hilal cim nihal hanımı tanımıyorum ben bana kendi verdi bu ilaçları ama sanırım olmazsa aşılama ya da tüp için bir başkasına yönlendirecek namık bey riskli gebelik uzmanı zaten tüp yapmıyor bildiğim kadarıyla bu 2 ay benim umudum yok ya artık bizde hiç sorun yok öööyyyle bekliyoruz allahtan işte ben şansımı tüpte denemeyi düşünüyorum ama bir 6 ay kadar falan ara verdikten sonra hayırlısı olsun her şer de bir hayır var bence.. inşallah sen regl olmazsın da bebişin gelir bize de umut olursun hayatım
bende aynı durumdayım doktorum serophene verdi birde sonrasında kullanmam için progynex verdi 3 ay kullan görüşelim dedi burda kist olaylarını okuyunca şaşırdım bende çok iyi de bir doktor güveniyorum da ama tereddütte kaldım valla. aynen bemikste verdi bana izmirlimisin sen aynı mı yoksa doktorumuz :)
evet cnm işte bizde de bi sorun yokdeniyoruz işte.namık bey öyle normal vakalara pek bakmıyor.nihal hnm onun öğrencisiymiş eskiden ben memnunum şimdilik.tüp bebek hakkında pek bişey bilmiyorum cnm ama çok pahalı olduğunu biliyorum .inşallah senide bekletmez hiçbişeye gerek kalmadan gelir meleğin.benimde 2 gün kaldı
Arkadaşlar bi sorum olacak. Bu ay ilk defa ilaç tedavisine başladık. Serophene ve progestan verdi. Bugün reglimin 20. günü, progestan ın da 5. günü , ama dünden beri çok karnım ağrıyor ve midem bulanıyor acaba yan etkisimi diye düşündüm ilacın. Sizde herhangi bi yan etki yaptı mı?
Merhaba bende bu gün serphene kullanmaya başladım bende de mide bulantısı yaptı biraz nasibimizi göndersin Rabbim , herkese hayırlı evlatlar nasip etsin güzel Allahım
Canım tedavi yöntemimiz ikimizinde aynı, evet izmirliyim sanırım aynı doktora gidiyoruz, :)
3 ay serophene. işe yaramazsa,sonra rahim filmi..sonra da iğneyle ilaç verilme tedavisi var 3 ay.Merhaba , araniza yeni katıldım bende :) Bende yumurtalıklarımın tembel olmasi nedeni ile gecen ay dr'un serephone (sabah 1 aksam 1 )basladım , ilk ay takibinde tek yumurtamın ( sag veya sol hatırlamıyorum) ilk kontrolde 15 mm oldugu o haftası cumartesi gunu tekrar bakalım demisti gittigimde buyume olmadigini ve buyumedigi icin de gerileme basladigini iletti , normalde her gun 1 mm artıyormus buyumesi , normalde 18 mm olmasi gerekiyormus ama olmamis ve takibi bıraktı catlama igneside veremedi.
Evlenmeden once de adet duzensizligim vardı ve dogum kontrol hapı alıyordum evlenince devam ettim kullanmaya cocuk istemedigimiz icin ama 7 aydır almıyorum ve Haziran ayı itibari ile cocuk calısmalarımız var. (Ilk doktorum polikistik over baslangici demisti benim icin )
Dr bu ay olmadi diye tekrar adetim gecikmesin diye Duphaston almami istedi.Adet olduktan sonra tekrar serephone alacagım ama bu sefer dozu sabah 1 aksam 2 olarak degistirdi , eger tekrar bir ilerleme olmaz ise diger ay sabah 2 aksam 2 olarak yukseltecekmis.
Bu sekilde de olmaz ise benden sıvılı rahim rontgeni isteyecekmis tuplerime bakılması icin esimden de sperm sayımı ısteyecekmis , sonuclara gore tedaviye devam edecegiz dedi sanırım o da aşılama oluyor sonrasi tüp bebek...
Ama doktorun yaptıgı yoruma gore sanmıyorum o kadar ileri bir tedavinin gerekecegi 1-2 aya kadar hamile kalırsın dedi ama ilk ay olmadı yumurtam tam buyumedigi icin
Daha once bu asamalardan gecenler var ise bana bilgi verebilirler mi ?
Tskler.
kızlar ben bebek isteyen arkadaşalar topiğindeyim genel olarak dün başıma neler geldiğini orda anlattım kısaca gebelik testinde pozitif görüp beta hcg 0000000000 çıktı %1 şik yanlış test beni buldu çok üzgünüm .hastalandım da daha ilaca başlamadım bu ay başlamıycam sanırım
merhabalar ilk öncelikle formu okudum aklım karıştı serophene ilaçtan sonra iyne vuruluyorsunuzz fakat benim kendi tedavimi anlatayım benim aklım karıştı ben 2 ay önce ameliyat oldum sag tüpüm tıkanıktı açıldı ve çikolata kisti varmış alındı şimdi doktorum şu tedaviyi verdi adetin 5 günü başlıyosun seropheneye 5 gün içiyosun sonra 4 gün korunuyosun 4 gün korunduktan sonra 4 gün ilişkiye giriyosun ama 1 gün aralıklarla ikinci ilişkiye girdigin gün progestan ilaç içiyosun 15 gün ..15 günün sonun test yapıyosun dedi doktorum .şimdi serophene ilaçtan sonra iynemi vurunuyosunuz bu konuda doktorum bişşi sölemedi evliligimin 4 cü senesine girdim ama halen bebişşim yokk çok üzülüyorum bide kuru incir yeniyomuş neye iyiy geliyo bilen varmı arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennn
mrb kızlar bende serephoneye 15 aralık da başladım 2 yumurtam oluşmuşdu çatlamıştı ama bebeğim tutmadı 14 ile 16mm yumurtalarım çatlamıştı ama kırmızlarım geldi bu ay tekrardan serephoneye devam ediyorum adetin 3.günü başladım 5 günde biticek 1 hafta ,içinde doktor tekrardan çağırdı işallah tutar bebişlerim işallah allah hepimizin gönlüne göre verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?