- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
ayyyy neden acaba yaaa?Canm serephone guzel bi ilac ve etkili ama ben hala sonuc alamadm.bu ay 4 kaliteli yumurtam vardı.bekliyorum gala olmazsa asilama yapacam
e adet günün ne zaman peki? belki hamile kalmışsındır sen?Serophne ile benim 3 yumurtam oluştu 20-21mm ve gayet iyi sonuç verdiğimi söyledi ki ben seropheneyi bu ay sadece 2 gün içebildim. Enfeksiyon kapmıştım hep kusuyordum ilacı kestim
Bugün adet günüm. Ama aşılamanın 12.günü negatif çıktı. Doktor yükselmesi mucize dedie adet günün ne zaman peki? belki hamile kalmışsındır sen?
Allah hakkinda en hayirlisini nasip etsin insallah canimBugün adet günüm. Ama aşılamanın 12.günü negatif çıktı. Doktor yükselmesi mucize dedi
Âmin canım hepimizinAllah hakkinda en hayirlisini nasip etsin insallah canim
Adet duzenleyici degil bende bir kac ay kullanmayi red ettim ama bu ay mecburen kabul ettim yanliz 3 aydan fazla kullanma kist olusabiliyor tabi doktor kontrolunde almayi ihmal etme...slm kızlar dr serophene verdi ama benim adetlerm falan çok düzenli bazı arkadaşlara iyi gelmiyomuş kullanmalımıyım sizce yardımcı olur musunz
Merhaba bayanlar bende araniza yeni katildim ve malesef ayni zorlu sureci bende yasiyorum bu ay serophene tedavisine basladim iki defa igne yapildi ve ayin 3 de teste gidiyorum yapilan kontrollerde 3 yumurtam catlamis bunlardan ikiside dollenmis dedi doktor bakalim ne olacak ilk kullanimda hamile kalan arkadaslar varmi???
Çok teşekkür ederim canımAdet duzenleyici degil bende bir kac ay kullanmayi red ettim ama bu ay mecburen kabul ettim yanliz 3 aydan fazla kullanma kist olusabiliyor tabi doktor kontrolunde almayi ihmal etme...
Hayirli olsun canm.ignenin kacinci gununde döllenmiş dendi.Merhaba bayanlar bende araniza yeni katildim ve malesef ayni zorlu sureci bende yasiyorum bu ay serophene tedavisine basladim iki defa igne yapildi ve ayin 3 de teste gidiyorum yapilan kontrollerde 3 yumurtam catlamis bunlardan ikiside dollenmis dedi doktor bakalim ne olacak ilk kullanimda hamile kalan arkadaslar varmi???
Igneden 5 gun sonra dollenmenin oldugunu soyledi 4 gun sonrada yine kontrole cagirip dusuk olmasin diye tekrar igne vurduHayirli olsun canm.ignenin kacinci gununde döllenmiş dendi.
3 yumurtam catlamisti kontrole gittigimde iki yumurtamin olmadigi birinin halen durdugunu soyledi ultrasyonla kontrolunde tabi bu benim hamile oldugum anlamina gelmiyormus tutmayabilirde 3 haziranda teste gidiyorumGerçekten dollenmisler mi? Nasil anladi doktor kacinci gününde baktı? Benim de tedavideki ilk ayim insallah benim de yumurtalarim dollenir ve tutar
inşallah tutmuştur arkadaşım. allah gönlüne göre versin hayırlısıyla. :)3 yumurtam catlamisti kontrole gittigimde iki yumurtamin olmadigi birinin halen durdugunu soyledi ultrasyonla kontrolunde tabi bu benim hamile oldugum anlamina gelmiyormus tutmayabilirde 3 haziranda teste gidiyorum
Amin insallah isteyen arzulayan her anne adaylarin bir an once gerceklesir arzulari...inşallah tutmuştur arkadaşım. allah gönlüne göre versin hayırlısıyla. :)
o kadar ihtiyacım var ki hayırlısıyla bu haberi almaya. ama çoğul gebelik olursa ne yaparım diye de düşünüyorum açıkçası.Amin insallah isteyen arzulayan her anne adaylarin bir an once gerceklesir arzulari...
Bendede ayni durum soz konusu cogul gebelik ama inan bunada raziyim yeterki o mucize gerceklesin cunku 1,5 yildir bekliyorum ve inan hem yorucu hemde cok stresli simdi test yapmama iki gun kaldi ve inan umitlenemiyorum bile bazen birilerinden aaa sen hamilesin diye tahminlerini bile duymak istiyorum hani eskiler hamile kadinlari hemen bilirlermis yao kadar ihtiyacım var ki hayırlısıyla bu haberi almaya. ama çoğul gebelik olursa ne yaparım diye de düşünüyorum açıkçası.
iğneden 5 gün sonra döllenme olmuşsa bizim için henüz çok erken demekki. yarınki kontrolde neye bakacak anlamadım zaten.Igneden 5 gun sonra dollenmenin oldugunu soyledi 4 gun sonrada yine kontrole cagirip dusuk olmasin diye tekrar igne vurdu
dört yumurtam var allahtan gelen başımızın üstüne. ben şu an biri tutsun bana tutunsun istiyorum hayırlısıyla. çoğul gebelik hem zor hem çok masraflı olur. ama yine de dördü de tutsa sorun etmeyeceğim. inşallah iki gün sonra çok güzel sonuçlar alırsın canım yaa hayırlısıyla.Bendede ayni durum soz konusu cogul gebelik ama inan bunada raziyim yeterki o mucize gerceklesin cunku 1,5 yildir bekliyorum ve inan hem yorucu hemde cok stresli simdi test yapmama iki gun kaldi ve inan umitlenemiyorum bile bazen birilerinden aaa sen hamilesin diye tahminlerini bile duymak istiyorum hani eskiler hamile kadinlari hemen bilirlermis ya
Yumurtalarinaiğneden 5 gün sonra döllenme olmuşsa bizim için henüz çok erken demekki. yarınki kontrolde neye bakacak anlamadım zaten.
Yumurtalarini kontrol edecek sanirim ne durumdalar veya ignede yapabilirler karindan...iğneden 5 gün sonra döllenme olmuşsa bizim için henüz çok erken demekki. yarınki kontrolde neye bakacak anlamadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?