Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

hilal cim nihal hanımı tanımıyorum ben bana kendi verdi bu ilaçları ama sanırım olmazsa aşılama ya da tüp için bir başkasına yönlendirecek namık bey riskli gebelik uzmanı zaten tüp yapmıyor bildiğim kadarıyla bu 2 ay benim umudum yok ya artık bizde hiç sorun yok öööyyyle bekliyoruz allahtan işte ben şansımı tüpte denemeyi düşünüyorum ama bir 6 ay kadar falan ara verdikten sonra hayırlısı olsun her şer de bir hayır var bence.. inşallah sen regl olmazsın da bebişin gelir bize de umut olursun hayatım

evet cnm işte bizde de bi sorun yok deniyoruz işte.namık bey öyle normal vakalara pek bakmıyor.nihal hnm onun öğrencisiymiş eskiden ben memnunum şimdilik.tüp bebek hakkında pek bişey bilmiyorum cnm ama çok pahalı olduğunu biliyorum .inşallah senide bekletmez hiçbişeye gerek kalmadan gelir meleğin.benimde 2 gün kaldı

Arkadaşlar bi sorum olacak. Bu ay ilk defa ilaç tedavisine başladık. Serophene ve progestan verdi. Bugün reglimin 20. günü, progestan ın da 5. günü , ama dünden beri çok karnım ağrıyor ve midem bulanıyor acaba yan etkisimi diye düşündüm ilacın. Sizde herhangi bi yan etki yaptı mı?

Merhaba bende bu gün serphene kullanmaya başladım bende de mide bulantısı yaptı biraz nasibimizi göndersin Rabbim , herkese hayırlı evlatlar nasip etsin güzel Allahım

Canım tedavi yöntemimiz ikimizinde aynı, evet izmirliyim sanırım aynı doktora gidiyoruz, :)

habersiz bırakma bak inşallah gelmez kırmızılar hiçç.... :)

yan etki yapıyormuş diye okudum hayatım bende yapmadı ama kişiden kişiye değişir tabi..

Merhaba bende bu gün serphene kullanmaya başladım bende de mide bulantısı yaptı biraz nasibimizi göndersin Rabbim , herkese hayırlı evlatlar nasip etsin güzel Allahım

inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok bekletmeden..

Canım tedavi yöntemimiz ikimizinde aynı, evet izmirliyim sanırım aynı doktora gidiyoruz, :)

:) inşallah ikimize de faydası olur valla biz neredeyse 2 senedir bekliyoruz allah daha da bekletmesin inşallah.. hiçkimseyii..

kızlar ben bebek isteyen arkadaşalar topiğindeyim genel olarak dün başıma neler geldiğini orda anlattım kısaca gebelik testinde pozitif görüp beta hcg 0000000000 çıktı %1 şik yanlış test beni buldu çok üzgünüm .hastalandım da daha ilaca başlamadım bu ay başlamıycam sanırım

Merhaba , araniza yeni katıldım bende :) Bende yumurtalıklarımın tembel olmasi nedeni ile gecen ay dr'un serephone (sabah 1 aksam 1 )basladım , ilk ay takibinde tek yumurtamın ( sag veya sol hatırlamıyorum) ilk kontrolde 15 mm oldugu o haftası cumartesi gunu tekrar bakalım demisti gittigimde buyume olmadigini ve buyumedigi icin de gerileme basladigini iletti , normalde her gun 1 mm artıyormus buyumesi , normalde 18 mm olmasi gerekiyormus ama olmamis ve takibi bıraktı catlama igneside veremedi.
Evlenmeden once de adet duzensizligim vardı ve dogum kontrol hapı alıyordum evlenince devam ettim kullanmaya cocuk istemedigimiz icin ama 7 aydır almıyorum ve Haziran ayı itibari ile cocuk calısmalarımız var. (Ilk doktorum polikistik over baslangici demisti benim icin )
Dr bu ay olmadi diye tekrar adetim gecikmesin diye Duphaston almami istedi.Adet olduktan sonra tekrar serephone alacagım ama bu sefer dozu sabah 1 aksam 2 olarak degistirdi , eger tekrar bir ilerleme olmaz ise diger ay sabah 2 aksam 2 olarak yukseltecekmis.
Bu sekilde de olmaz ise benden sıvılı rahim rontgeni isteyecekmis tuplerime bakılması icin esimden de sperm sayımı ısteyecekmis , sonuclara gore tedaviye devam edecegiz dedi sanırım o da aşılama oluyor sonrasi tüp bebek...

Ama doktorun yaptıgı yoruma gore sanmıyorum o kadar ileri bir tedavinin gerekecegi 1-2 aya kadar hamile kalırsın dedi ama ilk ay olmadı yumurtam tam buyumedigi icin

Daha once bu asamalardan gecenler var ise bana bilgi verebilirler mi ?

Tskler.

3 ay serophene. işe yaramazsa,sonra rahim filmi..sonra da iğneyle ilaç verilme tedavisi var 3 ay.
ondan sonra aşılama.
ben de 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım sonra 1 yıl korunmadım. olmadı çocuk. tedaviye başladım. ben 1 ay serophene kullandım 1 ay dinlendim.toplamda 3 kez serophene kullandım,yumurta büyüdü ama hamile kalamadım. bende de polikistik over var.böyle 7 ay geçti. glukofen ilacına başladım (pkolulara genelde verilir) o ay hamile kaldım allaha şükür.
sana tavsiyem,glukofene başla. iştah kapatıyor hormonları düzenliyor kaliteli yumurta üretmeyi sağlıyor. serophene ile birlikte kullanmanda sakınca yok,keşke daha önceden başlasaymışım. bir de aceleci olup moralini bozma ,iyi şeyler düşün ..

kızlar adetim neredeyse bir ay gecikti bekarım da . pko hastasıyım metformin kullanımına başladım. duphaston kullanayım mı ne dersiniz ?

çok üzüldüm canım yaa ufff ne sinir bişey zaten zor günler geçiriyoruz bide hatalı test zor bir sınav bu gerçekten allah hepimize yardım etsin....

merhabalar ilk öncelikle formu okudum aklım karıştı serophene ilaçtan sonra iyne vuruluyorsunuzz fakat benim kendi tedavimi anlatayım benim aklım karıştı ben 2 ay önce ameliyat oldum sag tüpüm tıkanıktı açıldı ve çikolata kisti varmış alındı şimdi doktorum şu tedaviyi verdi adetin 5 günü başlıyosun seropheneye 5 gün içiyosun sonra 4 gün korunuyosun 4 gün korunduktan sonra 4 gün ilişkiye giriyosun ama 1 gün aralıklarla ikinci ilişkiye girdigin gün progestan ilaç içiyosun 15 gün ..15 günün sonun test yapıyosun dedi doktorum .şimdi serophene ilaçtan sonra iynemi vurunuyosunuz bu konuda doktorum bişşi sölemedi evliligimin 4 cü senesine girdim ama halen bebişşim yokk çok üzülüyorum bide kuru incir yeniyomuş neye iyiy geliyo bilen varmı arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennn

merhaba cnm öncelikle hoşgeldin.doktorun bana yazdığı tedavi şöyle adetin 3.günü serephone başlıyorsun 7ye kadar devam sonra 14.günden itibaren prognex verdi hepsi hap iğne fln yok ben 30 günde bir adet oluyorum sanırım adet periyoduyla da alakalı bişey bide doktor eğer oluşan bi gebelik varsa şayet bu haplar bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor demişti ben bu ay hiç bi şeye başlamak istemedim önümüzdeki ay başlıycAM bu tedaviye
bide incir küürü yumurtlamayı arttırıyor ben yaptım daha önce ama eğer yumurta sayısıyla ilgili bi şikayetin yoksa yapmana gerek yok.bide hayıt tohumu çayı içmeye başlıycam adetten ovulasyona kadar o da çok faydalıymış bizim topikte(bebek isteyen arkadaşlarım)hayıt hapıyla hamiş kalan çok darısı başımıza inşalahhhhhhhhh

mrb kızlar bende serephoneye 15 aralık da başladım 2 yumurtam oluşmuşdu çatlamıştı ama bebeğim tutmadı 14 ile 16mm yumurtalarım çatlamıştı ama kırmızlarım geldi bu ay tekrardan serephoneye devam ediyorum adetin 3.günü başladım 5 günde biticek 1 hafta ,içinde doktor tekrardan çağırdı işallah tutar bebişlerim işallah allah hepimizin gönlüne göre verir...

slm cnm benimde ilk ayım serephone bitti ayın 4de prognex e başladım fakat acaip halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaptı dün doktara gittim yumurtlama olmuş herşey yolunda dedi adet gecikmesini bekliycez dedi bu ilaçların içinde hamilelikte salınan hormonlar varmış ondan hamilelik belirtilerini yaşaman gayet normal dedi bakalım artık görcez

kızlar ben bu ilacı ilk kullandığım ay hamile kaldım bugün test yaptım hayalet gibi bi çizgim vardı sonra kana gittim sonuç hamileyim inanamadım lütfen umudunuzu sizlerde yitirmeyin rabbim annelik duygusunu hepimize yşatsın allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versinnnnnnnnnnnnnn

mrb arkadaşlar sayfaya yeni üye oldum yazılanları okudum çok hoşuma gitti sayafa destekler moraller tam bizim için bende bu ay kullanmaya başaldım seropheneyi 8 ay önce 3 aylık bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalamk istedim ama uzayınca doktorum sorunun yok ama kullana bilirsin dedi bende başladım bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin

selam kizlar, bu sayfaya yazan olmuyor sanirim? ben de bugun ilk kez serophene kullanmaya basladim. adetimin 4. gunu, 5 gun boyunca gunde bir tane alacagim. sonra bir gun bekleyip ertesi gun kontrole gidecegim. eski yazilanlari okudum, ilacla hamile kalan epey kisi varmis. bakalim ben de onumuzdeki aya kadar bekleyecegim. doktorum sonraki aylar icin henuz bisey soylemedi.
gecen sene bir dusuk yapmistim 7 haftalik. sonra da ilac kullanmadan gebe kalmayi denedim ancak olmadi. hatta son bir iki aydir yumurtam cok zor gelisiyordu, sonunda doktorum ilac tedavisine baslatti. serophene kullananlar varsa yazmaya deam etsinler ki takip edelim. destek olmak onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…