kimse girmiyor artık herhalde
Doktor bana serophene ve dekort adli ilaclari verdi pazartrsi gunu kontrole gidicem. Hayirlisiyla hamile kaliriz insallah
Arkadaşlar ben pco hastasıydım. ilk gittiğim doktor bebeğimin zor olacağını ya da hiç olmayacağını söyledi sonra doktorumu değiştirdim. Yumurtlamam olmadığı için tedaviye başladık. Önce gliforf diye şeker hastalarının kullandığı bi ilaç kullandım direncimin düşmesi için. Yaklaşık iki ay kullandım. Daha sonra serephone isimli ilacı kullandım beş gün ve iki yumurtam oluştu. Biri 19 mm diğeri 17 mm olmak üzere. 12 Nisan' da çatlatma iğnesi vuruldum. 24 Nisan' da da hamile olduğumu öğrendim :) Şu anda 15 haftalık hamileyim. Tabi iğneyi vurulduktan sonra kasık ağrılarım çok oldu bunun yanında leğen kemiklerim bile ağrıyodu. Rabbim inşallah yavrumu kucağıma almayı nasip eder hayırlısıyla :) Moralinizi yüksek tutun ve çokca dua edin. Rabbimin hazinesi geniş çünkü ...
senin adına cok sevindim Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder ins. darısı bizim basımıza:))
kimse girmiyor artık herhalde
Merhaba arkadaslar bende 3 senelik evliyim 1 senedir cocuk düşünüyoruz olmadi.dr. gittik bende yumurta tembelligi cikti ve bu ay ilk kez serophene kullandim ilacim bitti dr. Gittim yumurtalarim buyumus biri 15 biri 19 cm cok var yumurtan dedi dr. 2 gun ust uste iliskiye girecez ( bugun ilkine basliyoruz) sonra gun asiri hafta cuma kntrl var ne kontrolu hic bilmiyorum. Insallah guzel seyler olur. Dua edin lutfen Allahim saglikli hayirli bir evlat versin.. isteyen herkese versin yarabbim
merhaba hoşgeldin aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım( benimde serophene yarın son 23 temmuz gelmemi söledi o da 11.günüme denk geliyor herhalde benimde yumurtaların boyutlarına bakıcak ilişki günleri falan vercek öfff :))) kasıklarımda ve belimde cok ağrım var haptanmı acaba sendede olmuşmuydu?? hakkımızda hayırlısı diyelim...
mrb kızlar bende geçen ay ilk defa serophene kullandım. Bugün adetim 2 gün önceden geldi ve açıkçası çok üzgünümBu ay yine serophene'ye devam dozunu bu sefer günde 3 şeklinde kullanacağım arkasından da ilk defa aşılama yapılacak bakalım ya hakkımızda hayırlısı artık
mrb kızlar bende geçen ay ilk defa serophene kullandım. Bugün adetim 2 gün önceden geldi ve açıkçası çok üzgünümBu ay yine serophene'ye devam dozunu bu sefer günde 3 şeklinde kullanacağım arkasından da ilk defa aşılama yapılacak bakalım ya hakkımızda hayırlısı artık
Mrhb canim biz daha yolun basindayiz yine bir umidimiz var. Hic umidi olmayanlar ne yapsin. Herseyde vardir bi hayir Allahim saglikli hayirli evlat versin ins. .. bir gun gelecek. Bebisler ben inaniyorum
Haklısın canım ama inan elimde değil çok zormuş bir umutla her şeye yeniden başlıyorum sonra yine hüsranAma dediğin gibi nasip kısmet olmayınca elinden hiçbir şey gelmiyor teslim olmaktan başka. Bir de bu serophene'yi en fazla 3 ay mı kullanacağım sizler ne durumdasınız acaba?
Ne kadarkullaniliyo hic bilmiyorum benmde ilk ayim dr hersey cok iyi gidiyo dedi ins. Dollenmistir. Boyle ilaclar 6 8 ay kullabiliyo galiba
inşallah her şey istediğin gibi olur canım. Ben de bu ay serophene'yi 2.kez kullandım. Ağustosun 2'sinde yumurtalara bakacak doktor. Galiba aşılamaya geçecek bilmiyorum ya da ne diyecek hakkımız da hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?