandım o da öyle geçti.😀 vajinal enf da çabuk geçti 3lü bi fitildi galiba gün aşırı kullandım. Başımıza gelebiliyor malesef evden çıkmıyoruz dikkat ediyoruz ama yine de olabiliyor canım ☹️
Gercekten bu sasirtici dimi bir yere de gitmiyoruz hep evdeyiz ama yine de enfeksiyon oluyoruz.. ah ahh.. napalım canimiz sagolsun.

nisan97 nisan97 ay allahım korusun maşallah anasına kızına🧿🧿🧿😍 çok güzelsini kızlaaarrr motivasyonumuzu aldık şimdi banyo yapabiliriz😆 bir gecede hava nasıl bu kadar soğumuş olabilir titreyerek uyandım🤣 yarın kışlıklar çıkıyor kızlar kışın bütün kıyafetlerim bol olduğu için hiçbir almama gerek kalmayacak🤣 çünkü alt göbeğim hep vardı onu saklıyordum şimdi neyseki bebekvar🤭🤭🌸 babylovee babylovee maviilale maviilale
Vay hileci vaayy simdi bebegi göbeginin icine sakliyor 😁
Ya git sen kilolu degilsin zaten abartiyosun zaten😁

Aynen canım benim de bığazım sismis bak bilmiyorum nasıl oldu yani kimseyle de görüşmüyorum ☹️
Grip aşısı olmadin dimi sen canım 😐
Keske olsaydın.
Gecmis olsun 💗
Bende hic alakasizcs ateslenecek kadar beter hastalanmistim eşimden kaptım mesela.
Hani bazen burda konusu geciyor calismiyorum disari cikmiyorum aşıya gerek yok diye falan ama iste dışarı gidip gelen bir eşimiz var sonucta ve onun temas kurduklari hasta olunca otomatikman eve de geliyor hastaliklar. Ben 1 ay cektim o hastaliktan hala da geniz akintisi ve kuru öksürük var..

Back
X