Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mrb arkadaşlar. dün gittim doktora 3 tane 18 mm yumurtam olşmuş ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve beklemeye geçtim. iğneden sonra karın ağrısı olur diye okumuştum ama bende dün pek bi ağrı olmadı acaba herkeste oluyomuki iğneden sonra ?

Mrb cnm nasilsin?Bende dun gittim bir tane 18mm yumurtam var .bugun 12:00de yapacagim bende catlatma ignemi .Hadi hayirli olur insALLAH :) :) ne zaman iliski dedi doktor sana canim?peki 3tane olmus ya yumurtan cogul gebelik ola bilir dedimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iiym canım sağol sen nasılsın? sol tarafta iki tane sağ tarfta bi tane oluşmuş serophene kullananlarda çoğul gebelik şansı daha yüksek dedi. bana bu gece saat 12 de cumartesi ve pazartesi ilişki önerdi canım..

Iyiyom canim bende:) bende ayni ilaci ictim puregon igne yaptim 5gun bide sadece 1tane olustu yumurta.banada bugun igneyi yapacagim cuma pazar iliski sonra haftada iki kere dedi. Her doktor farkli farkli diyor.ay carsamba esim sehirdisina gidiyor haftada ikiyi nasil tutturayim bide sonraki pazartesi gelecek kafam karisik :)

canım önemli olan zaten iğneden 36 saat sonra olan ilişkiymiş o yüzden haftaya çarşambaya kadar inş olur

canım önemli olan zaten iğneden 36 saat sonra olan ilişkiymiş o yüzden haftaya çarşambaya kadar inş olur

Ay bide tutturamazsam zaten bitanecik yumurta olmus :)) :)) adami birakmiycamda fuar var gitmek zorunda :)) :))

Ay bide tutturamazsam zaten bitanecik yumurta olmus :)) :)) adami birakmiycamda fuar var gitmek zorunda :)) :))

inşalalllh tutar canım ben nedense pek ümitli değilim ilk denemem olduğu için glb. sendemi ilk kez başladın tedaviye?

inşalalllh tutar canım ben nedense pek ümitli değilim ilk denemem olduğu için glb. sendemi ilk kez başladın tedaviye?

Benimde ilk oyle deme yaa:) RABBim ol diyince olur dua edrlim bolbol :) :)

Benimde ilk oyle deme yaa:) RABBim ol diyince olur dua edrlim bolbol :) :)

psikolojik çöküşteyim ben yaa:) bide doktor bulunduğum yere 2 saat mesafede o yüzden zor zamanlar geçiriyorum:) bide iğneden snra ağrı olur diye okudum ama bende hiç bişi yok hala

psikolojik çöküşteyim ben yaa:) bide doktor bulunduğum yere 2 saat mesafede o yüzden zor zamanlar geçiriyorum:) bide iğneden snra ağrı olur diye okudum ama bende hiç bişi yok hala

Daha yeni oldun canim igneyi olur agri ama herkeste olmuyor galiba agrilar ..Sen yinede kendini dinle arada bile az sanci gurerse karnina catliyordur :) :) :) bende simdi vuruyorum ignemi :) :) Gelsin bebislerrr :) :) :)

Bende de hiç ağrı yok çok az arada sızı o kadar dün iğne oldum akşam 36saat olcak

Bende de hiç ağrı yok çok az arada sızı o kadar dün iğne oldum akşam 36saat olcak

Bende bir saat once yaptim ignemi:) :) kzlar iyi degrlendirmemiz lazim :) :) Valla ignelerden ilaclardan benim karnum 4-5aylik hamile gibi sis.hic gobegi olmayan ben inanilmaz gibek cikardim.Ya tutmazsa inumuzdeki ay yinemi boyle sisecegim?...:) :)

Sabah 10 da ignemi oldum. 2 saat sonra tekrar kontrole gidecem.hepimiz için hayirlisi

hadi bakalım canım inş. en kısa zamanda mutlu haberi alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…