kızlar bana da doktor bu ay serophene verdi ama buradan okuduğum kadarıyla bu ilacı kullanınca çatlatma iğnesi de vurulması gerekiyormuş ama bana doktor öyle bir şey demedi bu ilacı kullananlar mutlaka çatlatma iğnesi vurulmalı mı?
hayır kendiliğinden de çatlayabiliyor
güzel sonuçlar alırsın inşallah
kızlar bana da doktor bu ay serophene verdi ama buradan okuduğum kadarıyla bu ilacı kullanınca çatlatma iğnesi de vurulması gerekiyormuş ama bana doktor öyle bir şey demedi bu ilacı kullananlar mutlaka çatlatma iğnesi vurulmalı mı?
bana çatlatma iğnesi vermedi yeterli büyüklükte kendisi çatlar dedi yani illaki iğne olucak diye bişey yok canımsenin ilk ayın mı serophene kullandığın..
serophene gonAl ve ovitrelle bu ilaçları kullandım. 4 tane çok gelişmiş yumurtam vardı ancak tutmadışimdi aynı tedaviyi bir daha uygulayacağım. ((
Mrh kizlar ben sserophene kullandim tabi ayni zamanda doktorum serophenin yaninda coraspirinde vermisti ve ilk ayda hamile kaldim.su anda 3 haftalik hamileyim)Allahim herkese bu duyguyu nasip etsin.
Merhaba bende bu ay başladım serephoneye ama doktorum bana 21.gün gel dedi Sanki adet olcakmışım gibi ağrım ve akıntım var inşallah ben de senin gibi ilk ay kalırım belirtilerin nelerdi
İnş sende de işe yarar ben çarşamba günü doktora gidicem bakalım belli olcak ilacın yan etkisi kasık ağrısı bende fazlasıyla oldu seninde haberlerini bekliuorum tez vakitte meleklerimize kabuşuruz inşallah
Canim sen doktora gitcektin ne oldu sonuc bende hic agri olmadi ya buyumedi heraldeIns canim bende cuma gidicem doktora.ya bu hap bende hic agri yapmadi bu kotuye isaretmi
Canim sana yazdim son yazdigimi doktora gitcektin nolduKızlar kimse yok mu sonuç alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?