Mrb arkadasim INSALLAH guzel haberler alirsin.Kist derken polikistik overmi?pkomu yani?bende yarin catlatma ignemi olacagim pko vat
Yok canim bende pko yok sadece kist vardi 2 aydir tedavi gordum cok sukur simdi gitmis bide hormon testi yaptirdim insallah oda iyi cikar peki sen serephone yi nezamandir kullaniyorsun
Mrb arkadasim INSALLAH guzel haberler alirsin.Kist derken polikistik overmi?pkomu yani?bende yarin catlatma ignemi olacagim pko vat
Yok canim bende pko yok sadece kist vardi 2 aydir tedavi gordum cok sukur simdi gitmis bide hormon testi yaptirdim insallah oda iyi cikar peki sen serephone yi nezamandir kullaniyorsun
Ben sadece 5gun kyllandim ben igneyle hamile kalmak istiyorum ilavla 4-5ay zaman kaybi .8gyndur serophene hap ictim puregon igne yaptim simdide diktordayim bakalim yumurtalar buyumusse ovutrelle catlatma ignesini yapacak canim.InsALLAH canim hormonlarinda temz olur hormon testini bit kac ayda tekrarla bazen stresli oldugun ay yuksek ola biluyor.benim iki ay once yuksekti bu ay azfa olsa inmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb arkadaşlar. dün gittim doktora 3 tane 18 mm yumurtam olşmuş ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve beklemeye geçtim. iğneden sonra karın ağrısı olur diye okumuştum ama bende dün pek bi ağrı olmadı acaba herkeste oluyomuki iğneden sonra ?
iiym canım sağol sen nasılsın? sol tarafta iki tane sağ tarfta bi tane oluşmuş serophene kullananlarda çoğul gebelik şansı daha yüksek dedi. bana bu gece saat 12 de cumartesi ve pazartesi ilişki önerdi canım..
Iyiyom canim bende:) bende ayni ilaci ictim puregon igne yaptim 5gun bide sadece 1tane olustu yumurta.banada bugun igneyi yapacagim cuma pazar iliski sonra haftada iki kere dedi. Her doktor farkli farkli diyor.ay carsamba esim sehirdisina gidiyor haftada ikiyi nasil tutturayim bide sonraki pazartesi gelecek kafam karisik :)
canım önemli olan zaten iğneden 36 saat sonra olan ilişkiymiş o yüzden haftaya çarşambaya kadar inş olur
Ay bide tutturamazsam zaten bitanecik yumurta olmus :)) :)) adami birakmiycamda fuar var gitmek zorunda :)) :))
Ben sadece 5gun kyllandim ben igneyle hamile kalmak istiyorum ilavla 4-5ay zaman kaybi .8gyndur serophene hap ictim puregon igne yaptim simdide diktordayim bakalim yumurtalar buyumusse ovutrelle catlatma ignesini yapacak canim.InsALLAH canim hormonlarinda temz olur hormon testini bit kac ayda tekrarla bazen stresli oldugun ay yuksek ola biluyor.benim iki ay once yuksekti bu ay azfa olsa inmis
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cinahazından gönderilmiştir.
Gunaydin canim ben 3ay once yaptirdigimda prolaktin yuksek dedi ilac kullandim kist tedavisi gordum insallah canim ya insallah seninde bu ay tutar bana igne yapip yapmayacagini bilmiyorum pazartesi gidecegim iste
inşalalllh tutar canım ben nedense pek ümitli değilim ilk denemem olduğu için glb. sendemi ilk kez başladın tedaviye?
Gunaydin canim ben 3ay once yaptirdigimda prolaktin yuksek dedi ilac kullandim kist tedavisi gordum insallah canim ya insallah seninde bu ay tutar bana igne yapip yapmayacagini bilmiyorum pazartesi gidecegim iste
Gunaydin bebegim prolaktinin ksc ki?o sut hormonu yuksrlmesi engelliyor gebeligi.INSALLAH en kisa zamanda inrr brbosin tutunur :) :) :)
Gunaydin bebegim prolaktinin ksc ki?o sut hormonu yuksrlmesi engelliyor gebeligi.INSALLAH en kisa zamanda inrr brbosin tutunur :) :) :)
Bana soylemedi biraz yuksek dedi bu ay bidaha test yaptik bakalim bide serephone ile birlikte glifor verdi bebegi kolaylastirmak icin dedi insallah isteyen herkesin bebegi olur :))
Benimde ilk oyle deme yaa:) RABBim ol diyince olur dua edrlim bolbol :) :)
psikolojik çöküşteyim ben yaa:) bide doktor bulunduğum yere 2 saat mesafede o yüzden zor zamanlar geçiriyorum:) bide iğneden snra ağrı olur diye okudum ama bende hiç bişi yok hala
Bana soylemedi biraz yuksek dedi bu ay bidaha test yaptik bakalim bide serephone ile birlikte glifor verdi bebegi kolaylastirmak icin dedi insallah isteyen herkesin bebegi olur :))
Anladim kuzum hadi insALLAH ya :)) :)) bizimde bebisler gelsinler ohhh :)) :)) :) :)
Bende de hiç ağrı yok çok az arada sızı o kadar dün iğne oldum akşam 36saat olcak
Daha yeni oldun canim igneyi olur agri ama herkeste olmuyor galiba agrilar ..Sen yinede kendini dinle arada bile az sanci gurerse karnina catliyordur :) :) :) bende simdi vuruyorum ignemi :) :) Gelsin bebislerrr :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?