slmm serophone ilacını kullandıktan sonra 12. günümdü yumurtalıklarım sağda ve solda 2 tane gelişmiş OVITRELLE çatlatma iğnesi verdi yarın yaptırıcam ve yarında dahil günaşırı ilişki verdi bu şekilde hamile kalan varmı ? kaç kez çatlatma iğnesi yapılıyor yardımmmm....
bende serophone ile hamile kalanlardanım. benimde sağda 19 mm solda ise 17 mm yumurtam olmuştu. doktorum zaten hamile kalırsan sağ yumurtalığından kalırsın demişti öylede oldu nitekim. çatlatma iğnesini sol kolumun arkasından yaptırdım. İlk deneme ile hamile kaldım şu anda 21 haftalık hamileyim. Darısı inşallah başına :)
merhaba kızlarbende bu ay bende serophene kullandım ve bitti yarın kontrolum var tabi bu arada tüm yan etkilerini yaşadım buraya kimseler uğramamış bayadır, gelişmeleri yazsanızda konu güncel kalsa keşke
Allahım anneli babalı büyütsün kucağınıza almayı da nasip etsin iğneden kaç saat sonra ilişki oldu?Slmmm dun kan testi yaptirdim 3 haftalik hamileyim cook sukur Allahim isteyen herkeze nasip etsn bu duygu yasatsin
Kontrolunuz nasil gecti ins guzel hbrler almissinizdir.. ben de 3 gun sonra gidicem simdiden heycan basıyor[/QUOT
kontrol iyi geçti bir yumurtam vardı çatlatma iğnesi de oldum ama maalesef adet oldum ;(( umutlar bir daha ki aya kaldı.
Tesekkur ederim darisi bebek isteyen herkezeHmm ben diger msjinizi gozden kacirmisim 2.denemenizmis hayırlı olsun tekrar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Slm dr soledi gibi igeneyi sabah 11 de yaptirdigim aksam ertesi aksam sonnra bir gun ara iki gun ilisku seklinde olduEssevt: 36798745 .!.:Allahım anneli babalı büyütsün kucağınıza almayı da nasip etsin iğneden kaç saat sonra ilişki oldu?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı masip etsin canım[/QUO
amin canım inş. tesekkur ederim :)
Ovitrelle iğnesini vuruldum 68tl ydi Bugün gittim ve iki yumurtam çatlamıştıay böyle olumlu haberlerinizi alınca çok mutlu oldum bende bu ay başlıcam kullanmaya Allah ın izniyle inşaAllah benimde tutar.Allah ım herkese annelik duygusunu bekletmeden yasatsın inşaAllah
birşey sormak istiyorum iğnenin fiyatı ne kadar ve hangi iğneyi vuruldunuz? sevgilerle...
İnşallah Allahım gönlüne göre versin bu ay meleklerin gelsinslm kızlaaar :) adetimin 5. günü başlayıp 5 gün serophene kullandıktan sonra bugün ilk defa kontrole gittim. sağ tarafta 4 solda da sanırım bir yumoşcuk varmış durum çok iyi dedi. büyüklükleride 17 ile 21 mm civarındaymış. haftaya da hormon testi için çağırdı... çok heycanlı inş güzel şeyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?