- 1 Ağustos 2013
- 125
- 43
- 318
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ben de senin gibi beklemedeyim..akıntılarım çoğaldı ama artık yemiyorum bu belirtileri :)) her ay aynı muhakkak gebelik belirtilerine benzer belirtiler yaşayıp hayal kırıklığına uğruyorum..benim bat 9 aralık senin ne zamandı? haberleşelim yine.
Ayy benim de BAT 9 aralik :)) hadi bakalim insallah Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin insallahh :) Benim ilk kez bu ay yumurtlamadan sonra bukadar fazla kasık agrim oldu yani 3 gundur cok fena anlatamam.Tabi umut biyerde :) insallah ilk kez serophene kullaniyor olmamin etkisinden degildir :)
Bende yogun akintidan ve yumurtaliklarda hafif sizlamadan baska bir belirtim yok ama son 3 gundur kabizlik ve mide yanmam var sebze agirlikli beslenmeme ragmen bende dr dinlemeyip iki gunde bir calistim :) yarin 13. Gun ulturasond bakicak gelince size haberleri yazarim hepinizin dilegi gercek olsun ♥
Iki tane solda yumurtam varmis biri 24 mm digeri 18mm catlatma ignemi vurdu bu gece iliski sonra bir gun ara 5 gun devam dedi ama estriol diye vajinal jel verdi gunde 1 dedi bunu niye verdi anlamadim![]()
Isallah canim hayirlisi benim hic umidim yok bu seferde dr cok umutlu ya jelin adi estriol vajinal kullanim icin ama pek ic acici degil eczaci arkadasim kullanma niye verdiki bunu dedi ilacin icindede gebelik dusunuyosaniz kullanmayin diyor kullanmicm bende hersey allahtan nasipse olurYumurtalarinin boyutu cok iyi canim Eger dollenmen olursa ikiz olma ihtimali bile var yani maşallah Allah sonunu hayirli eylesin insallah :) o jeli hoc duymadim ama tahminim;spermlerin iceri girdikten sonra daha uzun yaşamasi icin ve daha cabuk hareket etmelerini saglayan jeller var belki oyle bisey olabilir :) Hadi hayirlisi bakalim :))
Isallah canim hayirlisi benim hic umidim yok bu seferde dr cok umutlu ya jelin adi estriol vajinal kullanim icin ama pek ic acici degil eczaci arkadasim kullanma niye verdiki bunu dedi ilacin icindede gebelik dusunuyosaniz kullanmayin diyor kullanmicm bende hersey allahtan nasipse olur![]()
Ole bi sorunum da yok sadece biraz kuruluktan sikayetciydim malum biraz yogun calisiyoruz ya bu haftalarda rahatlatir dedi ama esim kesinlikle izin vermiyor kullanmiyacagim yani hormonel bi ihtiyac yok ilacin icindede gebelik isteniyosa kullanmayin diyor bunadimi ne bu adam anla.adim
Iyice aklim karisti :-/
Ayy benim de BAT 9 aralik :)) hadi bakalim insallah Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin insallahh :) Benim ilk kez bu ay yumurtlamadan sonra bukadar fazla kasık agrim oldu yani 3 gundur cok fena anlatamam.Tabi umut biyerde :) insallah ilk kez serophene kullaniyor olmamin etkisinden degildir :)
ay canım benimde kasık ağrısı bel ağrısı oluyor ama bendede sürekli olan şeyler.akıntı arad bi geliyor.ben 7 sinde olmuştum gününde olursa 7 aralık bat tarihim :) ama göğüslerdede bişey yok.umudumda yok![]()
canım benim 2. ay serephone kullanmam..ilk ay ağrım sancım olmadı bu ayda olmadı..çatlatma iğnesinden sonra ağrılarım olmuştu.. İnşallah senin bebişin sebep oluyodur kasık ağrısına![]()
slm kızlar kimse yokmuu serophene ve dekort kullanan varmı acaba
Cok düşünmüyorum hatta ilkjez olmassada olur diyorum ne agri var n sanci tik yokcatlatmadan sonrada sadece meme uclarim sizliyo midem yaniyo calismaya devam adamin cani cikti ya![]()