Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay bende bu hafta olcam 2.dozu. dün doktorum mesaj atti ol diye. Td ol dedi. Yarın gidip olcam galiba. Kararsiz kaldim yarin mi olsam perşembe mi. Doktor randevum da cuma günü. Sence napsam.
Kuzu benimde bazi geceler agriyor kaburga mide arasi biryerlerim. Ama normal sanki ya. Ayagiyla itiyor muhtemelen
Bence yarın ol canım, iki günde rahat olursun sonra doktora görünürsün bence yani ama gidiş geliş yapmıyım diyorsan cuma günü öğlen aşı olursun öğleden sonra doktora geçersin öyle de olabilir canım
Evet itiliyoruz örseleniyoruz😅

Mrb herkese ben evde test aldım pozitif çıktı inanmadım tekrardan aldım yine çıktı ultrasyona gittim gözükmesi ve hafif bir kanama lekenme var hamile miyim değil miyim bilmiyorum
Merhaba canım, inşallah bebişim seninledir🙏🏻 kese görünmesi için 3.500-4.000 gibi betahcg olması lazım, en doğru sonuç için kan testiyle netleştirmen lazım🌸 kaset testler yanıltabiliyor. Kaç gün gecikmen var?

Sıkma canını sen dinlen az toparla kendini. Persembeye az kaldi zaten canım benim.

Ya sacmalama😄😄hic bebek aç olur mu. Sen sekerini yukseltme. Bak istediğinde veriyosun kiloyuda. Beni sinirlendirme cocugu sisirme hamurla unla😄 ben geçen sevdigim bir pastane ürünü yedim,1 pogaca gibi düşünebiliriz ve sekerim insülin vurmama ragmen 170 çıktı. O yüzden dikkat edin aşkolar.

Korkma korkma 😄 cok yemiyorsan birsey olmaz.
Ben hamile kaldiktan sonra cok kilo verdim. Ve o verdigimin üstüne sadece 1 kilo aldım 🥲
Doktorum da kilo al deyip duruyor. Normalde zayif degilim ama hamilelikte iste hic kilo almadım o da sorunmus ne bileyim
Aaa neler duyuyorum 😅 ben 3 verdim sonra 5 aldı.im 😂 böyle giderse işim zor

Bence yarın ol canım, iki günde rahat olursun sonra doktora görünürsün bence yani ama gidiş geliş yapmıyım diyorsan cuma günü öğlen aşı olursun öğleden sonra doktora geçersin öyle de olabilir canım
Evet itiliyoruz örseleniyoruz😅
Dimi yarın olsam daha iyi olur gibi geliyor banada. Du bakalim esime bir sorayim sabah yetistirebilirsek gidelim. Bizim asm biraz slk😄
Pazartesi çarşamba cuma gunu sadece tahlil alıyor, salı perşembe de aşı yapiyor. Bıktım bu sacma asmden. Bekarlik asm.em ne kadar güzeldi hersey hergun oluyordu,evlilik sonrasi geçtiğim yer sacma sapan

Yaa var yani kilo almayanlar da 😄 1 kilo aldım sadece.
Basta 7 kilo verdim.
Su an hamile kaldığımdan bu zaman 6 kilo vermis kabul edeyim kendimi hadi. Durumlar böyle 🙃
Ben kendime çok hakim olamıyorum. Başta mide bulantısı ile yemiyordum ama şimdi herşeyi yiyorum bu hafta doktordan dönüşte kendime bir çeki düzen verecem umarım 🙏🏻 😅

Ben kendime çok hakim olamıyorum. Başta mide bulantısı ile yemiyordum ama şimdi herşeyi yiyorum bu hafta doktordan dönüşte kendime bir çeki düzen verecem umarım 🙏🏻 😅
Hadi inşallah 😄 ben yiyemiyorum yediğimde kilo aldırmıyor 🤦🏻‍♀️
Yemem yasak yani iştah sıkıntım da var biraz. Bide şey, yesemde tok olsamda kilo artışımda olmuyor çok bebeğimde biraz zayıf zaten. Kilosunu alır bi güzel umuyorum ki 🙏

Canım şeker tansiyon sorunu yoksa bebiş haftasıyla uyumluysa aşırı aşırı almadığın sürece bir diyete girmene gerek yok kendini kasma🥰 kaç aldın şimdiye kadar yazmış mıydın dikkat etmedim

Canım şeker tansiyon sorunu yoksa bebiş haftasıyla uyumluysa aşırı aşırı almadığın sürece bir diyete girmene gerek yok kendini kasma🥰 kaç aldın şimdiye kadar yazmış mıydın dikkat etmedim
Başlangıç kilomdan 2.5 kg fazlayım ama zaten kilolu başladım yani hamileliğe başta 3 kg vermiştim işte toplamda 5 kg almışım daha şeker testi yapmadık siz kaç haftalık yaptırdınız şeker testini

Hadi inşallah 😄 ben yiyemiyorum yediğimde kilo aldırmıyor 🤦🏻‍♀️
Yemem yasak yani iştah sıkıntım da var biraz. Bide şey, yesemde tok olsamda kilo artışımda olmuyor çok bebeğimde biraz zayıf zaten. Kilosunu alır bi güzel umuyorum ki 🙏
Bütün kiloları benim alsın ya çok almaman iyi bence

Amin kuzuu çok sağol 🙏🥲 amin aminnn.. yavrumu sağlıkla dogurup büyütelim aminn🙏 kızçende daha da sakinleyecek zamanla annesii. Sana uyum saglayacak.

Amin canım amin
Amin canım inşallah bu kız şimdi böyle kuduruksa ergenliğini düşünemiyorum ben 😅

Kızlar günaydın biraz canım sıkıldı kontrolüö vardı hunileşme varmıs
Selam canım yazmadın tekrar merak ettım ne dedı doktor? Tahlıllerın cıkacaktı , Allahın ıznıyle hersey yolunda olacak moralımızı hep yuksek tutalım bırbırımıze destek olalım🙏🏻 en guvenlı yerdesın ıcını ferah tut🙏🏻

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım😍😍 bugün grubumuzun bir annesi doğum yapıyor, sen inşallah sağlıkla doğuracak sıradaki 4. Kişinin💖💖🤩 hayırlısıyla al kucağınainşallah canımTeş
Hoşgeldin canım😍😍 bugün grubumuzun bir annesi doğum yapıyor, sen inşallah sağlıkla doğuracak sıradaki 4. Kişinin💖💖🤩 hayırlısıyla al kucağınainşallah canımt
Hoşgeldin canım😍😍 bugün grubumuzun bir annesi doğum yapıyor, sen inşallah sağlıkla doğuracak sıradaki 4. Kişinin💖💖🤩 hayırlısıyla al kucağınainşallah canım
inşallah 🥰 çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X