Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

merhaba arkadaşlar geçen ay serephone kullandım ama kist oluştu doktorum doğum kontrol hapı verdi bu hap 1 ayda işe yararmı yoksa dahamı uzun süre kullanılmalı bilgisi olan varmı ayrıca bu hapın yanında bitkisel kistlere iyi gelecek bir yöntem bilen varmı soğan suyu diye duydum ama emin olamıyorum şimdiden teşekkür ederim Allah'ım bebiş isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah .....

kızlar bana da doktor bu ay serophene verdi ama buradan okuduğum kadarıyla bu ilacı kullanınca çatlatma iğnesi de vurulması gerekiyormuş ama bana doktor öyle bir şey demedi bu ilacı kullananlar mutlaka çatlatma iğnesi vurulmalı mı?

hayır kendiliğinden de çatlayabiliyor
güzel sonuçlar alırsın inşallah

bana çatlatma iğnesi vermedi yeterli büyüklükte kendisi çatlar dedi yani illaki iğne olucak diye bişey yok canım senin ilk ayın mı serophene kullandığın..

serophene gonAl ve ovitrelle bu ilaçları kullandım. 4 tane çok gelişmiş yumurtam vardı ancak tutmadı şimdi aynı tedaviyi bir daha uygulayacağım.((

bana çatlatma iğnesi vermedi yeterli büyüklükte kendisi çatlar dedi yani illaki iğne olucak diye bişey yok canım senin ilk ayın mı serophene kullandığın..

evet canım ilk ayım doktor adetin 5. günü başlamak üzere günde iki kere iç dedi yani 5 gün sürecek ilaç bittikten iki gün sonra ilişki olsun dedi.buğün akşam bitiyor ilacım ama dün akşam ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı yoksa erken mi yumurtladım bilemedim ki?

iyi akşamlar

benimde serephone ile 2.ayım.ilkinde günde 1 kullandım ama 11 de kaldı yumurtam.bu ay günde 2 kullandım.13.gün 13 16.gün maalesef 14mm çıktı.pko olduğu için geç gelişme olabileceğini belirtip cuma tekrar ultrasona çağırdı doktorum.bu aydan umutluydum çok ama nasip değilmiş.üzüldüm gerçekten

kızlar ben kullandığım ilk ay hamile kaldım size de umut olur diye yazmak istedim inşallah siz de kısa sürede güzel haberler alırsınız

Mrh kizlar ben sserophene kullandim tabi ayni zamanda doktorum serophenin yaninda coraspirinde vermisti ve ilk ayda hamile kaldim.su anda 3 haftalik hamileyim )Allahim herkese bu duyguyu nasip etsin.

Mrh kizlar ben sserophene kullandim tabi ayni zamanda doktorum serophenin yaninda coraspirinde vermisti ve ilk ayda hamile kaldim.su anda 3 haftalik hamileyim )Allahim herkese bu duyguyu nasip etsin.

Merhaba bende bu ay başladım serephoneye ama doktorum bana 21.gün gel dedi Sanki adet olcakmışım gibi ağrım ve akıntım var inşallah ben de senin gibi ilk ay kalırım belirtilerin nelerdi

Merhaba bende bu ay başladım serephoneye ama doktorum bana 21.gün gel dedi Sanki adet olcakmışım gibi ağrım ve akıntım var inşallah ben de senin gibi ilk ay kalırım belirtilerin nelerdi

İnş hamilesindir canım.bende bugün başlıcam hapa umarım bendede işe yarar.ama bana sadece serephone verdi yanında ek bi hap vermedi birbirimize dua edelim canım en kısa zamanda hamile kalırız inş

İnş sende de işe yarar ben çarşamba günü doktora gidicem bakalım belli olcak ilacın yan etkisi kasık ağrısı bende fazlasıyla oldu seninde haberlerini bekliuorum tez vakitte meleklerimize kabuşuruz inşallah

Ins canim bende cuma gidicem doktora.ya bu hap bende hic agri yapmadi bu kotuye isaretmi

Mirayada gittim canım progesteronum 5 in üstünde çıkarsa olumlu dedi doktorum ben kanı verdim sonucu telefomla öğrendim 5 in üstünde yumurtan çatlamış hamile olanilme ihtimalin var dikkat et ağrı kesici falan alma dedi.ama kesin bişey yok adetin gecikince gel test yapalım dedi olmazsa ilaca devam dedi ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorım sen ne zaman gidiceksin canım sonucu haber ver güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…