Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mrba arkadaşlar ben de bu hap tedavisine bu ay ilk kez başladım haplar bitti dr a gttik sadece sağ yumurtalıkta 3 tane yumurta oluşmuş sol da hiçbir hareket yok aranızda durumu böyle olan var mı,neden böyle oldu acaba biraz moralim bozuldu sol yumurtalık da bir sorunmu var acaba?

selam kızlar, bende bu ay serophene kullandım adetin 5. günü başlayıp günde iki adet içtim ama 12. günü yumurtam 15,5 mm olmuştu. 14. günde 17,70 mm olduğunda doktor ertesi gün iğne yaptır dedi. iki adet 5.000 lik pregnyl iğne vuruldum ama kontrole gittiğimde çatlamamış olduğunu söyledi. Benim merak ettiğim daha önce de klomen içmiştim 23 mm olmuştu yumurtam. hangi ilaç daha iyi doktorum serophene daha güçlü daha büyütür yumurtaları dedi ama olmadı maalesef

merhaba arkadaslar ben topiğininzi çok okudum.bende serophene adetin 5. günü 2 tane olmak üzere 5 gün kullandım bitti adetin 13 günü ovıtrelle çatlatma ignesi verdi. iğneden 30 saat sonra ilişki önerdi .daha sonrada 16. gününden başlayarak progestan içmemi önerdi 10 gün.3 ay boyunca kullanacakmışım.bu ilaçları kullanan varmı.bilgi paylaşırsanız sevinirim.benim daha önce çikolata kisti sorunum vardı geçen ay temizlendi bu ay çalışmalara başladık.inşallah kist hortlamadan bebek sahibi olabilirim

kızlar dr.bana bu ilacı verdiğinde hiç iğne fln yapmamıştı ben o ay hamiş kalmıştım ama malesef düşük yaptım sonradan gittiğim doktor sana bu ilacı gereksiz vermiş senin yumurtlama problemin yokki dedi .sizinlede paylaşayım dedim

arkadaşlar 1 sayfa önce yazmıştım ama kimse bişe demedi.
hiç br yerdende bilgi alamıyoruz.
bu ilacı erkekler kullanabiliyor mu?
eşime doktor 3 ay kullan demiş ama erkeklerin ne işine yarıyor anlamıyoruz.
eşimde kullanmakta tereddüt ediyor.
3 ay sürede az değil.

benim eşime de serophne degıl ama klomen vermişti,kullandı .spermleri uyarıcı bi etkisi oluyor sanırım..

Arkadaşlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 9 mayısta 4. yılıma gireceğim. anladımki kendiliğinden olacak bişey değil önce vajinusmus sorunu yaşadım. bir buçuk yıl sonra yendim. sonra enfeksiyon ve rahim ağzında küçük yara çıktı. doktor önemsemedi. zamanla geçer dedi. şuan bebiş istiyorum. Antalya vitale hastanesinde Ali fuat şengöre gidiyorum. hormonlar normal dedi. enfeksiyın için eşim de bnde baya ilaç kullandık. eşimde enfeksiyon ve sperm yavaşlığı var. sayı normal dedi. ona ilaç verdi. bende de yumurta tembelliği varmış. bana da serophene ve enfeksiyon için düşük dozda antibiyotik verdi. adetin 5. günü başla 12. günü eşinle gel dedi. 10 Mayıs gibi adet olacağım imşallah . bi de muayene esnasında baya zorladı beni makata doğr ağrı oldu. bnn nedeni rahim içi yapışıklıklar olabilir. dedi. bide rahim filmi çekcez dedi çok korkuyorum çok zormuş duyduğuma göre. napıcam ben

maalesef bizler bu konuda biraz zorlanacak gruptanız bende film çektircem bu ay tutmazsa bende çok korkuyorum ve bende senin gibi uzun bi tedavi süreci geçirdim pko ve insülin direncinden bende antalyada erhen muluk a gidiyorum bu işlerde doktor çok önemli onlara güvenip yola çıkcaz böyle portallarda da birbirimize destek olup deneyimlerimizi paylaşcaz sende üzülme elifnil58 belki biraz moral olur die bişeyler yazmak istedim güzel haberlerini de almak isterim

başka kullanan yokum serophene ben adet olmayı bekliyorum genelde adetin 5. günü içmiş arkadaşlar ama bana 3. gün içmeye başla dedi doktorum

merhaba arkadaslar ,

ocak ayında rahım duvarı kalınlasmasından dolayı amelıyat oldum.doktor rahım kalınlasması varken bebek sahıbı olamazsın dedı bu amelıyattan sonra daha cabuk tutunacak dedı ama rahımım ıyılesmesıne ragmen yıne hamıle kalamadım .şimdi bende serophene kullanmaya basladım bu ay, doktorum hormon tahlılımı ıstedı bırde bebek rahıme daha ıyı tutunsun dıye ılac yazdı.
Adetımın 3.gunu kullanmaya basladım.12.gunu gel yumurtalarına bakacagım dedı. vajınal yanmadan dolayı 9.gun dr gıttım fıtıl ve krem verdı bu arada yumurtalarına bakayım dedı baktı ama hıc buyume yok,yumurta olusmaya calısıyor sımdılık bekleyelım 12.gun bakacagım dedı.
12,gun gıdecegım eger yumurtalarım yeterlı buyukluge ulasmıssa catlatma ıgnesı verecegını soyledı.kızlar dua edın ınsallah yumurtalarım haftaya buyurrrr

inşallah canım bu arada incir yemeni tavsiye ederim bende başlıcam bugün adetimin 2. günü 10 gün sonra bende gidicem doktora snin gibi inşallah büyürlerr

Merhaba arkadaşlar , ben ilk defa yazıyorum burada.1,5 yıl vajınısmus yaşadım .sonra psikolog falan derken aştık şükürler olsun.aştık ve ikinci ay daha ne olduğunu anlayamadan hamile kaldım dünyalar tatlısı oğlum doğdu.sonra ikinci bebeği istedik oğlum 2 yaşındayken ama 1 yıldır olmadı ilk defa doktora gittim yumurtalıkta tembellik var dedi bir de polikistik gördüm falan dedi ..serophene verdi 5 gün yuttum bakalım 13. gün çağırdı gidicem.inş kimsenin emeği yerde kalmaz Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

SLM ARKADAŞLAR SİZLERİ ÇOK UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM SİTESİ.... SİZLERLE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.. DİNLERKEN SIKILMAZSSINIZ İNŞ..BEN 39 YAŞIMDAYIM:) İKİ KIZ ÇOCUĞUM VAR ÇOCUKLARIMI İŞİM YÜZÜNDEN KREŞLERDE BÜYÜYDÜ TAM ZAMANI DEDİK VE BUNDAN 5 YIL ÖNCE TEKRAR ÇOCUK YAPMAK İSTEDİK BAŞTA HER ŞEY NORMALDİ HAMİLE KALMAMAM İÇİN Bİ NEDEN YOKTU VE BEN HAMİLE KALDIM AMA KISA Bİ SÜRE SONRA DÜŞÜKLE SONUÇLANDI ÜZÜLDÜK AMA TEKRAR OLUR DEDİK.. BEN AKABİNDE TEKRAR GEBE KALDIM FAKAT BU DEFA DIŞ GEBELİKTİ VE AÇIK AMELİYATLA SOL TÜPÜM ALINDI. PSİKOLOJİM ALLAKBULLAK OLMUŞTU.. VE DR. HEMEN AŞILAMA DEDİ ODA TUTMADI VE BEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE ARADAN İKİ YIL GEÇTİKTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜNMEYE VE Bİ TEDAVİ SÜRECİNE DAHA GİRDİK BU DEFAKİ DR.. ÖNCE MUAYENEDE 20.cm MİYOMUM OLDUĞUNU AMELİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ FAKAT AMELİYATTA RAHMİMİ ALABİLECEĞİNİ SÖLEDİ... AMA ISRARLA ÖNCE BEBEK TEDAVİSİ YAPACAM OLMAZSSA EN SON ÇARE AMELİYAT DEDİ.. VE TEDAVİ BAŞLADI ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ.. ARDINDAN TEMİZ ÇIKAN HSG DEN SONRA SEROPHENE VERDİ 5 GÜN BİTTİ BEN CUMA GÜNÜ KONTROLE GİDECEĞİM..... UMARIM SIKMAMIŞIMDIR SİZLERİ SAĞLIKLA GEBE KALIN :)))İNŞ...

selam kızlar bende bu ay ilk defa serophone kullanıyorum doktor takibindeyim yarın doktor randevum var inş yumoşlar buyumuştur...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

bende yeni başladım pazartesi sabah 2 akşam 2 kullan dedi 20 tane vardı cumartesi bitecek tekrar gel yumurtlama varmı bakalım dedi faydası olurmu yardım edin ((((((((

bende yeni başladım pazartesi sabah 2 akşam 2 kullan dedi 20 tane vardı cumartesi bitecek tekrar gel yumurtlama varmı bakalım dedi faydası olurmu yardım edin ((((((((

inşallah olur canım bende kullanmaya başladım yarın 5. yi içicem ve p.tesi kontrole gidicem bir gün ara olucak.. ama ben günde 1 tane içicem acaba bana neden öyle verdi offfffff inşallah yaaa oluşmuştur. kendimi iğne olucam diye hazırlıyorum p.tesi hayal kırıklığına uğramamak dileği ile..

inşallah canım bu arada incir yemeni tavsiye ederim bende başlıcam bugün adetimin 2. günü 10 gün sonra bende gidicem doktora snin gibi inşallah büyürlerr

merhaba canım,12.gun gıttım doktora bı yumurtam 14,5 kalmıs dıgerı 19.5 olmus. 19.5 bıze yeter dedı ovıtrelle dıye bı catlatma ıgnesı verdı. ıgneden sonra hep agrı ve sancım oldu ama 3.gun öldüm sankı okadr canım yandı. 1 hafta sonra gıttım. kontrole 19,5 olan catlams .14.5 mm olan buyumus benı zorluyordu catlamak ıcın .Doktor gun asırı ılıskıye devam dedı. adet olursan 2.gun gel,olmazsan adet gununden 4 gun sonra gel test yapalım dedı.Rabbım ınsallah annelıgı banada yasatır:))) Tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah

ınsallah hamıle kalabılırsın aysegulu, ama allaha hep sukretmelısın bak 2 tane evlat vermıs sana. Doktorlara cok kızıyorum bazen deneme tahtası gıbı kullanıyorlar bızı,herseyı denıyorlar,psıkolojımız duzgunken bombok oluyor zaten:) halbukı sorsalar bunu bunu yapıcaz hangısını tercıh edersın bak bundan sonuc boyle olacak dıye nerdeeee...

kızlar sıze bırsey soracagım catlatma ıgnesı vurulalı 10 gun oldu ama benden 2 gundur 1-2 damla kahverengı lekelenme oluyor . doktor adet olursan veya adet donemın gecerse gel dedı ama bu leke nedendır acaba? ufff stresten adet olucam sımdı((

sadece akıntımıdır acaba,ılac ve ıgneden kaynaklı?? lutfen bılgısı olan cevap versınnn.cok stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…