Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Zehracim ve yeliZcim âmin inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur yarın kontrol bar kalp atışı icin inşallah güzel geçer be Rabbim bu duyguları yasamayı sizede nasip eder. Okuduğum ve isteyen herkese dua ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum:))

tatlım ben de senin gibi beklemedeyim..akıntılarım çoğaldı ama artık yemiyorum bu belirtileri :)) her ay aynı muhakkak gebelik belirtilerine benzer belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğruyorum..benim bat 9 aralık senin ne zamandı? haberleşelim yine.

ay canım benimde kasık ağrısı bel ağrısı oluyor ama bendede sürekli olan şeyler.akıntı arad bi geliyor.ben 7 sinde olmuştum gününde olursa 7 aralık bat tarihim :) ama göğüslerdede bişey yok.umudumda yok :27:

Ayy benim de BAT 9 aralik :)) hadi bakalim insallah Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin insallahh :) Benim ilk kez bu ay yumurtlamadan sonra bukadar fazla kasık agrim oldu yani 3 gundur cok fena anlatamam.Tabi umut biyerde :) insallah ilk kez serophene kullaniyor olmamin etkisinden degildir :)

inşallah bebiştir tatlım yaa.en azından birimiz hamile olsak bari.ağrı bendede oluyor ya hayra çıksın :)

Bende yogun akintidan ve yumurtaliklarda hafif sizlamadan baska bir belirtim yok ama son 3 gundur kabizlik ve mide yanmam var sebze agirlikli beslenmeme ragmen bende dr dinlemeyip iki gunde bir calistim :) yarin 13. Gun ulturasond bakicak gelince size haberleri yazarim hepinizin dilegi gercek olsun ♥

amin canım.mutlaka yaz bizede :)) hayırlı haberle gel

Ben sabah uyanir uyanmaz test yaptim cok mantiksiz biliyorum :) olsa bile cikmaz biliyorum :) hani belki dedim ben de hormonlari hemen firlayanlardanimdir :)) ve sonuc taabiiki negatif :)

Iki tane solda yumurtam varmis biri 24 mm digeri 18mm catlatma ignemi vurdu bu gece iliski sonra bir gun ara 5 gun devam dedi ama estriol diye vajinal jel verdi gunde 1 dedi bunu niye verdi anlamadim :(

Iki tane solda yumurtam varmis biri 24 mm digeri 18mm catlatma ignemi vurdu bu gece iliski sonra bir gun ara 5 gun devam dedi ama estriol diye vajinal jel verdi gunde 1 dedi bunu niye verdi anlamadim :(

Yumurtalarinin boyutu cok iyi canim Eger dollenmen olursa ikiz olma ihtimali bile var yani maşallah Allah sonunu hayirli eylesin insallah :) o jeli hoc duymadim ama tahminim;spermlerin iceri girdikten sonra daha uzun yaşamasi icin ve daha cabuk hareket etmelerini saglayan jeller var belki oyle bisey olabilir :) Hadi hayirlisi bakalim :))

Yumurtalarinin boyutu cok iyi canim Eger dollenmen olursa ikiz olma ihtimali bile var yani maşallah Allah sonunu hayirli eylesin insallah :) o jeli hoc duymadim ama tahminim;spermlerin iceri girdikten sonra daha uzun yaşamasi icin ve daha cabuk hareket etmelerini saglayan jeller var belki oyle bisey olabilir :) Hadi hayirlisi bakalim :))
Isallah canim hayirlisi benim hic umidim yok bu seferde dr cok umutlu ya jelin adi estriol vajinal kullanim icin ama pek ic acici degil eczaci arkadasim kullanma niye verdiki bunu dedi ilacin icindede gebelik dusunuyosaniz kullanmayin diyor kullanmicm bende hersey allahtan nasipse olur ;)

Isallah canim hayirlisi benim hic umidim yok bu seferde dr cok umutlu ya jelin adi estriol vajinal kullanim icin ama pek ic acici degil eczaci arkadasim kullanma niye verdiki bunu dedi ilacin icindede gebelik dusunuyosaniz kullanmayin diyor kullanmicm bende hersey allahtan nasipse olur ;)

Keske sorsaydin soktora ne icin verdigini mutlaka bi bildigi vardir.Okudugum kadariyla östrojen hormonu iceriyormuş bu hormonun eksikliginde veya kanda pıhtilaşma olmasi ihtimaline karşi kullanilabiliyormuş

Ole bi sorunum da yok sadece biraz kuruluktan sikayetciydim malum biraz yogun calisiyoruz ya bu haftalarda rahatlatir dedi ama esim kesinlikle izin vermiyor kullanmiyacagim yani hormonel bi ihtiyac yok ilacin icindede gebelik isteniyosa kullanmayin diyor bunadimi ne bu adam anla.adim

Ole bi sorunum da yok sadece biraz kuruluktan sikayetciydim malum biraz yogun calisiyoruz ya bu haftalarda rahatlatir dedi ama esim kesinlikle izin vermiyor kullanmiyacagim yani hormonel bi ihtiyac yok ilacin icindede gebelik isteniyosa kullanmayin diyor bunadimi ne bu adam anla.adim

Evet hormonal bi icerigi oldugu icin ne olur ne olmaz kullanma bence de :) o sorun icin baska seyler de verebilirdi cok sacma

Iyice aklim karisti :-/

Aklini karistiracak bisey yok canim
Bunlari dusunme sen bebek calismalarina odaklan :) hatta eger elinden geliyorsa bebegi de duşunme sadece ustune duşeni yap gerisini Allaha havale hepimiz icin napakk :)) o kremi belli ki bir tedavi icin degil
Bahsettigin kuruluk sorunu icin vermiş hic takilma boşunaa oluruna birak :) Ben deliriyorum gunlerdir kendime engel olamiyorum her an aklimda vucudumu dinleye dinleye bi hal oldum :) becerebiliyosan kafani rahatlatt hayatina bakk :)

Ayy benim de BAT 9 aralik :)) hadi bakalim insallah Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin insallahh :) Benim ilk kez bu ay yumurtlamadan sonra bukadar fazla kasık agrim oldu yani 3 gundur cok fena anlatamam.Tabi umut biyerde :) insallah ilk kez serophene kullaniyor olmamin etkisinden degildir :)

canım benim 2. ay serephone kullanmam..ilk ay ağrım sancım olmadı bu ayda olmadı..çatlatma iğnesinden sonra ağrılarım olmuştu.. İnşallah senin bebişin sebep oluyodur kasık ağrısına :1:

ay canım benimde kasık ağrısı bel ağrısı oluyor ama bendede sürekli olan şeyler.akıntı arad bi geliyor.ben 7 sinde olmuştum gününde olursa 7 aralık bat tarihim :) ama göğüslerdede bişey yok.umudumda yok :27:

bu ay bende de umut namına bişey yok..gelecek ay aşılama yapalım dedi dr..ona odaklandım bekliyorum sakin sakin..

Cok düşünmüyorum hatta ilkjez olmassada olur diyorum ne agri var n sanci tik yokcatlatmadan sonrada sadece meme uclarim sizliyo midem yaniyo calismaya devam adamin cani cikti ya :(

Cok düşünmüyorum hatta ilkjez olmassada olur diyorum ne agri var n sanci tik yokcatlatmadan sonrada sadece meme uclarim sizliyo midem yaniyo calismaya devam adamin cani cikti ya :(

Yaa hayirlisi canimm duşunmemek en iyisi..Ben de haftasonu bi seminere geldim ya agridan mahvoldum yemin ederim kasıklarımın agrisi durmuyor daha 8 gun var :( yani cok umutluyum bu ay insallah bu ilginc agrinin altimdan baska bisey cikmaz :)) bide otele giriş yaparken resepsiyon da bir baş donmesi geldi boyle tatli tatli bu da ilk kez oldu mesela.Eşim de bana kapildi sen hamilesin diyip duruyor ay adet olursam cok uzulucem biliyorum ama Hersey Allahtan napalim :)

Back
X