Arkadaşlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 9 mayısta 4. yılıma gireceğim. anladımki kendiliğinden olacak bişey değilönce vajinusmus sorunu yaşadım. bir buçuk yıl sonra yendim. sonra enfeksiyon ve rahim ağzında küçük yara çıktı. doktor önemsemedi. zamanla geçer dedi. şuan bebiş istiyorum. Antalya vitale hastanesinde Ali fuat şengöre gidiyorum. hormonlar normal dedi. enfeksiyın için eşim de bnde baya ilaç kullandık. eşimde enfeksiyon ve sperm yavaşlığı var. sayı normal dedi. ona ilaç verdi. bende de yumurta tembelliği varmış. bana da serophene ve enfeksiyon için düşük dozda antibiyotik verdi. adetin 5. günü başla 12. günü eşinle gel dedi. 10 Mayıs gibi adet olacağım imşallah . bi de muayene esnasında baya zorladı beni makata doğr ağrı oldu. bnn nedeni rahim içi yapışıklıklar olabilir. dedi. bide rahim filmi çekcez dedi çok korkuyorum çok zormuş duyduğuma göre. napıcam ben
merhaba arkadaslar ,
ocak ayında rahım duvarı kalınlasmasından dolayı amelıyat oldum.doktor rahım kalınlasması varken bebek sahıbı olamazsın dedı bu amelıyattan sonra daha cabuk tutunacak dedı ama rahımım ıyılesmesıne ragmen yıne hamıle kalamadım .şimdi bende serophene kullanmaya basladım bu ay, doktorum hormon tahlılımı ıstedı bırde bebek rahıme daha ıyı tutunsun dıye ılac yazdı.
Adetımın 3.gunu kullanmaya basladım.12.gunu gel yumurtalarına bakacagım dedı. vajınal yanmadan dolayı 9.gun dr gıttım fıtıl ve krem verdı bu arada yumurtalarına bakayım dedı baktı ama hıc buyume yok,yumurta olusmaya calısıyor sımdılık bekleyelım 12.gun bakacagım dedı.
12,gun gıdecegım eger yumurtalarım yeterlı buyukluge ulasmıssa catlatma ıgnesı verecegını soyledı.kızlar dua edın ınsallah yumurtalarım haftaya buyurrrr
selam kızlar bende bu ay ilk defa serophone kullanıyorum doktor takibindeyim yarın doktor randevum var inş yumoşlar buyumuştur...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
bende yeni başladım pazartesi sabah 2 akşam 2 kullan dedi 20 tane vardı cumartesi bitecek tekrar gel yumurtlama varmı bakalım dedi faydası olurmu yardım edin((((((((
inşallah canım bu arada incir yemeni tavsiye ederim bende başlıcam bugün adetimin 2. günü 10 gün sonra bende gidicem doktora snin gibi inşallah büyürlerr
SLM ARKADAŞLAR SİZLERİ ÇOK UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM SİTESİ.... SİZLERLE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.. DİNLERKEN SIKILMAZSSINIZ İNŞ..BEN 39 YAŞIMDAYIM:) İKİ KIZ ÇOCUĞUM VAR ÇOCUKLARIMI İŞİM YÜZÜNDEN KREŞLERDE BÜYÜYDÜ TAM ZAMANI DEDİK VE BUNDAN 5 YIL ÖNCE TEKRAR ÇOCUK YAPMAK İSTEDİK BAŞTA HER ŞEY NORMALDİ HAMİLE KALMAMAM İÇİN Bİ NEDEN YOKTU VE BEN HAMİLE KALDIM AMA KISA Bİ SÜRE SONRA DÜŞÜKLE SONUÇLANDI ÜZÜLDÜK AMA TEKRAR OLUR DEDİK.. BEN AKABİNDE TEKRAR GEBE KALDIM FAKAT BU DEFA DIŞ GEBELİKTİ VE AÇIK AMELİYATLA SOL TÜPÜM ALINDI. PSİKOLOJİM ALLAKBULLAK OLMUŞTU.. VE DR. HEMEN AŞILAMA DEDİ ODA TUTMADI VE BEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE ARADAN İKİ YIL GEÇTİKTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜNMEYE VE Bİ TEDAVİ SÜRECİNE DAHA GİRDİK BU DEFAKİ DR.. ÖNCE MUAYENEDE 20.cm MİYOMUM OLDUĞUNU AMELİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ FAKAT AMELİYATTA RAHMİMİ ALABİLECEĞİNİ SÖLEDİ... AMA ISRARLA ÖNCE BEBEK TEDAVİSİ YAPACAM OLMAZSSA EN SON ÇARE AMELİYAT DEDİ.. VE TEDAVİ BAŞLADI ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ.. ARDINDAN TEMİZ ÇIKAN HSG DEN SONRA SEROPHENE VERDİ 5 GÜN BİTTİ BEN CUMA GÜNÜ KONTROLE GİDECEĞİM..... UMARIM SIKMAMIŞIMDIR SİZLERİ SAĞLIKLA GEBE KALIN :)))İNŞ...
kızlar sıze bırsey soracagım catlatma ıgnesı vurulalı 10 gun oldu ama benden 2 gundur 1-2 damla kahverengı lekelenme oluyor . doktor adet olursan veya adet donemın gecerse gel dedı ama bu leke nedendır acaba? ufff stresten adet olucam sımdı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?