Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Mrb kızlar bir şey soracağım size. Serophene ilacını kullandıktan sonra çatlama iğnesi vuruldum, progesrtan ilacını içmekteyim ve şuan beklemedeyim. Adetime 10 gün var. Tuttumu tutmadı mı allah bilir, ki inşallah bu ay hamile kalırım. Sorum şu; Bir kişiyle Halı silksem acaba bişi olur mu?

Son düzenleme:

canım koruyan allah korur ama bence yapma bende dün eşimden bu konuda papara yedim merdiven inip çıkıp mutfak dolabı temizledim halı sildim olacağı varsada olmaz dedi bence az dikkat et bu ara ben etmedim sen et bari nasılsa hamile kalmıyorum die önemsemedim ama sen önemse sevgiyle kal allaha emanet ol

Evet kızlar benim sonucum NEGATİF...Doktordan geldim az önce kan değerine bakıldı.zaten dünden anlamıştım adet olacağımı.Şimdi 1 ay zorunlu ara veriyorum.Çünkü tam ultrason zamanım bayram tatiline denk geliyor.Doktorda bu ay kendi haline bırakalım dedi.İlaçın etkisi güya devam edermiş.Bayramdan sonra daha doğrusu aralık ayında tekrar serephone başlıycam.İnanın artık bi gün bebeğim olacağına hiç inancım kalmadı.Çok ağladım çokkkk inanın bunlarıda ağlayarak yazıyorum.:2:Bittim yaaa ....Aralık ayındada olmazsa rahim filmi dedi.Korkuyorum yaaa..Gitgide uzaklaşıyor benden işler zorlaşıyor.neyse sizlerinde moralinizi bozmayayım.iyiki varsınız burada yazışmak bile insanı rahatlatıryor...

Son düzenleme:

canım üzülme hayırlısı olsun. benimde tam yumurtlama günlerim bayrama geliyor canım ama ben yine de kullanıyorum ilaç. tatilden 1 gün önce gidicem doktora o zaten tahmini bi gün söyler yumurtanın büyüklüğüne göre. sen bu ay sadece ilaç mı kullandın çatlatma iğnesi de oldun mu?

slm kızlar bende dün başladım bu ilaca.çarşamba yani 13.gün çağırdı doktor.çatlatma iğnesiyle.siz kaçıncı gün oluyosunuz bu iğneyi?

İkisinide kullandım canım.13.günü çatlama iğnesi oldum.Aslında adet düzenlerimde falan hiç bi sorun yok.eşimdede bi problem yok.Bi tek 21.günü progesteron değerim 6,5.O düşük.Gerçi oda 5 in üstü normal ama sanırım kaliteli bi yumurta için 10un üstü olmalı diye intden okudum.Doktorum sağolsun iyi ama ağzını bıçak açmıyor.ben henüz adet olmadım progestanı bugün bıraktım herhalde cumaya kadar olurum.Oyüzden benim ultrason günüm tam arife günü yada bayramın 1.güne denk geliyor.ne yapayım inşallah kendiliğinden olur........Zaten bu ayda olmazsa kimyasal gebeliğin üstünden tam 1 yıl geçmiş olacak...

Canım o dediklerini ben devamlı yapıyorum ki onları saymıyorum bile nedense :26:mesela geçen gün 10 küsür kg lık kovayı kaldırdım. Sen ne zamandır tedavidesin canım. İlaç iğne vs. ne kullanmaktasın?

Canımcım üzülme bizlerde çok istiyoruz ama her ay bi umutla bekliyoruz mevlam bizlerinde yüzüne elbet birgün gülecektir. Benımde dr. çok seri sanki devlet hastanesinde muane oluyorum ben ultrasonu anlayamadım arife gününe denk geliiyor derken, niçin gireceksin ki?

hani derler ya yapışkan akıntı olur uzar derler ya bende öyle değil bayağı beyaz su gibi...süt renginden

slm kızlar bende dün başladım bu ilaca.çarşamba yani 13.gün çağırdı doktor.çatlatma iğnesiyle.siz kaçıncı gün oluyosunuz bu iğneyi?

canım genelde yumurtlama günlerimiz 12.gün yada 13.gün oluyo ama bazı kişilerde farklılık gösterir ve onu bakınca dr anlar ve istenilen büyüklüğe geldiyse yumurtan iğne olursun benim gecen ay 14gün yapıldı bu ay 12.gün yapıldı vücut farklı günlerde istenilen ölçüye getirdiğnde yapılıyo

ağustostan bu yana tedavideyim serophoneyi kullanıp ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyorum ve önümüzdeki ay rahim filmi çekilicek hamiş kaldıysam bu hafta sonu belli olcak ama test falan yaptım negatif umarım test yanlıştır diyerek kendimi kandırıyorum dualrın bu benlede olsun canım hamiş kalmış olayım artık yoruldum

ya iaşllah yumurtluyorum bugun 12.günüm ve ben mearke diyorum burda doktora gitme sansımda yok.merkeze gitmem lazım merkez uzakta.ve ben öğretmenim öğlenciyim okul var müdürm izin vermiyor...

ben çok umutsuzum kızlar bu 3.yılım ve yok olmuyor.yaklaşık 6 yıldır pcosla mucadele ediyorum ama bıktım artık mucadele etmeyecem...

Bence olabilir canım,
benim çok yakın bir arkadaşım 1 kez klomen kullandı. çatlatma iğnesi falan olmadan denedi o ay ama olmadı. ertesi ay hiç bişey kullanmadı ve o ay hamile kaldı. şimdi doğuma gün sayıyor. sen bu 10 gün boyunca yediklerine çok dikkat et bence. bol bol kuru incir ye. ben incirin faydasına gerçekten çok inanıyorum. eşine de fındık,ceviz gibi şeyler yedir bol bol.önümüzdeki ay yeni umut inşallah hep beraber hamile kalıcaz. sakın moralini bozma.

ben çok umutsuzum kızlar bu 3.yılım ve yok olmuyor.yaklaşık 6 yıldır pcosla mucadele ediyorum ama bıktım artık mucadele etmeyecem...

böyle düşünme lütfen, ne kendinin nede bizlerin umudunu kırma. dua et bol bol. eminim vardır bi zamanı. kaç yaşındasın? 6 yıldan beri hep tedavi oluyor musun. Tüp bebek falan denedin mi olmadı mı?

cnm ben 3 yıllık evliiym ama bu pcos tanısı 6 yıl once kondu yıllarda diane 35 kullandım.ama yok fayda etmedi evlendim düzelir dedim gene olmadı.geçen ayda kimyasal yaşayıp gidince iyice umutsuz oldum

Bu ay olmayınca doktor bana tekrardan adetin 5.günü olmadan gel ilaca başlayalım dedi.Haliyle serophene başladıkdan sonra yumurta takibi için 11.günü çağırıyor yaa işte bu ay yumurta takibinin olacağı zaman kurban bayramının arife gününe denk geliyor.10 günlük resmi tatil var haliyle doktor olmayacak yerinde.benim tedavi kesintiye uğradı haliyle bir sonraki ay(aralıkta)gidicem mecburen.İnşallah kendiliğinden tutarda gerek kalmaz...Elimde olmadan üzüldüm umarım sizleri umutsuzlaştırmamışımdır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…