Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Bu senin üçüncü denemen mi oldu?Buda olmazsa mı rahim filmi dedi doktor?4.kez deneyecekmi?

Canım sağolsın yaa:)akşam çok kötüydüm simdi daha iyiyim.Zaten 1,5 yıldır sürekli bu durumu yaşar oldum.Yazdıklarında moral oldu.İnsan işte iyi şeyler duyunca hemen,tekrar umutlanıyoruz.Bu incir olayını çok duydum ama denemedim.Madem bu ay ilaç kullanmıycam şu inciri deniyim.Ne yapcam şimdi adet oluncamı başlıycam günde kaç tane yiycem?eşimede yedirsem mi acaba??Off oda iyice bıktı beni teselli etmekten.Az önce ona sende yemene dikkat et emi diyince parladı birden.Yeter sıkıldım bu konudan dedi.üstünede gidemedim çünkü bu sefer ilişki günleri o da bi gergin oluyor.Zaten bu ayda tam çalışma günü ateşli grip oldu.Hiç hali dermanı yoktu yinede yaptık, zaten aslında başta ordan kaybettik bence.

3ay ilaç tedavisinden sonra rahim filmi öyle mi? Doktorumda bana öyle söylemişti. Testlerinde eşinin de bir sorun yoksa olur inşallah. Bu iğne beni aşırı derecede rahatsız etti. Önceden adet günlerine yakın sancılanırdım şimdiyse her an. Sende de böyle bi rahatsızlık vaar mı, hele ki akşamları daha yoğun. Eczanelerde ki testler adet gecıkmesınden sonra gösteriyor öncesini gösterdiiğini hiç görmedim ki. Aftasonu iyi haberlerinde seni bekliyoruz burada

günyadın kızlar
Bende ilk kez denicem serephoneyi dün adet oldum şimdi 5. günü bekliyorum ilaca başlamak için bu arada bal-tarçın-çörekotu da yiyorum sabahları akşamlarıda adaçayı içiyorum bakalım neler olacak stres yapmamaya çalışıyorum bu ilk denemem olursa olur olmazsa hiç üzülmicem her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum.İnş. hepimizin kucakları dünyanın en güzel bebişleriyle dolacak ben buna inanıyorum lütfen sizde umutsuz olmayın sizde inanın..

mrb kızlar. Uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. Bende serephene ve ovitrelle kullanıyorum. Bu ikinci ayım ve bir ay daha kullanacam eğer olmazsa. Çatlatma iğnesini bugün oldum. İnşallah bu ay son olur. Kafama takılan birkaç şeyi sormak istiyorum. 1-Serephene sizde de sivilce yaptımı? 2- Doktorum çatlatma iğnesini 14. gün yaptırmamı söyledi Öncesinde kontrole falan çağırmadı. (Oysa burda hekes kontrolden sonra iğne olmuş). Ayrıca iğneden 36 saat sonra ilişki dedi (12. ve 15. günler arası ilişki yok dedi). Şimdiden teşekkürler.

ben de senle aynı durumdayım canım.ben de üzüldüm ama napalım biraz sabretmek gerekiyo demekki.canım adet olunca progestanı bıraktın dimi.ben doktoru aradm.lekelenme olabilir dedi ama benimki lekelenmeyi aştı artk.ben de bu ay beklemeyi düşünüyorum bakalım.

canım hoşgeldin.faydası olur inşallah.serophene bende siilce yapmadı.çatlatma iğnesi 14.gün yaılıyo zaten doğru.fakat benim doktorum yumurtalar gelişmişmi diye kontrole çağırdı.36 saat sonra ilişki dedi.bu üç gün önemli dedi.

:92:

hoşbulduk canım. cevabın için teşekkürler. İlk ay bende de yapmamıştı ne olduysa ikinci ayda oldu. Sonuç iyi olsunda sivilceler geçer nasıl olsa diye avutuyorum kendimi işte.

Evet canım aynen bende progestanı kullanırken son iki gün varken lekelenmelerim oldu.aynen lekelenmem baya fazlaydı doktara gittim kan tahiline baktı laf olsun diye ve progestanı bıraktım ve bir gün sonrada adet oldum.Sen neden bu ay beklemeye geçicen?Bide kaç defa denedin bu ilacı kaçıncı denemen?

Ben de aynen sen gibi.bayram tatiline gelcek kontrolüm.O yüzden doktor bu ay bekle dedi.ben başlayalı bir ay oldu daha.çok fazla beklentim olmamıştı aslında ama insan yine de üzülüyo.demekki biraz daha sabır gerekiyo.bi de sıkıntıya sokmamamız gerekiyo kendimizi aslında.çok düşünüyoruz.kafaya takıyoruz.:2:

kızlar herkese ii akşamlar ben ilk kez kullandım seropheni ama çatlatma inesi yaptırmadım iğnesiz hamile kalan duydunuz mu bugün de kasıklarım ağrıyo ve sık tuvalete çıkıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin:80:

canım demekki doktorun yumurtanın kendiliğinden çatlayabileceğini düşündü.sen canını sıkma.ilacı bitireli kaç gün oldu?belki de çatlama günündür.aman kaçırma

cnm bir kutu kullandım sonra kontrole gittim istediğim kadar olmamış 3 gün daha kullan tekrar gel dedi bana gittim ii olmuş dedi iğne yapalım istersen dedi ama ben istemedim sen bilirsin dedi bir gün ara ile ilişki dedi işte bakalım bakliyoruz salı gittim işte en son doktora

aynen fazlasıyla kafaya takıyoruz. bi akrabam vardı 8 yıldır cocugu olmuyordu tüp bebek yaptılar, kadın doğumdan 3 ay sonra 2. çocuğuna kendiliğinden hamile kaldı. Dr demiş: yaa ayşe hanım kafanızdan silip attığınızda nasılda oluyormuş.. Aynen de öyle arkadaşlar çok düşünmemek gerek oluruna bırakmak gerek ama yapamıyoruz ki
Bu arada bu progestan adete bi kaç gün kala lekelenmemii yapıyor, yoksa daha önce sizlerde olmuşmuydu bu? Bende aftaya cuma kan tahlili yaptıracağım hayırlısı

canım aslında benim daha günüm bile gelmemişti.1 hafta vardı ama aynen dediğin gibi önce lekelenme oldu.daha sonra arttı.hatta doktor lekelenme olunca progestanı hemen bırakma olabilir dedi.sonra artık bırakmak zorunda kaldm:96:

slm kızlar benımde yrn 12.günüm kontrole gıdıyorum umarım büyümüşlerdır yumoşlar bıde en fazla kac cm olur sızce kızlar aslında kıst olmasındanda korkuyorum umarım kıst olusmamıstır

kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonucum 7 e kadar çıktı daha artmadı ama progestan kullandım ve kahverengi lekelenme yaptı

selam kızlar;
ben serophene kullandım ve ilk iğneyle hamile kaldım,bu ay hiç beklemiyordum ilk iğneyle olmaz sanıyordum biz de 15 aydır istiyoduk,2 yıllık evliyiz ama bu artık bi tramvaya dönüşmek üzereyekn kaldım..inanamıyorum..bence sizler de bu iğneler sayesinde kalabilirsin,öenmli olan çatladığı an spermle buluşması....inşallah tez zamanda hamile kalırsınız....moral çok önemli rahat olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…