Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Gzd dgn doktorun docent falan mı.asilamada pahaliymis.ben de önümüz deki ay düşünüyorm ins

Gzd dgn doktorun docent falan mı.asilamada pahaliymis.ben de önümüz deki ay düşünüyorm ins
Canım doktorum opr.dr Tahir Özgüder izmirden. Benim babam eniştem kuzenlerim hepsi sağlıkçı herkesin önerdiği tek ve ilk isim kendisi. Ne derse desin ona yaptırırdım. Çok ilgili babacan eli hafif anlayışlı bir insan. Kendisinde ameliyatta oldum. Ameliyat öncesi sonrası 2gün hep kendisi özelden aradı durumumu sormak için.

Canım ben iğne kullanmadım normalde iğne veriyorlarmış ama ben sadece ilaç kullandım. 120 doktora muayene oldum adetin ilk günü 650de aşılama ücreti verdim o kadar
hmm cok ıyıymıs cok teşekkür ederım... bana da dr bu ay aşılama onerebılır o yüzden fıkır olsun ıstedım tessekkurler

hmm cok ıyıymıs cok teşekkür ederım... bana da dr bu ay aşılama onerebılır o yüzden fıkır olsun ıstedım tessekkurler
Inşallah gerek kalmaz canım ama ben geçen ay aşılama yaptırmadığıma pişmanım bu ay daha ümitliyim. Sanki doktor böyle yapınca oldu gibi geliyor ne bileyim

Kizlar hepiniz için dua ediyorum Rabbim tüm isteyenlere aşılama olanlara ve tüp bebek tedavisi görenlere bu güzelliği yasatsin.benim ikizler yolda :)olmucak diye birşey yok rabbimden cani gönülden isteyin ve sakin pes etmeyin.Rabbim Gönlünüze gore versin hepinizin.

Aaaaa....Hayirli olsun burcu.gozun aydin..insaallah saglikli sekilde kucagina alirsin bebisleri..tedaviyle mi oldu ne yaptin asilama mi

aaa cok sewındım ... hayırlı olsun darısı bızlere ..... teşekkürler

Inşallah gerek kalmaz canım ama ben geçen ay aşılama yaptırmadığıma pişmanım bu ay daha ümitliyim. Sanki doktor böyle yapınca oldu gibi geliyor ne bileyim
ınsallah ama bakalım hayırlısı sokturucu alıcam galıba .. dayanamıyorum artık sıkıtısına

Tadavi ama valla iğneyle değil aşılama da değil 3.ayda oldu ama 1.ay yumurtalarim catlamamisti 2.ay 2 yumurtam catladi tutmadı 3ay 3 yumurtam 2 si tuttu ikiz oldu:)serophene le kaldım yani

Tadavi ama valla iğneyle değil aşılama da değil 3.ayda oldu ama 1.ay yumurtalarim catlamamisti 2.ay 2 yumurtam catladi tutmadı 3ay 3 yumurtam 2 si tuttu ikiz oldu:)serophene le kaldım yani
cok ıyı yaaa o agır ıgnelerı ılacları kullanmadan yıpranmadan cok sewındım allah sağlıkla kucağına aLMAYI NASP ETSIN

Ben de burdaym.benim de ignenin 8.günü bekliyorum sabırszlkla cuma test yapmayı dusunuyorum.15.günde

hadı bakalım canım hayırlısı olsun pekı sende warmı degısık bıseyler nasl hıssedıyorusn kendını
Canm bi degisiklik yok bazen aha bu ay oldu hatta imiz olacak diyorm bazen de hic cocugumu mayacak gbi hissediyorum.bi dengesizlik yaşıyorum.artk cevre baskısı da gittikce artiyo.esim de hergun soruyo bisey yok mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…