- 22 Ekim 2012
- 137
- 26
- 68
Benim de ikinci ayim serophonede. Gecen ay besinci gun basladim takip yapmadi 19. Gun progesteron 15 cikti ama iki gun gecti de günüm adet oldum. Bu ay da besinci gun basladim dun aksam bitti ilac. Bu ay takip edelim dedi.12 mm olmus iki yumurta
. Bazen gec buyuyebilir dedi. Pazartesi cagirdi yine. Sanirim cok kucuk bugun 10.gunumdu.
niye takip yapmadı ki doktor?? yalnız hapın dun akşam bittiyse bence 12mm ve iki yumurta hiç de fena değil canım

canım ilacı başladıgın günden itibarenmi 10 gün oldu bugün.bende ayın 1de başladım 5 gün sürdü ilac yarın 12.gün olucak geç kaldıysam yolucam bu dr u yarın kontrolüm![]()
aynen ya inşaAllah geç kalmayız bende ilaç bittikden 3 4 gün sonrasında hemen gitmek öğrenmek istiyorum:)yarın güzel haberleriniz yazarsın inşaAllah
Benim de icime oyle doguyo bazen ikiz olacakmis gibi keske oyle olsa cok isterim :) evet canim ins gelecek ay o mutlu hbri paylasabiliriz burdan.. birde ben tam 1 bucuk yil vajinismus belasiyla ugrastim cok vakit kaybettim hala daha zorlugunu cekiyorum. Ne diym sabrimizin sonu selamet olsun ins... bu arada benim sol tarafta hafif agrilar basladi kasikta gerilmeler oluyo catliyo olabilirler mi acaba?[/QUOTE]Ya sol da coksa belki cogul gebelik olabilirhadi hayirlisi canm bende deneyim bakalim benimkiler nasil olcak. RABBIM bize de tattirir insaAllah anneligi... geleck ay bu zamanlar hayirli haberlerimizi veririz insaAllah
![]()
ooo vajinusmus mu çok kötü atlata bilmene sevindim doğrusu :) belki de canım olabilr sen tedbirini elden bırakma fazla yorma kendini dinlen ilişki sonrasını ayaklarını havaya uzat. Bi de doktorunu ara da sor bakalım bu duruma ne diyecek haabi de sana iğne yapmışlar mıydı canım ?