meraba ben buse ben bu ay serophene die bir ilaç kullandım yumurtalarım büyüsün die adetimin 5 de başladım 5 gün sonra bıttı doktora gittim istedigmz gibi büyümüş dedi şimdi kendilignden catlasın dedi doktorun 2 gün sonra bende adet sancısı gibi bir sancı başladı yine gittim çatlamış ded,
i gün aşırı ilişkiye girin dedi dr bizde öyle yaptım şimdi adetime gün var kan testi yptrsam sonuç verrmi hamile olduğuma geçen ay adetim 27 ocaktı bilgilendirirseniz sevinirim ona göre yrn gitcem kan testi yaptırmaya
Kızlar acilllllllllll cevapp geçen ay tutturamdık bu gün gittim yine serophene verdi bu sefer çatlama iğnesi istesem sizce hamile kalabilirmiyim bu ay bana yardımcı olursanız sevinirin
Bende adetin 3 günü başladım 5 gün kullandım dün 13.gündü kontrole gittiim 19 olmuş yumoşlar :) bu sabah ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım
canım aynı durumdayız bende adetin 3.günü basladım bugün 13.gün 20mm olmus yumoslar .ovitrelle iğnemide oldum ilk defa göbekten yapıldı.Rabbim tez vakitte bebeklerimize kavusturur...
Merhaba kızlar. Bende pkoluyum ve başladım serophene. bu 3. ayım kullanışım. adetin 3. günü başlıyorum. 19. gün duphaston kullanıyorum ama daha bir gelişme olmadı. son bir kutum kaldı iki ilaçtanda. marttada hamile olmadığımı öğrenirsem gidicem tekrar doktora. hsgden sonra umutlanmıştım olur mu diye. çok hamile kalan oluyormuş hsgden sonra ama oda olmadı. bu ilaçlar desen böyle. artık dualarım bile değişti. Allahım olmayacaksa içimden al isteğini diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?