Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kesınlıkle ben yakınımdakılere anlatamıyorum hem ck soruyorlar hemde herkesın nıyetını ve duasını bılemeyız
Aynen kizlar valla bende burda o kadar rahatim ki inan ki karsinda ki insan senin dusunceni bilmeden pat diye fikrininsoyluyor uzuyor umutsuzluga yelteniyor insan

hepımız oyleyız ama elden bırsey gelmezkı ne guzellıkle ne parayla ne pulla sohretle olmazsa olmuyor ama ol dersede olmazları olduruyor tevekkulden baska caremız yok uzulme kuzumm
InsaAllah canm Allah razi olsun tez zamanda bebegin kucagnda olsun insaAllah

TEŞEKKÜR ETTİM CANIIMM inşALALH TEZ VAKİTTE hepimiz hamile oluruzz...

canım hastaneye gidp randvu alıyoruz o gün içinde muayene oluyor muyuz pekii..

Hastaneye gidip giris yapiosun sira veriolar gun icinde oluyosun mutlaka cnm

kesınlıkle ben yakınımdakılere anlatamıyorum hem ck soruyorlar hemde herkesın nıyetını ve duasını bılemeyız

Dedigin gibi cok soruolar. bebek istiom desen bi turlu dusunmuom desen ayri dert geriliyo insan

Gunaydin kizlaar. bugun oglen ignem yapilacak. bide dun dr cirinone diye bi vajinal jel verdi. Rahim duvarini guclendiriyomus. bebek olursa tutunmasi kolay olsun diye. yine basladim stres yapmaya ya

Kizlar bu arada sizinlede paylasiyim.istedim akilli telefon kullananlar "TAKVİMİM" diye bi uygulama var. adet tarihi fln girilio en.uygun yumurtlama gunun buluo. notlar yaziliyo ustune. ben cok begendim. sizinde isinize yarar belki

Kizlar bu arada sizinlede paylasiyim.istedim akilli telefon kullananlar "TAKVİMİM" diye bi uygulama var. adet tarihi fln girilio en.uygun yumurtlama gunun buluo. notlar yaziliyo ustune. ben cok begendim. sizinde isinize yarar belki

gunaydın bebeısler dun ılac bıttı :) Hayırlara vesıle olur ınsallah bızımde dun ılıskımız olsu azcık tukuruk kullanmak zorun da kaldım esımın dedıgıne gore yapmasak hıc umudumuz olmayacaktı Allahtan umut kesılmez dıyorum
:)

Gunaydin cnm hayirlisi olsun ins. bundan sonrakilerde gerek kalmaz. sen igne olacakmisin

Gunaydin cnm hayirlisi olsun ins. bundan sonrakilerde gerek kalmaz. sen igne olacakmisin

ınsallah canım yok doktorum gerek gormuyorum dedı ama bakalım ne olacak yarın kontrolum var dun yaptım acaba bugundemı yapsam catlarsa falan kacırmayayım dıyorum

Canim gun asiri iliskiye gir hergun girerseniz spremler kalitesi dusuyor derler ama net bi bilgimdr yok :) bu arada goguslerm agriyor adet olcam gbi

kızlar bugun progestron testine gittim gebeliğe de bakalım dedim 0.26 çıktı çokk kötüyüm moralim çok bozuldu bekliyordum bu sonucu ama az da olsa ümidim vardı

ınsallah canım yok doktorum gerek gormuyorum dedı ama bakalım ne olacak yarın kontrolum var dun yaptım acaba bugundemı yapsam catlarsa falan kacırmayayım dıyorum

Adetin duzenliyse tahmini bilirsin catlama tarihini cnm. ilac bitince hemen catlamaz sanki. bana dr igneden sonra 4 gun ustuste birrlikte ol dedi. ben eskiden 1 gun arayla yapiodum.

kızlar bugun progestron testine gittim gebeliğe de bakalım dedim 0.26 çıktı çokk kötüyüm moralim çok bozuldu bekliyordum bu sonucu ama az da olsa ümidim vardı

o test ne icin cnm ben hic bilmiorum. moralini bozma. ilk sayfalari okudum. birinin hic yumurta olmamis demis dr ve buna ragmen o ay hamile kalmis. Allah nasip ederse oluyo iste. en onemlisi dua. bu ay olmaxsa diger ay olur ins

o test ne icin cnm ben hic bilmiorum. moralini bozma. ilk sayfalari okudum. birinin hic yumurta olmamis demis dr ve buna ragmen o ay hamile kalmis. Allah nasip ederse oluyo iste. en onemlisi dua. bu ay olmaxsa diger ay olur ins
inşaAllah canım ya af af progestron yumurtalıkların çatlayıp çatlamadıgını öğrenildiği bi testyumurta kalitesini öğreniyrsun yani inşaAllah siz beklemeden haberlerini alırsınız bebişlerinizin

Hic demedi cnm bana onu. Ya hepimiz aliriz mutlu haberleri ins. ben eski sayfalari okumamistim. dun baktim biraz. umudum artti. senin bat ne zaman. benim 19 u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…