Mrb kızlar bir şey soracağım size. Serophene ilacını kullandıktan sonra çatlama iğnesi vuruldum, progesrtan ilacını içmekteyim ve şuan beklemedeyim. Adetime 10 gün var. Tuttumu tutmadı mı allah bilir, ki inşallah bu ay hamile kalırım. Sorum şu; Bir kişiyle Halı silksem acaba bişi olur mu?
Evet kızlar benim sonucum NEGATİF...Doktordan geldim az önce kan değerine bakıldı.zaten dünden anlamıştım adet olacağımı.Şimdi 1 ay zorunlu ara veriyorum.Çünkü tam ultrason zamanım bayram tatiline denk geliyor.Doktorda bu ay kendi haline bırakalım dedi.İlaçın etkisi güya devam edermiş.Bayramdan sonra daha doğrusu aralık ayında tekrar serephone başlıycam.İnanın artık bi gün bebeğim olacağına hiç inancım kalmadı.Çok ağladım çokkkk inanın bunlarıda ağlayarak yazıyorum.:2:Bittim yaaa ....Aralık ayındada olmazsa rahim filmi dedi.Korkuyorum yaaa..Gitgide uzaklaşıyor benden işler zorlaşıyor.neyse sizlerinde moralinizi bozmayayım. iyiki varsınız burada yazışmak bile insanı rahatlatıryor...
İkisinide kullandım canım.13.günü çatlama iğnesi oldum.Aslında adet düzenlerimde falan hiç bi sorun yok.eşimdede bi problem yok.Bi tek 21.günü progesteron değerim 6,5.O düşük.Gerçi oda 5 in üstü normal ama sanırım kaliteli bi yumurta için 10un üstü olmalı diye intden okudum.Doktorum sağolsun iyi ama ağzını bıçak açmıyor.ben henüz adet olmadım progestanı bugün bıraktım herhalde cumaya kadar olurum.Oyüzden benim ultrason günüm tam arife günü yada bayramın 1.güne denk geliyor.ne yapayım inşallah kendiliğinden olur........Zaten bu ayda olmazsa kimyasal gebeliğin üstünden tam 1 yıl geçmiş olacak...canım üzülme hayırlısı olsun. benimde tam yumurtlama günlerim bayrama geliyor canım ama ben yine de kullanıyorum ilaç. tatilden 1 gün önce gidicem doktora o zaten tahmini bi gün söyler yumurtanın büyüklüğüne göre. sen bu ay sadece ilaç mı kullandın çatlatma iğnesi de oldun mu?
canım koruyan allah korur ama bence yapma bende dün eşimden bu konuda papara yedim merdiven inip çıkıp mutfak dolabı temizledim halı sildim olacağı varsada olmaz dedi bence az dikkat et bu ara ben etmedim sen et bari nasılsa hamile kalmıyorum die önemsemedim ama sen önemse sevgiyle kal allaha emanet ol
İkisinide kullandım canım.13.günü çatlama iğnesi oldum.Aslında adet düzenlerimde falan hiç bi sorun yok.eşimdede bi problem yok.Bi tek 21.günü progesteron değerim 6,5.O düşük.Gerçi oda 5 in üstü normal ama sanırım kaliteli bi yumurta için 10un üstü olmalı diye intden okudum.Doktorum sağolsun iyi ama ağzını bıçak açmıyor.ben henüz adet olmadım progestanı bugün bıraktım herhalde cumaya kadar olurum.Oyüzden benim ultrason günüm tam arife günü yada bayramın 1.güne denk geliyor.ne yapayım inşallah kendiliğinden olur........Zaten bu ayda olmazsa kimyasal gebeliğin üstünden tam 1 yıl geçmiş olacak...
slm kızlar bende dün başladım bu ilaca.çarşamba yani 13.gün çağırdı doktor.çatlatma iğnesiyle.siz kaçıncı gün oluyosunuz bu iğneyi?
Canım o dediklerini ben devamlı yapıyorum ki onları saymıyorum bile nedense :26:mesela geçen gün 10 küsür kg lık kovayı kaldırdım. Sen ne zamandır tedavidesin canım. İlaç iğne vs. ne kullanmaktasın?
slm kızlar siz yumurtlarken beyaz su gibi akıntınız hiç oldu muu[/QU
bendede oldu meraklanma
İkisinide kullandım canım.13.günü çatlama iğnesi oldum.Aslında adet düzenlerimde falan hiç bi sorun yok.eşimdede bi problem yok.Bi tek 21.günü progesteron değerim 6,5.O düşük.Gerçi oda 5 in üstü normal ama sanırım kaliteli bi yumurta için 10un üstü olmalı diye intden okudum.Doktorum sağolsun iyi ama ağzını bıçak açmıyor.ben henüz adet olmadım progestanı bugün bıraktım herhalde cumaya kadar olurum.Oyüzden benim ultrason günüm tam arife günü yada bayramın 1.güne denk geliyor.ne yapayım inşallah kendiliğinden olur........Zaten bu ayda olmazsa kimyasal gebeliğin üstünden tam 1 yıl geçmiş olacak...
ben çok umutsuzum kızlar bu 3.yılım ve yok olmuyor.yaklaşık 6 yıldır pcosla mucadele ediyorum ama bıktım artık mucadele etmeyecem...
Canımcım üzülme bizlerde çok istiyoruz ama her ay bi umutla bekliyoruz mevlam bizlerinde yüzüne elbet birgün gülecektir. Benımde dr. çok seri sanki devlet hastanesinde muane oluyorumben ultrasonu anlayamadım arife gününe denk geliiyor derken, niçin gireceksin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?