Bugün kırmızı lekelenmelrim oldu.Adetden 2 --3 gün önce olur bende ve sonra adet olurum.
Kendimi ne kadar hazırlamış olsamda çooooookk üzüldüm inanın okadar kendimi tutmama rağmen hıçkıra hıçkıra ağladım.2 gün sonra gidecektim doktora tahlile ama böyle olunca yarın gidicem bir an önce kan değerime bakılsın.Çünkü hala progestan kullanıyorum en azından onu bırakayımda adetimi olayım bir an önceBıktım walaaaaa......Çok mu görüyon allahım bize :
mrb kızlar nasılsınız.dün progesteron testi yaptırdım sonucunu bugün aldım 21.77 cıktı sonuç doktor iyi olduğunu hamile kalmamın yüksek oldunu gün aşırı ilişkiye devam etmemizi söyledi inş oyle olur şimdi adet tarihimi bekliyorum inş adet olmam ve o mutlu haberi alırım ve sizle paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin.ALLAH dileyen herkesin dualarını kabul eder inş amin.
mrb kızlar nasılsınız.dün progesteron testi yaptırdım sonucunu bugün aldım 21.77 cıktı sonuç doktor iyi olduğunu hamile kalmamın yüksek oldunu gün aşırı ilişkiye devam etmemizi söyledi inş oyle olur şimdi adet tarihimi bekliyorum inş adet olmam ve o mutlu haberi alırım ve sizle paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin.ALLAH dileyen herkesin dualarını kabul eder inş amin.
hadi bakalım Zeynep güzel haber bekliyoruz senden. Kaç günün kaldı?
Zeynep sen düzelt bari moralimzi............
Bugün kırmızı lekelenmelrim oldu.Adetden 2 --3 gün önce olur bende ve sonra adet olurum.
Kendimi ne kadar hazırlamış olsamda çooooookk üzüldüm inanın okadar kendimi tutmama rağmen hıçkıra hıçkıra ağladım.2 gün sonra gidecektim doktora tahlile ama böyle olunca yarın gidicem bir an önce kan değerime bakılsın.Çünkü hala progestan kullanıyorum en azından onu bırakayımda adetimi olayım bir an önceBıktım walaaaaa......Çok mu görüyon allahım bize :
slm kızlar varmı adeti yaklaşannnnnn
canım benim benim bu hafta sonu ama dua et nolur yalvarıyorum hamile kalmış olayım
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah melegin bu ay seninle olur kasık agrısına gelince benim sadece 18.günümde oldu hemde çok asırııı derecede o günde sanırım yumurtam catlamış
teşekkürederım cnm umarım senınde melegın senınledırbuarada doktor benı sadece bıkez cagırdı 12.gün yeterlımı acaba
benım adetım 28gün sürüyor cnm 12.gün cagırdı duruma göre karar vercek catlatmaya ama ılkkez kullanıyorum belkı buay vermez catlatmaamin canım amin sen sadece hapımı kullandın canım ignemi oldun hap kullanınca cagırıyo benide 13.gün cagırmıştı 15 mm lik yumurtan var demişti 18.de de catlamıştı inşallah emeklerimiz boşa cıkmazzzz
benım adetım 28gün sürüyor cnm 12.gün cagırdı duruma göre karar vercek catlatmaya ama ılkkez kullanıyorum belkı buay vermez catlatmasen nezamandır bebek ıstıyosun cnm benımkı 16 ay oldu
kızlar slm ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bebeğim rahime tutunmadan düştü...neyse ben bu ay tekrar serphene kullandım ve şuan 12.günüm.ve inanılmaz kalçamda ağrı var...özlelikle sol kalçamda.acaba bu yumurtladığıumı mı gösteririr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?