Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım bir kere hamile kalmışsın mutlaka tekrar hamile kalırsın Allahın izniyle. yalnız çok ümitli olma ,çünkü ben de ilk seferde çok ümitliydim. olmayınca yıkıldım. ikinci sefer daha da yıkıldım. bir de kistim oluştu,1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve psikolojim kötüleştiği için 2 ay dinlendim. üçüncü sefer artık ümidim kalmamıştı ondan sonra hamile kaldım ertesi ay. bence ümitle beklemek olumsuz etki yapıyor. ümitsiz olduğumda hamile kaldım ben .rahat ol eşin de etkilenmesin. olacak inşallah

canim yorumun icin sagol, ben de hep duyuyorum, doktorum da soyledi; ne kadar rahat olup dusunmezsen o kadar kolay olur hamile kalman dedi, ama bir yandan tedavi olurken bir yandan dusunmemek cok zor oluyor. yani her ay dusunmeyecegim diyorum, hakikaten adet tarihim yaklasana kadar da rahat oluyorum, ama adet tarihim yaklasinca surekli aklimda acaba, diyorum. son bir senede kac tane test yaptim bilmiyorum :) ama ilac kullanirken ilk aydan ümitlenmemek gerekiyor dedigin gibi. insallah ben de tekrar hamile kalabilirim, yani hayirlisi oysa olur diyeyim. ozellikle esime belli etmemeye calisiyorum cunku o cok daraliyor bu konuda baski istemiyor. yani birliktelik tarihi filan belli olmasin istiyor. ben de tabii ustune gitmiyorum. sen ne zaman hamile kaldin? serophene mi kullanmistin? peki catlatma ignesi yapildi mi?

Son düzenleme:
evet kafaya takmamak çok zor. kafaya takabilirsin ama çok ümitli olma. bu işe yarıyor.
eşinin değerlerine bakıldı mı? serophene en fazla 3 defa kullanılıyor.
ben ilk kendiliğimden hamile kaldım 8.haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ondan sonra da 1 yılı geçti ama hamile kalamadım,serophene başlamaya karar verdim.
ilk kullanışımda gunde bir tane içtim,kontrole gittiğimde yumurtam tam büyümemişti. "birkaçgün sonra gel,bazen bünye geç cevap veriyor" dedi.gittiğimde yumurtam büyümüştü gerçekten. çatlatma iğnesi yapmadı kontrol etti çatlıyor mu diye. çatladı. ama hamile kalamadım.
ikinci ay gunde 2 hap verdi. çatlatma iğnesi de verdi. yumurta oldu çatladı ama gene hamilelik olmadı. bir kist oluştu. doğum kontrol hapı verdi çok ağladım,1 ay boş geçecekti. ama o ay bana o kadar iyi geldi, psikolojim okadar dinlendi ki,biraz daha dinlenmek istiyorum dedim. 2 ay dinlendim. 2.ayda hamile kalmışım ama kan testimi yaptırdığımın ertesi günü hemen düştü. yumurta ya da sperm sağlıksızsa düşüyor diyorlar.
sonra üçüncü ve son kutuma başladım. onda da günde 2 hap ve çatlatma iğnesi kullandım ,olmadı. artık rahim filmi çekip,iğneli tedaviye geçeceğiz dedi.gene biraz beklemek istedim. bende pko var, pkoluların kullandığı şeker hapına başladım. sonraki ay hamile kaldım. o ay en ümitsiz olduğum aydı ve bebek fikri hep aklımda olmasına rağmen,hiç ümidim yoktu. elhamdülillah Allahıma çok şükür bu hamilelik devam ediyor. inşallah sonuna kadar gider. hep yüreğim ağzımda.
hep ilacı bıraktıktan sonraki aylarda hamile kaldım çünkü ilacın etkisi devam ediyor bir müddet.
herkesin sebebi farklı,iğnelerle hamile kalma şansı daha fazlaymış. daha fazla yumurta oluşuyor. biraz pahalı sadece.
hayırlısı olsun inşallah. sana tavsiyem ilacı benim gibi ara vererek kullan.

gercekten durumumuz benzerlik gosteriyor. ben dusuk yaptiktan sonra biraz korkmaya basladim hamile kalirsa tekrar sanki cok endiseli olacakmisim gibi. ama doktorum da senin dedigin gibi eger sagliksizsa bebek ya da dollenme, bebek duser dedi. eger her sey yolunda ve saglikliysa bir bebegin dusmesi gercekten cok zormus. hamileliginin devam edecegine eminim, bi konuda hic moralini bozma bence ve olumsuz yazilari da okuma, insanin aklina takiliyor biliyorum. bende pko yok. aslinda bir sorun gozukmuyor ama yumurtam fazla olmuyordu. ozellikle son iki aydir gelisimi de cok azaldi. artik zamani gelmisti. tabii gonlum ilacsiz dogal bir hamilelikten yanaydi ama artik her sey bunyemizi etkiler halde(yediklerimiz, ictigimiz su bile). bir de 30 yasindayim 20li yaslarin basinda her sey daha kolay oluyor. tavsiyen icin sagol, ben de arka arkaya tum tedavileri olmak istemiyorum; cunku aklimi tamamen bu fikirle doldurup saplantiya donusmesini istemiyorum- ki bunun olmasi cok kolay. ama bu sekilde her seyi zorlastirmis olurum. dedigin gibi, ara veririm bu aydan sonra, tekrar baslarim. zaten bu ilaclarin yan etkileri de cok fazla, vucudu yormak iyi gelmeyecektir. esime henuz bakmadi doktorum, ama daha once yumurtalarimda biraz tembellik olmasina ragmen gebe kalmis olmamdan dolayi onda sorun olmadigini dusunuyor olabilir. fakat sanirim bu aydan sonra sirada o var :)
bu tedavilerle gebe kalindigini duymak beni rahatlatiyor.

merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim.bebek sahibi olmak istiyorum .doktora gittim bütün testleri yaptırdım.hiçbişey çıkmadı doktor bi hap verdi hapı yedikten sonra iğne vurduruyorum.geçen ay yaptım bu tedaviyi kimyasal gebelik yasadım bir ay dinlen dedi doktor şimdi yine ilaç başladım.BU konuyla bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşsın şimdiden teşekkürller.

ben de kimyasal gebelikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım inşallah sen de çok beklemezsin. kimyasal gebelik geçirenlere bazı doktorlar coraspin kan sulandırıcı veriyor, kan pıhtılaşması testi yapmanda fayda var kanında pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı içmen gerekir yoksa bebek düşüyor. ama tek sebep bu değil, sağlıksız sperm ya da yumurta olmuşsa sağlıksız bir gebelik olacağı için de düşük yapar vücut onu atar.

canım iyi dileklerin için teşekkür edrim canım.Ya olmicak diye çok korkuyorum.ama bikez kimyasal gebelik yaşadım olmasaydı heralde kimyasal gebelikte olmazdı bilmiyorum ya kafam çok karışık.sende tedaviylemi hamile kaldın .

bende yumurta tembelıgı yuzunden serophene verıldı yumurtalarım gayet ıyı buyudu ve gunde 1 tane içtım adetın 5 gunu.
ama hamıle kalamadım 3 ay ıctım bu ıalcı sonunda 4.ayda bırdaha kullandım yanında catlama ıgnesı vurundum olıvıtre ama gene olmadı 2 ay bole surdu sımdık hormon bozuklugu cıktı bakalım sonuc ne olck kılo vermem gerekmıs 5 kılo ve 2 ılac kullanıorum suan ahyırlısı

merak etme bir kez hamile kaldığına göre demek ki hamile kalabiliyorsun. ben 3 kez serophene kullandım(2 ay kullandım 2 ay dinlendim sonra 1 ay daha kullandım =toplamda 3 kutu kullandım) ama sadece kimyasal gebelik oldu. sonra gene dinlenmek istedim biraz,artık rahim filmi çekilecektim. 1 ay sonra hamile kaldım.

merhabalar, biz 13 yıllık evliyiz. 2003te bir düşüğüm oldu. sonra hiç hamile kalamadım. hem PKOluyum hem de yumurtlama sorunum vardı. geçtiğimiz temmuzda aşılama yaptırmıştım.. aşılama sonrası hem dış gebelik hem de aşırı yumurtlama ve bu yumurtaların vücuttan atılmaması nedeniyle tümör oluşmuştu. 14 gün hastanede yattım. şimdi iyiyim. doktor değiştirdim, aşılama için kullanılan iğneler vücuduma çok ağır gelmiş. yeni doktorum bu ay serophene tedavisine başladı. 5 gün içtim. bir yumurta oluştu sadece. 6. gün yumurtam 19mm, 7. gün 21,5mm idi. 8. gün (evvelki gün) çatlatma iğnesini vurdular. şimdi doktorun söylediği zamanlarda ilişkiye giriyoruz. inşallah sonuç iyi olur ve dileyen herkesin bebeği olur.

selam kızlar bende bu ay ilk defa serophone kullanıyorum doktor takibindeyim yarın doktor randevum var inş yumoşlar buyumuştur...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

kızlar ben de bu ay ilk kez serophene kullandım ve yarın doktor kontrolüm var bakalım, kasık agrım var inş yumurtam gelişmiştir dua edin..

beraberinde metformin kullanmanı öneririm

bgun doktor muayenem vardı doktor yumurta var ya da catlamıs gibi bişey söylemedi nedense..yarın ilişki istedi ertesi güne tekrar cagırdı.sizce neden?

cnm bendede aynı sorun vardı doktorum adetimin 5.günü kullanmamaı 5 gün boyunca günde 1 defa içmemi söledi ve 5 gün sonrada kontrole çagırdı yumoşm 17 mm olmuş çok güzel beklenmedik bi gelişme dedi gün aşırı ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmıycam bu ay normal dene olmadı öbür ay bakarız dedi...inş..hamileyimdirrr...dua edin banada:)

arkadaşlar doktor eşime bu ilacı verdi , 3 ay kullanmasını söyledi.
bu ilacı erkekler kullanabiliyor mu ?
sizin eşlerinizden kullanan varmı?

yardımlarınızı bekliyorum

Canım tedavi yöntemimiz ikimizinde aynı, evet izmirliyim sanırım aynı doktora gidiyoruz, :)

Ben özelden mesaj atamadığım için burdan yazmak durumunda kaldım özür dilerim konuyla çok alakasız ama SFYSLMN adlı üyeye sormak istediğim önemli bir konu var, daha önceki paylaşmış olduğu bir deneyimiyle ilgili , nasıl ulaşabilirim ? umarım bu yazıyı görür Kullanmış olduğu birşeyi sorucam ama ulaşamıyorum en son bu topicte yazmış galiba umarım bu yazıyı görür .

kızlar yeni sayılmam ama pek msj yazmadım bu güne kadar....sizler gibi uzun bi tedavi geçirdim pko,insülin direnci tedavim 9 ay sürdü diyetler haplar ama 19 kilo verdim derken doktorumla ters düştüm doktor değiştirdim şimdi yumurtlama tedavisi için serophene kullanıyorum bu arada prolaktinim yüksek çıktı ve dostinex kullanmaya başladım.bugün doktora gitcem bilmiyorum ne diyecek kolay değil bu tedaviler insan yıpranıyor sinir kalmıyor ama hep umut var benim içimde umudunuzu kaybetmeyin ben sadece durumumu paylaşmak istedim allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba arkadaslar bende bu hapa yeni basladım 5gun bir adet içtim ve yarın doktorum muayeneye beklkiyor.bakalım sonuc ne olacak.benim bu siizn anlattıklarınızdan anladıgım su.bu catlatma hapı catlıo doktor su gunler uygun dio ve tutarsa oluyor öylemi?
rabbim hayırlısını versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…