- 22 Ekim 2022
- 1.702
- 1.131
- 83
Hayırlı olsun şimdiden kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKuzuuu evett doğum tarihim belli olduuu ogluçum Allahın izniyle 26 kasimda geliyor teyzesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun şimdiden kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKuzuuu evett doğum tarihim belli olduuu ogluçum Allahın izniyle 26 kasimda geliyor teyzesi![]()
Muhtemelen kendine gelemedi daha 11deydiGerçekten miiay doğurdu mu şimdi
Canım ne dedi doktor son durumun neYatış verebilirim dedi simdi sonucları bekliyoruz bakalım biraz suratı düştü öyle görünce onunda ınsallah sıkıntılı değildir![]()
Grubun ikinci bebesi geldi hayırlısıyla darısı başınıza güzellerimMuhtemelen kendine gelemedi daha 11deydi![]()
Ay inşallah güzel haftalarda sağlıkla ve kolay doğumlar olsun hepimizeGrubun ikinci bebesi geldi hayırlısıyla darısı başınıza güzellerim![]()
Amin şekerimGrubun ikinci bebesi geldi hayırlısıyla darısı başınıza güzellerim![]()
Amin canım inşallahAy inşallah güzel haftalarda sağlıkla ve kolay doğumlar olsun hepimize![]()
Yavaş yavaş çoğalıyoruz çok şükürAmin şekerimüçüncüsü de şimdi bildiğimiz kadarıyla @babylovee
perşembe günü ben de sorucam ama bana gün vereceğini sanmıyorum
sen nasılsın canuummm
Yatısım yapıldı suan asırı kötüyüm ya dua edin nolurCanım ne dedi doktor son durumun ne
Yok ben yalnız değilim canım bide eşlerin 15 gün mü babalık izni o nasıl oluyor bilgin var mıYavaş yavaş çoğalıyoruz çok şükürben iyiyim bebikle geçiyor günler desteksizlik hala zorluyor yardım almaktan çekinmeyin etrafınızda yardım alabileceğiniz birileri varsa benim yok çok zor oluyor maalesef inşallah sizler yalnız değilsinizdir
Canım sakin ol lütfen ne dedi doktorun görüşebildin mi? Önlem amaçlı yatırmış olabilir, endişelenme emin ellerdesin canım hastane en rahat olman gereken yer sen ve bebişin güvendesiniz, ne diyorki bebiş ne tedavisi uyguluyorlar şu anYatısım yapıldı suan asırı kötüyüm ya dua edin nolur
Bizim gibi çoğu serklajlı ara sıra hastane yatışı yapıyor kendini strese sokmaya çalış canım emin ol ordaki tedavi daha iyi olur. Yatış verme sebebi ne sancı falan mı gördü doktorYatısım yapıldı suan asırı kötüyüm ya dua edin nolur
Dualarımız seninle simge Allah’ın izniyle daha sağlıklı bşr şekilde çıkacaksınız oradan elinden geldiğince yaz kafanı boşalt strese girme lütfen üzülmen çok normal ama bu bir adım sadece çok güzel olacak herşeyYatısım yapıldı suan asırı kötüyüm ya dua edin nolur
Kaç haftadaydı acaba bugğn doğum yapan arkadaşımız biliyor musunuzAy inşallah güzel haftalarda sağlıkla ve kolay doğumlar olsun hepimize![]()
38+5 falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsamKaç haftadaydı acaba bugğn doğum yapan arkadaşımız biliyor musunuz
Ay bende bu hafta olcam 2.dozu. dün doktorum mesaj atti ol diye. Td ol dedi. Yarın gidip olcam galiba. Kararsiz kaldim yarin mi olsam perşembe mi. Doktor randevum da cuma günü. Sence napsam.Oldun canım 25 eylülde oldum karma aşı hayatımı kaydırmıştı ama Tetanoz sinekısırığı gibi geçti onun için belki de konuşmamışız seninlesorucam iki gecedir saat sabah 6ya doğru midem mi ağrıyor aniden yoksa tekme mi yiyorum kaburgama tam anlayamıyorum, uyanıyorum sonra tuvalete kalkıyorum ayağa kalkınca üç dört adım atınca geçiyor, gidince doktora şunu da sorucam DAHA NERELERİM AĞRIYCAK diye
![]()
Sıkma canını sen dinlen az toparla kendini. Persembeye az kaldi zaten canım benim.Doktorum rahatsızlanmış perşembeye aldılar randevumu ya poff gideydim iyiydi![]()
Ya sacmalamaBen 1.5 kilo verdim demiştim ya kuzular sanki karnım küçüldü ya geri alıcam o kiloyu olmaz ya çocuum açsa
Korkma korkmaİyi sanki 32 haftayabilmiyorum ama çok yatıyoruz çok korkuyorum tartıya çıkmaktan
Amin kuzuu çok sağolHayırlı olsun şimdiden kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım![]()
Amin canım aminGrubun ikinci bebesi geldi hayırlısıyla darısı başınıza güzellerim![]()
Canım haber ver bize de. Allah yardımcın olsunYatısım yapıldı suan asırı kötüyüm ya dua edin nolur