Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canm bi degisiklik yok bazen aha bu ay oldu hatta imiz olacak diyorm bazen de hic cocugumu mayacak gbi hissediyorum.bi dengesizlik yaşıyorum.artk cevre baskısı da gittikce artiyo.esim de hergun soruyo bisey yok mu diye.
surecımız cok zor canm yaaa bende aynı sekılde herkes sorup duruyor ewden çıkmıyorum bu ara kimseyle görüşmek ıstemıyorum

Hiçbir belirti bi değişiklik yok sadece arada sağ kasığım kasılıyor batıyor o kadar. Cuma teste giderim herhalde inşallah tabi
Canm ben de cuma test yapmayı düşünü yorm.belirsizlikten iyidir bugün10.gün.sanırım 15.günde kesin sonucu ogrenebilirlirim.

çok umutluyum bakalım hayırlısı olsun canım Hakkımızda inşallah
Canm ne durumdasn?benim bugun hafiften adet sancilarm başladı.sanirim adet olacam.gecen defa da boyle olmuştum.amaan ben hic takmayacam .5 güne kadar anlarm anyayı konyayı

Canm ne durumdasn?benim bugun hafiften adet sancilarm başladı.sanirim adet olacam.gecen defa da boyle olmuştum.amaan ben hic takmayacam .5 güne kadar anlarm anyayı konyayı
Dün 12.günümdü kan testi Yaptım negatif çıktı maalesef. Yıkıldım artık yoruldum.

Bekliyorum canım doktor yükselmesi mucize dedi. Sende durum ne? Acaba ara mi versem tedavilere diyorum
Canm bence tedaviyi ihmal etme.ama cok stres yapma hamile kalan herkes rahat oldugum ay oldu diyo.benim de bugün 14.gün yarn icin randevu almıştım.ama test yapmak istemiyorum her defasında hayal kırıklığı yasamak üzüyor.adetimi bekleyecem zaten sancm var pazartesiye kadar olurum

Benim bugün 14 doldu artık. Adette olmadım ağrı falanda kalmadı. Doktorum Cumartesi test yap dedi ama yapmıcam bende pazartesiyi beklicem

Benim bugün 14 doldu artık. Adette olmadım ağrı falanda kalmadı. Doktorum Cumartesi test yap dedi ama yapmıcam bende pazartesiyi beklicem

arkadaşlar siz serophene in faydasını görmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…