Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

İnsallahh insallahh Allah hepimize nasip etsinnn sen nezamandir hamiş kalmaya calisiyosun zehra?

amin canım yaklaşık 2.5 yıldır istiyoruz :(

Yaa insallah Allah tez zamanda nasip etsin bekleyen her kadina.Ben de 5 aydir ugrasiyorum tabi onun iki ayı ameliyat vs ile gecti ilk kez serophene kullandim bakalim daha 10 gun var nasil gececekse artik deliriyorum
Kendimi dinlemekten baska biseye dikkatimi veremez oldum yahuu :(

yaa insallah allah tez zamanda nasip etsin bekleyen her kadina.ben de 5 aydir ugrasiyorum tabi onun iki ayı ameliyat vs ile gecti ilk kez serophene kullandim bakalim daha 10 gun var nasil gececekse artik deliriyorum
kendimi dinlemekten baska biseye dikkatimi veremez oldum yahuu :(

amin.aynen canım ya aynen insan düşündükçede ters etki yapıyor.insan korunmayı bıraktığı ilk ay olacak zannediyor olmayıncada sanki yıllardır istiyor gibi mahvoluyo.2.5 yıldır sanki her gün hamileymişim gibi davrandım.yinede umudumu yitirmedim.10 gün falan var ve ben gene hamikeyim sanırım :27:

Aynen ben de :)) Hatta bide bu ay hic hissetmedigim seyleri hissettim ya iyice kafa uçtu :) yumurtamadan 1 gun sonra karnim
Şişti gaz falan,sonra bu sancilanma kasıklarimda.Ustune her ayaga kalkişimda başim dönüyo falan :) sen bide bana sor şimdi nasil hamileyim hem de :)

amin.aynen canım ya aynen insan düşündükçede ters etki yapıyor.insan korunmayı bıraktığı ilk ay olacak zannediyor olmayıncada sanki yıllardır istiyor gibi mahvoluyo.2.5 yıldır sanki her gün hamileymişim gibi davrandım.yinede umudumu yitirmedim.10 gün falan var ve ben gene hamikeyim sanırım :27:

Ya peki sen serophene tedavisine yeni mi basladin bu gecen 2.5 yilda yoksa baska tedaviler denedin mi?Herhalde sebepsiz infertilite seninkisi :) Senin melek cok inatci cikmiş :)

Gören ve okuyan herkese umut olması için yazmak istedim serephone ilk kullanma da hamile kaldım suan 5 haftalik hamileyim rabbim isteyen herkese En kisa zamanda verir inşallah benim ve bebegim içinde dua edin kızlar :)

Gören ve okuyan herkese umut olması için yazmak istedim serephone ilk kullanma da hamile kaldım suan 5 haftalik hamileyim rabbim isteyen herkese En kisa zamanda verir inşallah benim ve bebegim içinde dua edin kızlar :)

Hayirli olsunn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahhh...Simdiii hazir taze hamişş bulmuşkenn hemen soruyorum ben de ilk kez kullaniyorum da serophene :) Yani adetten onceki belirtilerin nelerdii yada belirtin oldu mu?Benim adetime daha 10 gun var ama ilk kez bu ay yumurtlamadan sonraki gun acayip bi gaz şişlik oldu ve şuanda kasıklarimda adetimin ilk gunuymuş gibi agri var sen neler yaşadin??Sen bi mutlulukla uçuyosundur bize de dua ett :))

Haa bir de ilac bittikten sonra kontrole gittigimde yumurta gelişimin nasildi kac tane ve kac mm idi?Ay kusura bakma umut işte insan hemen kiyaslamak istiyor senin olmuş ya Allah hrrkese nasip etsin insallahh

Haa bir de ilac bittikten sonra kontrole gittigimde yumurta gelişimin nasildi kac tane ve kac mm idi?Ay kusura bakma umut işte insan hemen kiyaslamak istiyor senin olmuş ya Allah hrrkese nasip etsin insallahh

Çok iyi anlıyorum canım seni inan ki ...
Şimdi öncelikle ben ilacı kullandığım günden itibaren gün aşırı ilişkiye girdim adet tarihine 10 gün kalana dek devam ettim .Doktorum beni yumurta kontrolüne çağırmadi bende sonradan burada okudum bu ilacı kullandiktan sonra yumurtaların kontrol edildiğini hayırlısı dedim onemsemedim. Adetim 10 gün varken benim goguslerimin
etrafındaki kahve rengi halka sivilce gibi puturcuk oluştu ve acayip şu ve salgam istedi canim. Birde yatarken kasık agrım oluyordu geceleri. Akinti da beyaz olurmuş herkeste bende yesildi açıkçası bu yeşil akıntı umudunu kırıyor du iltihap var diye düşündüm ama 10 gün bekledim 10 gün sonra eşim sabahın köründe gitmiş eczaneden test almış :) ilk teste daml attım çok netti çift çizgi sonra ikinci daml attım oda aynen doktoruna gittim hemen alttan muayenede küçük nokta kadar gördü bebisi 3 haftalık tahminen dedi kan verdim 993.4 çıktı :) şimdi 5+3 oldum inşallah cumaya kalp atışı için gideceğim dua et benim için. Baya uzun yazdım kusura bakma hiç bir detayı atlamak istemedim çünkü bende deli gibi araştırma yapıyordum umut oluyordu okuduklarım. Umarım sende en kisa zamanda güzel haberler verirsin canım

Aynen ben de :)) Hatta bide bu ay hic hissetmedigim seyleri hissettim ya iyice kafa uçtu :) yumurtamadan 1 gun sonra karnim
Şişti gaz falan,sonra bu sancilanma kasıklarimda.Ustune her ayaga kalkişimda başim dönüyo falan :) sen bide bana sor şimdi nasil hamileyim hem de :)

Umut vermiş gibi olmayayım da benim de bir hafta önce vardı gaz problemim :)) ama bulantı baş dönmesi göğüs hassasiyeti hala da yaşamıyorum sadece göğüs uçlarım aciyordu:))

Umut vermiş gibi olmayayım da benim de bir hafta önce vardı gaz problemim :)) ama bulantı baş dönmesi göğüs hassasiyeti hala da yaşamıyorum sadece göğüs uçlarım aciyordu:))

Cook tesekkur ederim onemseyip detaylariyla anlattigin icin canim benim Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ve eminim oyle de olacak :) insallah benim de bu ay hissettigim farkliliklar ilacin yan etkisinden degildir :) İnsallah ben de bu guzel haberi veririm bu ay :)

Ya peki sen serophene tedavisine yeni mi basladin bu gecen 2.5 yilda yoksa baska tedaviler denedin mi?Herhalde sebepsiz infertilite seninkisi :) Senin melek cok inatci cikmiş :)

sorma canım hemde ne inatçı :27: ya şartlar gereği çok doktora gidemedim.2 kere de klomen kullandım ama kist yaptı.polikistik over var bende ama öyle çok ileri derecede değil. artık bakalım serophen ne edecek bana :1:

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inşallah :) gerçekten umut oldun bizlere.senin sorun neydi sendemi pko luydun

sorma canım hemde ne inatçı :27: ya şartlar gereği çok doktora gidemedim.2 kere de klomen kullandım ama kist yaptı.polikistik over var bende ama öyle çok ileri derecede değil. artık bakalım serophen ne edecek bana :1:

inşallah Allah gönlüne göre versin Zehra bir an önce kavuşalım meleklerimizeee

sende durumlar ney canım.bende hepinize tek tek soruyom ne meraklıyım :27:

tatlım ben de senin gibi beklemedeyim..akıntılarım çoğaldı ama artık yemiyorum bu belirtileri :)) her ay aynı muhakkak gebelik belirtilerine benzer belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğruyorum..benim bat 9 aralık senin ne zamandı? haberleşelim yine.

tatlım ben de senin gibi beklemedeyim..akıntılarım çoğaldı ama artık yemiyorum bu belirtileri :)) her ay aynı muhakkak gebelik belirtilerine benzer belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğruyorum..benim bat 9 aralık senin ne zamandı? haberleşelim yine.

Ayy benim de BAT 9 aralik :)) hadi bakalim insallah Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin insallahh :) Benim ilk kez bu ay yumurtlamadan sonra bukadar fazla kasık agrim oldu yani 3 gundur cok fena anlatamam.Tabi umut biyerde :) insallah ilk kez serophene kullaniyor olmamin etkisinden degildir :)

Bende yogun akintidan ve yumurtaliklarda hafif sizlamadan baska bir belirtim yok ama son 3 gundur kabizlik ve mide yanmam var sebze agirlikli beslenmeme ragmen bende dr dinlemeyip iki gunde bir calistim :) yarin 13. Gun ulturasond bakicak gelince size haberleri yazarim hepinizin dilegi gercek olsun ♥

Back
X