Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşş.olur bidahaki aya tedaviye gerek kalmaz benim bugün adetimin 2. günü yarın başlayacam hapa ben perşembede kontrole çağırdı

inşallah canım ya .seninde inşallah yumurtaların güzel büyür.durumunu haber et canım

Merhabaaa.Artik benim de birseyler paylasma zamanim geldi galiba :) Burayi yillardir takip ediyorum okuyorum ama sadece birkez aylaar once yeni evlendigimde hemen cocuk istiyoruz bu nekadar dogru diye fikir almak icin yazmistim.Durumu şoyle ozetleyeyim: Cocuk istedigimize karar verince genel bir muayene icin dra gittik.7.9 cm kist oldugu ve kapali ameliyatla alinabilecegi soylendi.Daha once bademcik ameliyati oldugumda narkozun bir insani nasil alt ust edebildigini tecrube etmis biri olarak gonulsuz de olsa kabul ettim.Ama o masadan hem laparaskopi hem de açik ameliyat olmuş olarak kalktim :) Laparaskopi esnasinda baska problemler farkedilmiş yapişiklik,tuplerde kapali olma vs. Bunlar yuzunden acik ameliyata gecilmiş...Herneyse yani istesem de hamile kalamazmişim bu da tesadufen ortaya cikti ve sorunlar giderildi.Doktorum 6 ay icinde hamile kalman lazm olmazsa tedavi demisti.4 ay gecti yokk :( Simdiii konuya gelelimm bu ay adetin 5. Gunu itibariyle serophene kullandim.Bugun kontrole gittim birkac tane yumurta var ama en gelişmişleri sol yumurtalikta biri 21, biri 12 cm :) doktor bugun yada yarin catlama olur dedi igne vermedi gun aşiri ilişki bugun yani 23-25-27.Hadi bakalim ben dee sizdenim bat 9 aralik ama ben eminim bi hafta sonra hergun test yapmaya baslicam cunku dayanamiyorum :( Ama en kotusu de bu nekadar ustune duşersen adet gibi gebelik de gecikiyor.Allah hepimizin gonlune gore versinn guzel bi gelisme olursa yazicamm

Merhabaaa.Artik benim de birseyler paylasma zamanim geldi galiba :) Burayi yillardir takip ediyorum okuyorum ama sadece birkez aylaar once yeni evlendigimde hemen cocuk istiyoruz bu nekadar dogru diye fikir almak icin yazmistim.Durumu şoyle ozetleyeyim: Cocuk istedigimize karar verince genel bir muayene icin dra gittik.7.9 cm kist oldugu ve kapali ameliyatla alinabilecegi soylendi.Daha once bademcik ameliyati oldugumda narkozun bir insani nasil alt ust edebildigini tecrube etmis biri olarak gonulsuz de olsa kabul ettim.Ama o masadan hem laparaskopi hem de açik ameliyat olmuş olarak kalktim :) Laparaskopi esnasinda baska problemler farkedilmiş yapişiklik,tuplerde kapali olma vs. Bunlar yuzunden acik ameliyata gecilmiş...Herneyse yani istesem de hamile kalamazmişim bu da tesadufen ortaya cikti ve sorunlar giderildi.Doktorum 6 ay icinde hamile kalman lazm olmazsa tedavi demisti.4 ay gecti yokk :( Simdiii konuya gelelimm bu ay adetin 5. Gunu itibariyle serophene kullandim.Bugun kontrole gittim birkac tane yumurta var ama en gelişmişleri sol yumurtalikta biri 21, biri 12 cm :) doktor bugun yada yarin catlama olur dedi igne vermedi gun aşiri ilişki bugun yani 23-25-27.Hadi bakalim ben dee sizdenim bat 9 aralik ama ben eminim bi hafta sonra hergun test yapmaya baslicam cunku dayanamiyorum :( Ama en kotusu de bu nekadar ustune duşersen adet gibi gebelik de gecikiyor.Allah hepimizin gonlune gore versinn guzel bi gelisme olursa yazicamm

rabbim gönlüne göre versin canım.kistin için soğan suyu öneririm.tüplr içinde böğürtlen kökünü duymuştum.yumurta gelişimin güzel.benim adet tarihimde o ara.inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay.hiçbişey moralini bozmasın.Rabbim için çok kolay bize bi bebek vermesi :16:

İnsallah insallahh :) Allah buyukk o ne zaman ol derse ozaman olucak tabii ki herseyin hayirlisi

Serophene biteli 2 gun oldu onumuzdeki cuma kontrole gidecegim 13. Gun :) ama cok akintim var kizlar yumurta aki gibi sizdede oluyormu benim bole hic olmazdi sadece 12-18 arasi az bisey oluyordu buna gunluk ped dayanmiyor :-/ sizede oluyormu ???

Son düzenleme:
Bugün bende başladım bu ilacı kullanmaya 5 gün boyunca sabah akşam içicem 2 aralıkta kontrole gidicem..
Allah hepimizin gönlüne göre versin umarım bizde hamileliği tadarız ve hayırlısıyla bir evlat sahibi oluruz...

Serophene biteli 2 gun oldu onumuzdeki cuma kontrole gidecegim 13. Gun :) ama cok akintim var kizlar yumurta aki gibi sizdede oluyormu benim bole hic olmazdi sadece 12-18 arasi az bisey oluyordu buna gunluk ped dayanmiyor :-/ sizede oluyormu ???

Yumurta aki şeklinde akinti genelde yumurta çatlamasi gostergesidir ama kişiden kişiye degişir tabi inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanir :) ben de gün sayiyorum ama bir turlu geçmiyor daha 10 gun var adetime.Serophene kullandiktan sonra kontrole gittigimde 21 mm biri 12mm yumurta vardi hadi bakalim hayirlisi :)

Hayirlisi cok ole olsun diye beklentim yok nedense bana n oluyo bilmiyorum ama artik olsada olur olmasada ama sonuna kadar deneyecegim ilerde pisman olmamak icin allah oglusuma uzun saglikli omur versin

Kızlaaar son durumlar ney bakalım.benim adete 9 yada 10 gü var.ne zaman çatladığını bilmediğim için fikrim yok.ama dünden beri adet ağrısı yaşıyorum.hem karnımda hem belimde.umarım çatlamıştırda kist olmaz..

serophene biteli 2 gun oldu onumuzdeki cuma kontrole gidecegim 13. Gun :) ama cok akintim var kizlar yumurta aki gibi sizdede oluyormu benim bole hic olmazdi sadece 12-18 arasi az bisey oluyordu buna gunluk ped dayanmiyor :-/ sizede oluyormu ???

canım yumurtalaman oluyodur belki boş geçirme bu günleri :1:

bugün bende başladım bu ilacı kullanmaya 5 gün boyunca sabah akşam içicem 2 aralıkta kontrole gidicem..
Allah hepimizin gönlüne göre versin umarım bizde hamileliği tadarız ve hayırlısıyla bir evlat sahibi oluruz...

amin canım inşallah.durumunu haber et bize rabbim inşallah bebişlerimizi verir :)

yumurta aki şeklinde akinti genelde yumurta çatlamasi gostergesidir ama kişiden kişiye degişir tabi inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanir :) ben de gün sayiyorum ama bir turlu geçmiyor daha 10 gun var adetime.serophene kullandiktan sonra kontrole gittigimde 21 mm biri 12mm yumurta vardi hadi bakalim hayirlisi :)

benimde yaklaşık 10 gün falan var artık hayırlısı olsun canım ya inşallah hamileyiiiiiiz demek nasib olur bizede:)

inşş.olur bidahaki aya tedaviye gerek kalmaz benim bugün adetimin 2. Günü yarın başlayacam hapa ben perşembede kontrole çağırdı

senin durumun ne canım. Galiba 12 yıllık evliymişin.rabbim inşallah hayırlısıyla bir evlat verir inşallah.bizden önce sana versin .

bugün gittim dr a bi tane 20 mm yumurta var dedi..iğne yapmadan gün aşırı ilişki yada aşılama yapalım dedi..eşim aşılama istemedi iğne de yapılmadı yani..sen ne yaptın?

sende durumlar ney canım.bende hepinize tek tek soruyom ne meraklıyım :27:

benimde yaklaşık 10 gün falan var artık hayırlısı olsun canım ya inşallah hamileyiiiiiiz demek nasib olur bizede:)

İnsallahhh :) yalniz benim 2 gundur karnimda acayip şişlik ve gaz var.Ve sabahtan beri kasıklarim patlayacak derecede agriyor oturup kalkarken inliyorum yani acısı o derece.Yurtlamamin ustunden 3 gun falan gecmistir diye dusunuyorum.Hic boyle olmazdi ne ola ki buu??

Son düzenleme:
İnsallahhh :) yalniz benim 2 gundur karnimda acayip şişlik ve gaz var.Ve sabahtan beri kasıklarim patlayacak derecede agriyor oturup kalkarken inliyorum yani acısı o derece.Yurtlamamin ustunden 3 gun falan gecmistir diye dusunuyorum.Hic boyle olmazdi ne ola ki buu??

inşallah bebek olaaa :1:

Back
X