Hiçbir belirti bi değişiklik yok sadece arada sağ kasığım kasılıyor batıyor o kadar. Cuma teste giderim herhalde inşallah tabihadı bakalım canım hayırlısı olsun pekı sende warmı degısık bıseyler nasl hıssedıyorusn kendını
anladım cnm hayırlısı olsun ..Hiçbir belirti bi değişiklik yok sadece arada sağ kasığım kasılıyor batıyor o kadar. Cuma teste giderim herhalde inşallah tabi
surecımız cok zor canm yaaa bende aynı sekılde herkes sorup duruyor ewden çıkmıyorum bu ara kimseyle görüşmek ıstemıyorumCanm bi degisiklik yok bazen aha bu ay oldu hatta imiz olacak diyorm bazen de hic cocugumu mayacak gbi hissediyorum.bi dengesizlik yaşıyorum.artk cevre baskısı da gittikce artiyo.esim de hergun soruyo bisey yok mu diye.
Canm ben de cuma test yapmayı düşünü yorm.belirsizlikten iyidir bugün10.gün.sanırım 15.günde kesin sonucu ogrenebilirlirim.Hiçbir belirti bi değişiklik yok sadece arada sağ kasığım kasılıyor batıyor o kadar. Cuma teste giderim herhalde inşallah tabi
çok umutluyum bakalım hayırlısı olsun canım Hakkımızda inşallahCanm ben de cuma test yapmayı düşünü yorm.belirsizlikten iyidir bugün10.gün.sanırım 15.günde kesin sonucu ogrenebilirlirim.
Canm ne durumdasn?benim bugun hafiften adet sancilarm başladı.sanirim adet olacam.gecen defa da boyle olmuştum.amaan ben hic takmayacam .5 güne kadar anlarm anyayı konyayıçok umutluyum bakalım hayırlısı olsun canım Hakkımızda inşallah
Dün 12.günümdü kan testi Yaptım negatif çıktı maalesef. Yıkıldım artık yoruldum.Canm ne durumdasn?benim bugun hafiften adet sancilarm başladı.sanirim adet olacam.gecen defa da boyle olmuştum.amaan ben hic takmayacam .5 güne kadar anlarm anyayı konyayı
adet gecikmenin mi 12. günüydü?Dün 12.günümdü kan testi Yaptım negatif çıktı maalesef. Yıkıldım artık yoruldum.
Hayır aşılamanın 12.günüydüadet gecikmenin mi 12. günüydü?
canm hayırlısı olsun hakkında ne dıyeyyım bu ay zamnı degılmış demmkkıDün 12.günümdü kan testi Yaptım negatif çıktı maalesef. Yıkıldım artık yoruldum.
Bazen zamanı hiç gelmeyecek diye korkuYorumcanm hayırlısı olsun hakkında ne dıyeyyım bu ay zamnı degılmış demmkkı
anladım sıkma canını. biliyorsun ki moral çok önemli gelecek ay olur inşallahHayır aşılamanın 12.günüydü
Canm üzülme.hem birazz daha bekle adet olana kadar umudunu kaybetmeDün 12.günümdü kan testi Yaptım negatif çıktı maalesef. Yıkıldım artık yoruldum.
Bekliyorum canım doktor yükselmesi mucize dedi. Sende durum ne? Acaba ara mi versem tedavilere diyorumCanm üzülme.hem birazz daha bekle adet olana kadar umudunu kaybetme
Canm bence tedaviyi ihmal etme.ama cok stres yapma hamile kalan herkes rahat oldugum ay oldu diyo.benim de bugün 14.gün yarn icin randevu almıştım.ama test yapmak istemiyorum her defasında hayal kırıklığı yasamak üzüyor.adetimi bekleyecem zaten sancm var pazartesiye kadar olurumBekliyorum canım doktor yükselmesi mucize dedi. Sende durum ne? Acaba ara mi versem tedavilere diyorum
Benim bugün 14 doldu artık. Adette olmadım ağrı falanda kalmadı. Doktorum Cumartesi test yap dedi ama yapmıcam bende pazartesiyi beklicemCanm bence tedaviyi ihmal etme.ama cok stres yapma hamile kalan herkes rahat oldugum ay oldu diyo.benim de bugün 14.gün yarn icin randevu almıştım.ama test yapmak istemiyorum her defasında hayal kırıklığı yasamak üzüyor.adetimi bekleyecem zaten sancm var pazartesiye kadar olurum
Canm bence tedaviyi ihmal etme.ama cok stres yapma hamile kalan herkes rahat oldugum ay oldu diyo.benim de bugün 14.gün yarn icin randevu almıştım.ama test yapmak istemiyorum her defasında hayal kırıklığı yasamak üzüyor.adetimi bekleyecem zaten sancm var pazartesiye kadar olurum
Benim bugün 14 doldu artık. Adette olmadım ağrı falanda kalmadı. Doktorum Cumartesi test yap dedi ama yapmıcam bende pazartesiyi beklicem
Serophne ile benim 3 yumurtam oluştu 20-21mm ve gayet iyi sonuç verdiğimi söyledi ki ben seropheneyi bu ay sadece 2 gün içebildim. Enfeksiyon kapmıştım hep kusuyordum ilacı kestimarkadaşlar siz serophene in faydasını görmediniz mi?
Canm serephone guzel bi ilac ve etkili ama ben hala sonuc alamadm.bu ay 4 kaliteli yumurtam vardı.bekliyorum gala olmazsa asilama yapacamarkadaşlar siz serophene in faydasını görmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?