Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

bak gördün mü boş yere üzüldün ne güzel gelişmiş yumoşlar iğneden sonra çalışmalar başlasın ve bebişler gelsin inşallahhh

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım....

canımmm geldi kırmızılarr tutmadı benimdee
yeni ay yeni umut diyorumm inşallah bu ay gelir meleğimizzzzzz

canım benim ya inan çok üzüldüm çok umutluydum senden.. neyse vardır bunda da bir hayır zamanı değilmiş demekki... bu ay bizim zamanımız olsun bebeklerimiz gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah..

peki bu ay napcaksın tedaviye devammı yoksa aramı vereceksiniz...

Ara veriyorum canim bu ay eşim maç una devam edecek bende bugün gittim hayit hapi aldim onu deneyecegim hamile kalan çok onunla bi daki ay gideceğim 3. İcinİçin hayirlisi canim hepimiz icin

Ara veriyorum canim bu ay eşim maç una devam edecek bende bugün gittim hayit hapi aldim onu deneyecegim hamile kalan çok onunla bi daki ay gideceğim 3. İcinİçin hayirlisi canim hepimiz icin

slm canım benim bende bu ay agnucaston içiyorum insallah fayda eder hepimize

slm canım benim bende bu ay agnucaston içiyorum insallah fayda eder hepimize

slm canımm günaydınnn
dün akşam içtim bi tanesini hayırlısı artık inşallah bu ay gelir bebişşş senin kullanıdığını okumuştum topikte

ara vermekle iyi yapmışsın canım hem vücudun dinlensin biraz hayıt hapıyla belki önümüzdeki aya daha hazır başlarsın tedaviye ki inşallah gerek kalmazda kendiliğinden olur..

bu arada eşin hangi macunu kullanıyo ve coenzim q 10 almışmıydınız merak ettim.. benim eşim bir kutu bitirdi tekrar alsakmı başka bişey mi denesek karar veremedim...

inşallah canım coenzim q10 kullanıyor canım bitmek üzere marankinin macununu yaptık canım aktar ayrıyeten arı sütü polen ginseng ekledi sabah akşam 1 kaşık yiyor arada kaytarıyor beni deli ediyor ama dene derim etkisini gösteriyor bence

bak gördün mü boş yere üzüldün ne güzel gelişmiş yumoşlar iğneden sonra çalışmalar başlasın ve bebişler gelsin inşallahhh

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım....

Canım benim çok teşekkür ederim. İyice dinlenme ve iyi bir performans gerekiyor sanırım :):26:

Tamam canım şu macunu bende bi araştırayım.. arı sütü ve poleni aldık ayrı ayrı 2 ay yedi eşim şimdi sıkıldı sanırım yemiyo artık o kadarda para verdik yemezse zebil olcak tekrar başlatayım bari zorla yedireyim

yedir yedir tık ağzınaaa biz mi katlanacağız herşeye birazda onlar destek olsunnn

canım ne var ne yok ses çıkmadı senden merak ettim var mı gelişme güzel haber...

merhaba kızlar
bende 2 yıllık çocuk bekleyişimin ardından seropheneye başladım
adetin 3-7 günü 100 mg
adet 19-24 günü 10 mg tarlusal
25.gününden itibaren progestan fitil verdi doktorum ama tutmadı
bu ilaçların yanında bitkisel bişeyler kullansak zararı olur mu

merhaba canım.. ilaçlarla birlikte bitkisel şeylerin kür şeklinde olmadıktan sonra zararı olmaz diye düşünüyorum ama yinede doktora danışmak gerek ne olur ne olmaz ters tepebilir yani.. yeniden başladın mı tedaviye yoksa ilaçsız kür mü denemek istiyorsun..

selam kızlar.

ben de yeni serophene kullanıcısıyım. ilk kez kullanacağım. soğan kürüm yeni bitmişti. reglin 2. günü incir kürüne başlamıştım. bırakmadan serophene devam edicem bakalım sonuç ne olacak?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…