Aynen kizlar valla bende burda o kadar rahatim ki inan ki karsinda ki insan senin dusunceni bilmeden pat diye fikrininsoyluyor uzuyor umutsuzluga yelteniyor insankesınlıkle ben yakınımdakılere anlatamıyorum hem ck soruyorlar hemde herkesın nıyetını ve duasını bılemeyız
InsaAllah canm Allah razi olsun tez zamanda bebegin kucagnda olsun insaAllahhepımız oyleyız ama elden bırsey gelmezkı ne guzellıkle ne parayla ne pulla sohretle olmazsa olmuyor ama ol dersede olmazları olduruyor tevekkulden baska caremız yok uzulme kuzumm
InsaAllah canm Allah razi olsun tez zamanda bebegin kucagnda olsun insaAllah
TEŞEKKÜR ETTİM CANIIMM inşALALH TEZ VAKİTTE hepimiz hamile oluruzz...
canım hastaneye gidp randvu alıyoruz o gün içinde muayene oluyor muyuz pekii..
kesınlıkle ben yakınımdakılere anlatamıyorum hem ck soruyorlar hemde herkesın nıyetını ve duasını bılemeyız
yarın bende gidecem ilaç bitti bakalım napcak
gunaydın bebeısler dun ılac bıttı :) Hayırlara vesıle olur ınsallah bızımde dun ılıskımız olsu azcık tukuruk kullanmak zorun da kaldımesımın dedıgıne gore yapmasak hıc umudumuz olmayacaktı Allahtan umut kesılmez dıyorum
:)
Gunaydin cnm hayirlisi olsun ins. bundan sonrakilerde gerek kalmaz. sen igne olacakmisin
ınsallah canım yok doktorum gerek gormuyorum dedı ama bakalım ne olacak yarın kontrolum var dun yaptım acaba bugundemı yapsam catlarsa falan kacırmayayım dıyorum
kızlar bugun progestron testine gittim gebeliğe de bakalım dedim 0.26 çıktıçokk kötüyüm moralim çok bozuldu bekliyordum bu sonucu ama az da olsa ümidim vardı
inşaAllah canım ya af afo test ne icin cnm ben hic bilmiorum. moralini bozma. ilk sayfalari okudum. birinin hic yumurta olmamis demis dr ve buna ragmen o ay hamile kalmis. Allah nasip ederse oluyo iste. en onemlisi dua. bu ay olmaxsa diger ay olur ins
inşaAllah canım ya af afprogestron yumurtalıkların çatlayıp
çatlamadıgını öğrenildiği bi testyumurta
kalitesini öğreniyrsun yani inşaAllah siz beklemeden haberlerini alırsınız bebişlerinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?