Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Amin şekerim🥰 üçüncüsü de şimdi bildiğimiz kadarıyla @babylovee😍 perşembe günü ben de sorucam ama bana gün vereceğini sanmıyorum🙃 sen nasılsın canuummm
Yavaş yavaş çoğalıyoruz çok şükür 🥰 ben iyiyim bebikle geçiyor günler desteksizlik hala zorluyor yardım almaktan çekinmeyin etrafınızda yardım alabileceğiniz birileri varsa benim yok çok zor oluyor maalesef inşallah sizler yalnız değilsinizdir

Yavaş yavaş çoğalıyoruz çok şükür 🥰 ben iyiyim bebikle geçiyor günler desteksizlik hala zorluyor yardım almaktan çekinmeyin etrafınızda yardım alabileceğiniz birileri varsa benim yok çok zor oluyor maalesef inşallah sizler yalnız değilsinizdir
Yok ben yalnız değilim canım bide eşlerin 15 gün mü babalık izni o nasıl oluyor bilgin var mı

Yatısım yapıldı suan asırı kötüyüm ya dua edin nolur
Canım sakin ol lütfen ne dedi doktorun görüşebildin mi? Önlem amaçlı yatırmış olabilir, endişelenme emin ellerdesin canım hastane en rahat olman gereken yer sen ve bebişin güvendesiniz, ne diyorki bebiş ne tedavisi uyguluyorlar şu an

Bizim gibi çoğu serklajlı ara sıra hastane yatışı yapıyor kendini strese sokmaya çalış canım emin ol ordaki tedavi daha iyi olur. Yatış verme sebebi ne sancı falan mı gördü doktor

Dualarımız seninle simge Allah’ın izniyle daha sağlıklı bşr şekilde çıkacaksınız oradan elinden geldiğince yaz kafanı boşalt strese girme lütfen üzülmen çok normal ama bu bir adım sadece çok güzel olacak herşey 🤲🏻

Oldun canım 25 eylülde oldum karma aşı hayatımı kaydırmıştı ama Tetanoz sinekısırığı gibi geçti onun için belki de konuşmamışız seninle😂 sorucam iki gecedir saat sabah 6ya doğru midem mi ağrıyor aniden yoksa tekme mi yiyorum kaburgama tam anlayamıyorum, uyanıyorum sonra tuvalete kalkıyorum ayağa kalkınca üç dört adım atınca geçiyor, gidince doktora şunu da sorucam DAHA NERELERİM AĞRIYCAK diye😂😂😂
Ay bende bu hafta olcam 2.dozu. dün doktorum mesaj atti ol diye. Td ol dedi. Yarın gidip olcam galiba. Kararsiz kaldim yarin mi olsam perşembe mi. Doktor randevum da cuma günü. Sence napsam.
Kuzu benimde bazi geceler agriyor kaburga mide arasi biryerlerim. Ama normal sanki ya. Ayagiyla itiyor muhtemelen

Doktorum rahatsızlanmış perşembeye aldılar randevumu ya poff gideydim iyiydi 😪
Sıkma canını sen dinlen az toparla kendini. Persembeye az kaldi zaten canım benim.
Ben 1.5 kilo verdim demiştim ya kuzular sanki karnım küçüldü ya geri alıcam o kiloyu olmaz ya çocuum açsa
Ya sacmalama😄😄hic bebek aç olur mu. Sen sekerini yukseltme. Bak istediğinde veriyosun kiloyuda. Beni sinirlendirme cocugu sisirme hamurla unla😄 ben geçen sevdigim bir pastane ürünü yedim,1 pogaca gibi düşünebiliriz ve sekerim insülin vurmama ragmen 170 çıktı. O yüzden dikkat edin aşkolar.
İyi sanki 32 haftaya 😅 bilmiyorum ama çok yatıyoruz çok korkuyorum tartıya çıkmaktan
Korkma korkma 😄 cok yemiyorsan birsey olmaz.
Ben hamile kaldiktan sonra cok kilo verdim. Ve o verdigimin üstüne sadece 1 kilo aldım 🥲
Doktorum da kilo al deyip duruyor. Normalde zayif degilim ama hamilelikte iste hic kilo almadım o da sorunmus ne bileyim

Hayırlı olsun şimdiden kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰
Amin kuzuu çok sağol 🙏🥲 amin aminnn.. yavrumu sağlıkla dogurup büyütelim aminn🙏 kızçende daha da sakinleyecek zamanla annesii. Sana uyum saglayacak.
Grubun ikinci bebesi geldi hayırlısıyla darısı başınıza güzellerim 🥳🥰
Amin canım amin

Mrb herkese ben evde test aldım pozitif çıktı inanmadım tekrardan aldım yine çıktı ultrasyona gittim gözükmesi ve hafif bir kanama lekenme var hamile miyim değil miyim bilmiyorum

Back
X