Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

arkadaşlar 4 aylık evliyim eşim benden bebek istiyor doktoruma gittim serophene verdi bu ilaç bittikten sonra ne zaman hamile kalırım açıklık getirirseniz sevinirim

arkadaşlar 4 aylık evliyim eşim benden bebek istiyor doktoruma gittim serophene verdi bu ilaç bittikten sonra ne zaman hamile kalırım açıklık getirirseniz sevinirim

ilaç yumurtaları büyütmeye yarıyor sana bebek getirmiyor
yumurtan büyüyecek ve eşinin spermiyle birleşirse (30% ihtimal) gebelik oluşur. olmazsa adet görürsün ve tekrar ilaç sürecine başlarsın

4 aylık evlisin ve neden doktorun sana serophene verdi anlamıyorum
hormon tahlili yaptırdın mı bir sorun var mı? yeni evli çiftler 1 yıla kadar beklerler kendiliğinden hamile kalabilmek için. olmazsa doktora başvururlar. bu tedavilerin yan etkisi vardır kist oluşturabilirler. daha 1 yıl beklemeden neden hemen tedaviye giriştiniz ki?

bn bekarken ztn kist tedavisi görüyordum doktorum evlenme dönemimi bekliyordu eşim doktora bebek istediğini söyleyince bu hapı verdi eğer bişe olmazssa çatlatma iğnesi yaparız dedi eşim ısrar edince mecbur kaldı doktorum

meraba ben bugün doktora gittim serophene ilacım bitmişdi salı günü bu gün gittim yumurtalığımın tam gebelik kalma büyüklüğünde olduğunu söyledi doktorum çatlatma iğnesine gerek duymadıklarını belirttiler ama yarndn itibaren sık sık ilişikiye girmemizi söyledi 1 hafta boyunca sonrada adet dönemini bekle eğer adet olursan yoktur olmassan vardır dedi beklicez bakalım inşallah gebe kalırım dua edin istiyorum bir bebişim olmasını

Arkadaşlar az önce doktorumla konuştum karın ağrısı vardı bnde hiç geçmedi ve yumurtalarında çatlama olduğu için karnın ağrıodur pazartesi gitçem kontrole inşallah iğne ypmadan gerçktn çatlamıştır dua edin arkadaşlar benle eşim çok istiyoruz bu bebeği

Arkadaşlar merhaba bu ay bende kullandım geçen ay ayın 21inde adet görmüştüm yani yaklaşık bir hafta var bi sonrakine. Fakat benim karnım belim çok ağrıyor yaklaşık beş gündür. Neden olabilir sizce ilacın yan etkisimidir????????

kızlar..prolaktin geçen ay 42 den bu ay 11 e dostinexle düştü.. her şey normal, tahlil vs.. şimdi de 10 hap günde 2 taneden serephene werdi ve bu sabah içtim sonuncusunu bitti :) bu cuma yani 12. günüme denk gelio doktorum çağırdı bakacak büyüme war mı yok mu diye sanırım.. ama 5 gün kullandım seropheneyi ve sürekli yumoşlarımda ağrı oldu.. inşşallah büyümüşlerdir.. dün de reglim bitti.. şimdi bundan sonra işim eşimi her bulduğum yerde kıstırmak olacak sapıklar gibi

meraba ben buse ben bu ay serophene die bir ilaç kullandım yumurtalarım büyüsün die adetimin 5 de başladım 5 gün sonra bıttı doktora gittim istedigmz gibi büyümüş dedi şimdi kendilignden catlasın dedi doktorun 2 gün sonra bende adet sancısı gibi bir sancı başladı yine gittim çatlamış ded,
i gün aşırı ilişkiye girin dedi dr bizde öyle yaptım şimdi adetime gün var kan testi yptrsam sonuç verrmi hamile olduğuma geçen ay adetim 27 ocaktı bilgilendirirseniz sevinirim ona göre yrn gitcem kan testi yaptırmaya

Kızlar ben serophene ile ikinci ayımda hamile kaldım umutsuz olmayın bol dua ettin Rabbim sizinde kucaklarınızı doldursun bir an once

Hamilelik varsa kanda çıkar cnm

bende 2 aydır serephone kullanıyorum..
geçen ay adetimin 3. günü başladım..13. günü kontrole çağırdı ama ben 15inde gidebildim..yumurtam 16 mm olmuş..doktor tekrar başla serephoneye yine 13. günü kontrole gel dedi..adetim bitince de hsg çekecek..aynı zamanda glifor 850 kullanıyorum..serephoneyi de günde 1 tane kullanıyorum.
sizce hamile kalabilir miyim...

slm kızlar ben sonucumu aldım bugün 1 20 çıktı acaba 4 gün var adetime erkn olduğu icinmi çıkmadı adetimimi beklicem bna yardımcı olun kızlar lütfen kafayı yiyecem az kaldı

Eğer adet olursam önümüzdeki aya doktorundan çatlama iğnsi isticem inşallah olurum aranızda çatlatma iğnesi olupda hamile kalnan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…