- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
Merak etme canım haberdar ederim gelişmeleri umarım yumurtalarım gelişir ...
inşallah canım inşallah güzelce büyüsünle çat diye çatlasınlarr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme canım haberdar ederim gelişmeleri umarım yumurtalarım gelişir ...
inşallah canım inşallah güzelce büyüsünle çat diye çatlasınlarrvvveeee bebiş olsun
ilk bebeğinmi olucak
İnsallahh insallahh Allah hepimize nasip etsinnn sen nezamandir hamiş kalmaya calisiyosun zehra?
amin canım yaklaşık 2.5 yıldır istiyoruz![]()
yaa insallah allah tez zamanda nasip etsin bekleyen her kadina.ben de 5 aydir ugrasiyorum tabi onun iki ayı ameliyat vs ile gecti ilk kez serophene kullandim bakalim daha 10 gun var nasil gececekse artik deliriyorum
kendimi dinlemekten baska biseye dikkatimi veremez oldum yahuu![]()
amin.aynen canım ya aynen insan düşündükçede ters etki yapıyor.insan korunmayı bıraktığı ilk ay olacak zannediyor olmayıncada sanki yıllardır istiyor gibi mahvoluyo.2.5 yıldır sanki her gün hamileymişim gibi davrandım.yinede umudumu yitirmedim.10 gün falan var ve ben gene hamikeyim sanırım![]()
Gören ve okuyan herkese umut olması için yazmak istedim serephone ilk kullanma da hamile kaldım suan 5 haftalik hamileyim rabbim isteyen herkese En kisa zamanda verir inşallah benim ve bebegim içinde dua edin kızlar :)
Haa bir de ilac bittikten sonra kontrole gittigimde yumurta gelişimin nasildi kac tane ve kac mm idi?Ay kusura bakma umut işte insan hemen kiyaslamak istiyor senin olmuş ya Allah hrrkese nasip etsin insallahh
Aynen ben de :)) Hatta bide bu ay hic hissetmedigim seyleri hissettim ya iyice kafa uçtu :) yumurtamadan 1 gun sonra karnim
Şişti gaz falan,sonra bu sancilanma kasıklarimda.Ustune her ayaga kalkişimda başim dönüyo falan :) sen bide bana sor şimdi nasil hamileyim hem de :)
Umut vermiş gibi olmayayım da benim de bir hafta önce vardı gaz problemim :)) ama bulantı baş dönmesi göğüs hassasiyeti hala da yaşamıyorum sadece göğüs uçlarım aciyordu:))
Ya peki sen serophene tedavisine yeni mi basladin bu gecen 2.5 yilda yoksa baska tedaviler denedin mi?Herhalde sebepsiz infertilite seninkisi :) Senin melek cok inatci cikmiş :)
Umut vermiş gibi olmayayım da benim de bir hafta önce vardı gaz problemim :)) ama bulantı baş dönmesi göğüs hassasiyeti hala da yaşamıyorum sadece göğüs uçlarım aciyordu:))
sorma canım hemde ne inatçıya şartlar gereği çok doktora gidemedim.2 kere de klomen kullandım ama kist yaptı.polikistik over var bende ama öyle çok ileri derecede değil. artık bakalım serophen ne edecek bana
![]()
sende durumlar ney canım.bende hepinize tek tek soruyom ne meraklıyım![]()
tatlım ben de senin gibi beklemedeyim..akıntılarım çoğaldı ama artık yemiyorum bu belirtileri :)) her ay aynı muhakkak gebelik belirtilerine benzer belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğruyorum..benim bat 9 aralık senin ne zamandı? haberleşelim yine.