• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

nisan97 nisan97 ay allahım korusun maşallah anasına kızına🧿🧿🧿😍 çok güzelsini kızlaaarrr motivasyonumuzu aldık şimdi banyo yapabiliriz😆 bir gecede hava nasıl bu kadar soğumuş olabilir titreyerek uyandım🤣 yarın kışlıklar çıkıyor kızlar kışın bütün kıyafetlerim bol olduğu için hiçbir almama gerek kalmayacak🤣 çünkü alt göbeğim hep vardı onu saklıyordum şimdi neyseki bebekvar🤭🤭🌸 babylovee babylovee @maviilale
Bi zamanlar içimde beni tekmeliyor bu ayaklar 😊😅

Oyyyyy 😍😍😍 yerim minnak parmaklariii suna bakk😍🥲 maşallah annesiii. Hemde ne guzel bit motivasyon 😍💗💗
Vay hileci vaayy simdi bebegi göbeginin icine sakliyor 😁
Ya git sen kilolu degilsin zaten abartiyosun zaten😁
Evet kiloluyum diye abartıyor bence çok da iyi ama dinlemiyor 😄

Ben de 12 kilo verdim kaldı geriye 60 70 daha verdim mi tamamdır 😅😅

Evet kiloluyum diye abartıyor bence çok da iyi ama dinlemiyor 😄

Ben de 12 kilo verdim kaldı geriye 60 70 daha verdim mi tamamdır 😅😅
Nasıl 12 verdim derken ben şok😱😱😱 yok yok her gün bir kilo akşam çıkıyor ertesi sabah yine80 çıkıyorum korkmayın babylovee babylovee yani ama dün akşam 83 çıktım sabah 80 çıktım bence bu tartı yanlış ne olmuş olabilir gece😂😂

Nasıl 12 verdim derken ben şok😱😱😱 yok yok her gün bir kilo akşam çıkıyor ertesi sabah yine80 çıkıyorum korkmayın babylovee babylovee yani ama dün akşam 83 çıktım sabah 80 çıktım bence bu tartı yanlış ne olmuş olabilir gece😂😂
Askom wc cikmadiysan, su cok ictiysen icerisi cis kaka doluysa e birazda yemek cok kactiysa caydir corbadir derken aksam yuksek cikabilirsin normal. Merak etme 😂
Onemli olan sabah kilosu.
Hatta wc ciktiktan sonra olculen ac karnina kilosu önemli bence.

Kanka 60 70 i verirsin ya zor olan 12 kiloyu vermişsin ya yeter 😂😂
Dimi ya ne kaldı şunun şurasında 😅😅
Ben çok yüksek kilolardan olduğum için çabuk gidiyor bi de zaten doğum kilosu çoğu ödem ve içimden 3 buçuk kilo bebek çıktı normal 😅😅

Eklentiler

• 8675.webp
    8675.webp
    21 KB · Görüntüleme: 10
Askom wc cikmadiysan, su cok ictiysen icerisi cis kaka doluysa e birazda yemek cok kactiysa caydir corbadir derken aksam yuksek cikabilirsin normal. Merak etme 😂
Onemli olan sabah kilosu.
Hatta wc ciktiktan sonra olculen ac karnina kilosu önemli bence.
Dimi ya ne kaldı şunun şurasında 😅😅

Ben çok yüksek kilolardan olduğum için çabuk gidiyor bi de zaten doğum kilosu çoğu ödem ve içimden 3 buçuk kilo bebek çıktı normal 😅😅
Kız ben 108 kiloyla hamile kaldım 132 kiloyla doğuma girdim sakladığım bişey değildi sormadınız hiç kaç kilosun diye 😅😅
Millet bana yüzün hiç almamış kilo bebeğe gidiyor dedikçe ben kendimi tutamıyoum yiyorum😂 nerden biliyorlarsa 😆 ben de kilo vermek istiyorum doğurduktan sonra hamile kalmadan önce hergün -1 olmaya başlamıştım🤣

Millet bana yüzün hiç almamış kilo bebeğe gidiyor dedikçe ben kendimi tutamıyoum yiyorum😂 nerden biliyorlarsa 😆 ben de kilo vermek istiyorum doğurduktan sonra hamile kalmadan önce hergün -1 olmaya başlamıştım🤣
Doğum kilolarından 12 kilo kaldı benimde işte az kaldı 😅

Grip aşısı olmadin dimi sen canım 😐
Keske olsaydın.
Gecmis olsun 💗
Bende hic alakasizcs ateslenecek kadar beter hastalanmistim eşimden kaptım mesela.
Hani bazen burda konusu geciyor calismiyorum disari cikmiyorum aşıya gerek yok diye falan ama iste dışarı gidip gelen bir eşimiz var sonucta ve onun temas kurduklari hasta olunca otomatikman eve de geliyor hastaliklar. Ben 1 ay cektim o hastaliktan hala da geniz akintisi ve kuru öksürük var..
Yok canım gerçekten gerekiyor ben de olsaydım keşke çok iyi yapmışsın sen. Bebiş doğduktan sonra da faydasını görürsün

Kız ben 108 kiloyla hamile kaldım 132 kiloyla doğuma girdim sakladığım bişey değildi sormadınız hiç kaç kilosun diye 😅😅
Yani kuzum düşününce 108 kg üstüne 24 kilo almissin yani normalde de bir hamilenin alacagi kilolar 😍
Tam olarak böyleydim doğumdan hemen önce 😅 cebellato cebellato babylovee babylovee
😍 ya bence hamile kalmadan kilomuzu vereydik iyiydi. Bende kilolu hamile kaldim. Sonra seker meker cikinca hamilelikte kilo vermek zorunda kaldim istemeden.
Cok tatlısın ama 😍

Yok canım gerçekten gerekiyor ben de olsaydım keşke çok iyi yapmışsın sen. Bebiş doğduktan sonra da faydasını görürsün
Bencede gerekiyor kuzum. Çünkü eşim disardan gelecek, birde misafir kabul etmeyecegim 40 gün ama o 40gun ailelerimiz yine gelir gider.
40dan sonra da diger misafirlerden gelenler olur. Kış günü ne kadar koruyabilirsek iyidir.
Evet bebise de geciyormus antikorlar. Doktorum o yüzden istedi zaten. Serklajlisin bebegin daha cok ihtiyaci var korunmaya dedi

Yani kuzum düşününce 108 kg üstüne 24 kilo almissin yani normalde de bir hamilenin alacagi kilolar 😍

😍 ya bence hamile kalmadan kilomuzu vereydik iyiydi. Bende kilolu hamile kaldim. Sonra seker meker cikinca hamilelikte kilo vermek zorunda kaldim istemeden.
Cok tatlısın ama 😍
Doktorum diyor ki 2 sene gebelik yok 20 kilo vereceksin bilmiyor ki zaten gebelikte 24 kilo aldım 😅

Aşko benim anam bile beni zorbaliyor kilo almadin hic diye😂 e napim bacım diyet ye insülin kullan anca bu kadar 😂

Doktorum diyor ki 2 sene gebelik yok 20 kilo vereceksin bilmiyor ki zaten gebelikte 24 kilo aldım 😅
Doktora bakma sen ne zaman istersen yeniden hamis ol😂
Ama dikis yerlerimiz falan bi iyilessin hemende düşünme 😂

Bide kilo verip hamile kalmak daha dogru gerçekten ben keske hamile kalmadan bu kafaya erseymisim de verseymisim diyorum

Back
X