Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mrb kızlar nasılsınız.dün progesteron testi yaptırdım sonucunu bugün aldım 21.77 cıktı sonuç doktor iyi olduğunu hamile kalmamın yüksek oldunu gün aşırı ilişkiye devam etmemizi söyledi inş oyle olur şimdi adet tarihimi bekliyorum inş adet olmam ve o mutlu haberi alırım ve sizle paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin.ALLAH dileyen herkesin dualarını kabul eder inş amin.

canım hayırlısı olsun. yinede hiç belli olmaz canım. hayırlısı ise olsun inşallah değil ise sonraki aylar inşallah. buradan güzel haberler vericez eminim. eskilere bakıyorum ya bebekleri olmuş ya da hamileler. takvimleri var. bizde öyle olacağız inşallah.

hadi bakalım Zeynep güzel haber bekliyoruz senden. Kaç günün kaldı?

Zeynep sen düzelt bari moralimzi............

öyle deme canım ya.hemen olcak diye bi şart yok ki.biraz sabır sadece.moralimizi bozmayalım nolur.hep ümit ederek dua etmeliyiz.bizim için ne zaman hayırlı bilemeyiz hem dimi

üzülme canım belki yerleşme kanmasıdır yaa hakkında hayırlısııııı olsun canım

tatlım üzülme inş 2011 anneleri bizler oluruz yaşıyosak hala ümit var dualarımız hep birbirimizle benimde ümidim yok bu hafta sonu adet günüm dua edin hamiş kalmış olayım evde yaptığım testte negatifti ve hassas olan testte yapmıştım umarım yanıltıcıdır

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah melegin bu ay seninle olur kasık agrısına gelince benim sadece 18.günümde oldu hemde çok asırııı derecede o günde sanırım yumurtam catlamış

teşekkürederım cnm umarım senınde melegın senınledırbuarada doktor benı sadece bıkez cagırdı 12.gün yeterlımı acaba

teşekkürederım cnm umarım senınde melegın senınledırbuarada doktor benı sadece bıkez cagırdı 12.gün yeterlımı acaba

amin canım amin sen sadece hapımı kullandın canım ignemi oldun hap kullanınca cagırıyo benide 13.gün cagırmıştı 15 mm lik yumurtan var demişti 18.de de catlamıştı inşallah emeklerimiz boşa cıkmazzzz

benım adetım 28gün sürüyor cnm 12.gün cagırdı duruma göre karar vercek catlatmaya ama ılkkez kullanıyorum belkı buay vermez catlatma sen nezamandır bebek ıstıyosun cnm benımkı 16 ay oldu

benım adetım 28gün sürüyor cnm 12.gün cagırdı duruma göre karar vercek catlatmaya ama ılkkez kullanıyorum belkı buay vermez catlatma sen nezamandır bebek ıstıyosun cnm benımkı 16 ay oldu

benimde 15 ay canımm banada hap verdi işte serephone ona göre artık ne verirse bidaha bakalım inşallah bebişlerimiz bizimle olurda gerek kalmaz bacımmm sendemi 2009 gelinisin

kızlar slm ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bebeğim rahime tutunmadan düştü...neyse ben bu ay tekrar serphene kullandım ve şuan 12.günüm.ve inanılmaz kalçamda ağrı var...özlelikle sol kalçamda.acaba bu yumurtladığıumı mı gösteririr.

hoşgeldin canım gecmiş olsun kalçam derken canım benimde 18 günümde cok sidetli derecede olmustu ama catlamıştı ondan olmustu adetim 32 gün sürüyo bu arada senin kac gün sürüyo ama agrı kasıktaa kalçada deil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…