Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

yumurta takibine gittim dün yumurtalar büyümüşte 3 tanede kist varmış bu zamana kadar görememişlerdi. Doktor kanallarını tıkamış olabilir o yüzden gebelik olmayabilir rahim filmi çekmemiz lazım dedi daha önce çikolota kistinden tedavi göreniniz varmı çocuk sahibi olmak için doktora giderken kist sahibimi oldum hemde 3 tane sağlı sollu

Gunaydin kizlaar.. bu guzel gunlerde cokca dua edelim. kendimize ve birbirimize. ben inaniyorumki burda hepimiz hamilelik haberlerimizi paylasacagiz. Ugurlu gelecek burasi bize. Allahin izniyle. morallerimizi yuksek.tutalim.birbirimizi yalniz birakmayalim :)

Cnm oncelikle gecmis olsun. Gecen ay benim 5 yumurtam oldu. Fakat hastalandim. dr ultrasonla bakarken biri catlamamis kist olmus dedi. bu ay gittimde kist fln yoktu. yani adetle kaybolmus. bazen doktorlarda sasiriyo. adet oncesi kalan yumurtayi kist diyolar. eger hastalanirsan bitince tekrar git bence

Bilgi için saol canım dediğin gibi bişeydir inşallah adetim 2. günü tekrar çağırdı bakacak artık duruma göre rahim filmi çektirecek. Bu ay hamile kalsam keşke kist falan kalmaz bu kistin en iyi çözümü gebelik yoksa ilaçla falan geçmio dedi.

Bazen abartiyo doktorlar cnm ya. sen ferah tut icini insallah bu ay kalirsin hamile. senin bat ne zaman cnm

Kizlar selam doktordan ciktim 4 yumurta var kimisi 1tanesi 2gun icinde catlar dedi 3taneside buyuyor onlar daha sonra catlar dedi 14 ekimde bensende progestan tahlili istedi bende incir aldim yiycem ama kuru bulamadim manavda yas aldim :) insallah catlarda bebek olusur korkuyorum catlamaz diye.. birde burasi ozel muaynehane bu tahlili neresi yapar fikriniz varmi himm unuttum 4-6-8-10 ekimde en az bir kere iliski dedi

SEN KORKMA CANIIMMM benim ALALH ın izni çatlasın VE BEBEK OLSUN..GÖZÜ AYDIN CANIIMM..İĞNEDEN FİLAN BAHSETTİ Mİ DOKTOR.....

Yok canim sormustum ben catlatma ignesine gerek yok dedi bakalim ben pek meyve sevmem bol bol meyve kuruyemis yemeye calisiyorum birde glofor vermisti dokt belki onunda faydasi olmustur

CANIM PROGESTERON TAHLİLİNİ DEVLET HASTANESİNDE KADIN DOĞUMA İDİP YAPTIRABİLİRSİN BİZİM BURDA SAĞLIK OCAĞI PROGESTERON TAHLİLİNİ YAPMIYOORR......

CANIM PROGESTERON TAHLİLİNİ DEVLET HASTANESİNDE KADIN DOĞUMA İDİP YAPTIRABİLİRSİN BİZİM BURDA SAĞLIK OCAĞI PROGESTERON TAHLİLİNİ YAPMIYOORR......

Muayne olmadan yaparmi canim birde aksam is cikiso yaptirsam olurmu acaba

Muayne olmadan yaparmi canim birde aksam is cikiso yaptirsam olurmu acaba
CANIM BANA DOKTOR SABAH AÇ KARNINA YAPTIR DEMİŞTİ ..BEN SABAH GİTTİM SIRA ALDIM DOKTOR GELMEMİŞTİ YANINDA KIZ OLUYO YA ona demiştim progetern testi yaptırmam gerek diye o işaretleyip kan vermeye göndermişti beni..snede ölee yapailirsin devlet hastanesinde yatırdım işime de gittim 8 den sonra açılıyomuş kan alma yeri de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…