Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

sonuç nedirrr?? yaptınmı testi

ben de çatlatma iğnemi oldum ctesi 12 de.. bakalım hayırlısı..inş tutar.. ilk 3 gün çok önemli dedi dr. sanki kasıklarımda 5 kg ağırlık war..

arkadaşlar ben kullandım geçen ay umutla bekledim ama olmadı dün kırmızılarım geldi yrn tekrar gideceğim inşallah bu sefer olur hamile kalırım

bende bu sfer çatlama igenesi isticem inşallah vurur bu sefer kızlar ben çok istiyorum dua edin inşallah bu ay tutar ama kesin hamile kalınıyormu bu igneyle çok merak ediyorum lütfen cevap yazın kızlar

Kızlar acilllllllllll cevapp geçen ay tutturamdık bu gün gittim yine serophene verdi bu sefer çatlama iğnesi istesem sizce hamile kalabilirmiyim bu ay bana yardımcı olursanız sevinirin

Kızlar acilllllllllll cevapp geçen ay tutturamdık bu gün gittim yine serophene verdi bu sefer çatlama iğnesi istesem sizce hamile kalabilirmiyim bu ay bana yardımcı olursanız sevinirin

ben SEROPHENE ilacını ilk kullandığım ay yumurtalarım büyüdü çatlatma iğneside oldum ama hamile kalamadım ikinci ay yine kullandırdı doktor yumurta takibine gittim doktor hiç yumurtan yok bu sefer hiç büyümemiş adet olunca gel aşılamaya gececegiz dedi bende ağlaya ağlaya çıktım sonra eşim çok teselli etti sağolsun o çok rahatlattı beni ve ben o ay doktorun hiç yumurtan yok demesine rağmen hamile kalmışım bebişimin kesesi göründü henüz 5 haftalık inşallah iki hafta içinde kalp atışınıda duyacağız ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN OLMAZ DİYE BİRŞEY YOK BEN birde koca karı yöntemini denemiştim son adetimde göbek çektirme yöntemi var onu yaptırdım 2 gün üst üste göbeğimi çeken kadın damarların üst üste binmiş sperm ulaşmaz tüplerden demişti tabi o ay serophenede kullandım ama doktor ilacın hiç faydası olmamış demişti şimdi sebeb nedendir bilmem ama çok şükür hamileyim inşallah yakında seninde olur hayırlısıyla

kızlar bu benim 2. ayım geçen ay kullandım hamile kalamadım inşallah dua edin bu ay kalayım sizce kaç ay kullamak gerekio 2. ayında hamile kalan varmı varsa cevaplasın kızlar yardımınıza ihtiyacım var

KIZLAR BANADA İLK DEFA BUGÜN ovitrelle İĞNESİ YAPILDI GÖBEKTEN HADİ BAKALIM HAYIRLISI HİÇ UMUDUMDA YOK AMA BAKALIM GÖRCEZ

Bende adetin 3 günü başladım 5 gün kullandım dün 13.gündü kontrole gittiim 19 olmuş yumoşlar :) bu sabah ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım

Bende adetin 3 günü başladım 5 gün kullandım dün 13.gündü kontrole gittiim 19 olmuş yumoşlar :) bu sabah ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım

canım aynı durumdayız bende adetin 3.günü basladım bugün 13.gün 20mm olmus yumoslar .ovitrelle iğnemide oldum ilk defa göbekten yapıldı.Rabbim tez vakitte bebeklerimize kavusturur...

bugün 29.gğn kanda beta 61,8 cıktı kızlar hamileyim ama korkuyorum bi kimyasal gebelik geçirdim inşaallah düşmez değerler serephone işe yaradı

Ocak ayında bunları yazmışım size. Şubatta son ilaçlarımı umudu kesmiş bir şekilde kullandım. Hatta eşim göreve gittiği için ovalasyon döneminin bir kısmını kaçırmış olduk. 14 Şubat sevgililer gününde birlikte olduk en son. Sonra eşim göreve gitti. Onun dönmesine yakın bir ateş, aşağı bölgede bir iltihaplı yaralar anlatamam. Mecburen doktora gittim. Günüm de 2 gün geçmişti ben Şubatın 28 çekmesine bağlamıştım. Doktor önce bir tahlil yapalım sonra enfeksıyon için yatışını yapıcaz hastaneye dedi. aaaaa bide baktık ki kan testinde sonuç pozitif ve doktorumun dediğine göre serophene kullanımında şans çok büyükmüş. Şimdi 9. haftaya girdik. Hala inanamıyorum. Umudu kestiğim doktora bile gitmekten vazgeçtiğim ay hamile kaldım. Belkide herkes haklıydı ben bebek düşüncesını aklımdan çıkardım o ay kafam rahattı. Rabbim sağlıkla kucagıma almayıda nasip eder inşallah. Ama çok yürekten taaaaa ciğerden yalvarıyorum rabbime bebek hayaliyle yanan her kuluna imdat diye yetişsin. Ben hep "Allahım derdime deva ver. Bir kızım olursa adını Deva koyayaım. Ol de olsun." diye dua ederdim. Arkadaşlarımda en az benım kadar çok dua ettiler. Bende şimdi size dua edicem. Rabbim hayalinize bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin en kısa sürede. Sizde bize dua edin teyzeleri...

kızlar selam bende aranıza yeni katıldım. pkoluym.. serophene kullandım bu ay biteli 2 gün oldu aşırı bi mide bulantısı var.. hayırlısııı..

ARKADŞLAR:bende 1 buçuk yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz dktra gittim progesteron hormonum 13.0 çıktı düşük yani yumurlamam zayıfmış serophene verdi bu ay başlıcam bakalım hayırlısı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin benim gibi olup kulanıp hamile kalanlar var mı merak ettim

ben de serpohene kullanıcam bu ay ilk defa inşallah bu ay mutlu haberi alabilirim

başka kullanan yok mu kızlarr hadi gelin deneyimlerimizi paylaşalım yoldaş olalım birbirimize

selam kızlar ben de serophene kullanıyorum bu ikinci ay oldu bu ilacı kullanalı. ilk ayımda çatlatma iğnesi vurmadı dr sadece hapı aldım ama maalesef olumsuz sonuç. şimdi yine kullanıyorum yarın bitiyo ilaç cumartesi de dr a gitcem bilmiyorum bakalım artık ne diyecek. bu ay da olmazsa iğne ve aşı tedavisine başlıyacam dedi. tam anlamadım e olduğunu. umarım bildiğimiz aşılama değildir bahsettiği şey. umutlarımı yitirdim çok kötü bir psikolojideyim. bu ay da olmazsa gitmemeyi düşünüyorıum dr a kendi haline bırakcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…