Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Benim de ikinci ayim serophonede. Gecen ay besinci gun basladim takip yapmadi 19. Gun progesteron 15 cikti ama iki gun gecti de günüm adet oldum. Bu ay da besinci gun basladim dun aksam bitti ilac. Bu ay takip edelim dedi.12 mm olmus iki yumurta
. Bazen gec buyuyebilir dedi. Pazartesi cagirdi yine. Sanirim cok kucuk bugun 10.gunumdu.

niye takip yapmadı ki doktor?? yalnız hapın dun akşam bittiyse bence 12mm ve iki yumurta hiç de fena değil canım;) üzme kendini canım

canım ilacı başladıgın günden itibarenmi 10 gün oldu bugün.bende ayın 1de başladım 5 gün sürdü ilac yarın 12.gün olucak geç kaldıysam yolucam bu dr u yarın kontrolüm :KK43:

aynen ya inşaAllah geç kalmayız bende ilaç bittikden 3 4 gün sonrasında hemen gitmek öğrenmek istiyorum:)yarın güzel haberleriniz yazarsın inşaAllah

Ya sol da coksa belki cogul gebelik olabilir :-) hadi hayirlisi canm bende deneyim bakalim benimkiler nasil olcak. RABBIM bize de tattirir insaAllah anneligi... geleck ay bu zamanlar hayirli haberlerimizi veririz insaAllah :KK46:
Benim de icime oyle doguyo bazen ikiz olacakmis gibi keske oyle olsa cok isterim :) evet canim ins gelecek ay o mutlu hbri paylasabiliriz burdan.. birde ben tam 1 bucuk yil vajinismus belasiyla ugrastim cok vakit kaybettim hala daha zorlugunu cekiyorum. Ne diym sabrimizin sonu selamet olsun ins... bu arada benim sol tarafta hafif agrilar basladi kasikta gerilmeler oluyo catliyo olabilirler mi acaba?[/QUOTE]

ooo vajinusmus mu çok kötü atlata bilmene sevindim doğrusu :) belki de canım olabilr sen tedbirini elden bırakma fazla yorma kendini dinlen ilişki sonrasını ayaklarını havaya uzat. Bi de doktorunu ara da sor bakalım bu duruma ne diyecek haabi de sana iğne yapmışlar mıydı canım ?

Dilek01 sag ol canim. Ilk defa kullandim gecen ay ondan belki de. On dokuzda cagirdi on bes cikti profesteron catlamis dedi. Ben ovulasyon testi de yaptim evde.14.15.16 cift cizgi oldu. Aslinda umutluydum iki gun de gecti dr kimyasal gebelik olmus da olabilir dedi. Buyukluk konusunda bilgim yok bugün az agrim var. Buyuyordur belki de. Senin onceki tedaviler oldu mu

Nurluayse hayirlisi canim ikiden fazla da tutmasin dua ederken oyle et canim cogul gebelik erken dogum tehdidi olusturuyor. Vajinusmus da kotu olmus sukur atlatmissin

KıZlar bugün gittim dr a 15 mm olmuş :( iğne yazdı gün aşıri ilişki dedi 1hafta boyunca.olursan adet ilk günü gel dedi çok gelismemis canım sıkıldı

Dilek01 sag ol canim. Ilk defa kullandim gecen ay ondan belki de. On dokuzda cagirdi on bes cikti psti de yaptim evde.14.15.16 ciftdu. Aslinda umutluydum iki gun de gecti dr kimyasal gebelik olmus da olabilir dedi. Buyukluk konusunda bilgim yok bugün az agrim var. Buyuyordur belki de. Senin onceki tedaviler oldu mu

yok canim bu benim ilk tedavim. Tekrar doktora ne zaman gideceksin canim iyice ogren bakalim buyuklugu ne kadarmis. Ovulasyon testini nasil yaptin canim? Anlatir misin ben hic bilmiyorum yeni duydum.

KıZlar bugün gittim dr a 15 mm olmuş :KK43: iğne yazdı gün aşıri ilişki dedi 1hafta boyunca.olursan adet ilk günü gel dedi çok gelismemis canım sıkıldı

olsun canim hic uzulme ben bu topikde nice insan gordum yumurtan hic gelismemis demis doktor bi sonra ki ay adet olmayip test yapiyor ki hamile sen Allah a guven bol bol dua et bitanem ♥♥

ooo vajinusmus mu çok kötü atlata bilmene sevindim doğrusu :) belki de canım olabilr sen tedbirini elden bırakma fazla yorma kendini dinlen ilişki sonrasını ayaklarını havaya uzat. Bi de doktorunu ara da sor bakalım bu duruma ne diyecek haabi de sana iğne yapmışlar mıydı canım ?[/QUOTE]

Evlendigimden beri onla ugrasiyorum cok şükür ki atlatabildim Allah beterinden saklasin.. bana ilk ay diye bu ay igne yapmadi canim

yok canim bu benim ilk tedavim. Tekrar doktora ne zaman gideceksin canim iyice ogren bakalim buyuklugu ne kadarmis. Ovulasyon testini nasil yaptin canim? Anlatir misin ben hic bilmiyorum yeni duydum.

olsun canim hic uzulme ben bu topikde nice insan gordum yumurtan hic gelismemis demis doktor bi sonra ki ay adet olmayip test yapiyor ki hamile sen Allah a guven bol bol dua et bitanem ♥♥
saol dilekcim inş senin 2 yumurtan gelişmişti dimi büyüklügü nedir

ooo vajinusmus mu çok kötü atlata bilmene sevindim doğrusu :) belki de canım olabilr sen tedbirini elden bırakma fazla yorma kendini dinlen ilişki sonrasını ayaklarını havaya uzat. Bi de doktorunu ara da sor bakalım bu duruma ne diyecek haabi de sana iğne yapmışlar mıydı canım ?

Evlendigimden beri onla ugrasiyorum cok şükür ki atlatabildim Allah beterinden saklasin.. bana ilk ay diye bu ay igne yapmadi canim[/QUOTE]

Anladim canim Allah korusun. Dur bakalim hayirlisi bekleyelim gorelim ne olcak. IInşallah guzel seyler olur ♥♥

saol dilekcim inş senin 2 yumurtan gelişmişti dimi büyüklügü nedir

yok canim ben daha hapa baslamadim ki adetimin 3. Gunumdeyim :) :) :)

Evlendigimden beri onla ugrasiyorum cok şükür ki atlatabildim Allah beterinden saklasin.. bana ilk ay diye bu ay igne yapmadi canim

Anladim canim Allah korusun. Dur bakalim hayirlisi bekleyelim gorelim ne olcak. IInşallah guzel seyler olur ♥♥

yok canim ben daha hapa baslamadim ki adetimin 3. Gunumdeyim :) :) :)[/QUOTE]
anladım canım karıştırdım heralde .hayırlısı inş

Pazartesi gideceğim kısmetse 13. günüm o gün. Ovulasyon testi değişik tipleri var ben kaset tipi aldım netten. Aynı eczanedeki şu 5 tl lik testler gibi. Damlalıkla 3-4 damla idrar damlatıyorsun. Kontrol çizgisi daima kırmızı çıkyor. Ovulasyon yaklaştıkça test çizgi de pembeden kırmızıya doğru oluyor. İkisi eşit olunca o gece ve ertesi gece ilişki önerikliyor genelde 24 saate kadar çatlama oluyormuş. Lh hormonuyla alakalı bu test. Ovulasyon geçince lh düşüyor çizgi de silikleşiyor. Böyle yani ben gecen ay kontrol ettim testle ama kısmet olmadı...

İnşallah senin de olur hemen...

Pazartesi gideceğim kısmetse 13. günüm o gün. Ovulasyon testi değişik tipleri var ben kaset tipi aldım netten. Aynı eczanedeki şu 5 tl lik testler gibi. Damlalıkla 3-4 damla idrar damlatıyorsun. Kontrol çizgisi daima kırmızı çıkyor. Ovulasyon yaklaştıkça test çizgi de pembeden kırmızıya doğru oluyor. İkisi eşit olunca o gece ve ertesi gece ilişki önerikliyor genelde 24 saate kadar çatlama oluyormuş. Lh hormonuyla alakalı bu test. Ovulasyon geçince lh düşüyor çizgi de silikleşiyor. Böyle yani ben gecen ay kontrol ettim testle ama kısmet olmadı...

İnşallah senin de olur hemen...

Amin canim tum isteyenlerin insallaAh icinde de bizlerin.
Aaa bilmiyordum bi alip denemk lazim aslinda eczaneden alsam paket icinde kac tane oluyor ki canim bilgin var mi

Amin canim tum isteyenlerin insallaAh icinde de bizlerin.
Aaa bilmiyordum bi alip denemk lazim aslinda eczaneden alsam paket icinde kac tane oluyor ki canim bilgin var mi
Canim eczanede varsa da pahalidir. Nette yirmi ovulssyon iki erken gebelik testi 23 tl aldim bak istersen. Yoksa o kadar iliski mumkun degil olmaz bizde

Ee doktor ne dedi peki canim muaynende
Yumurtalar tam olarak büyümemiş dedi 3 gün sonra gel dedi 3 gün smra gittiğimde 2 yumurtam çatlayacak büyüklüğe ulaşmıştı çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum 2 gün sonra tekrar gittim yumurtam çatlamıştı bakalım şuanda beklemedeyim bat 24 inşallah gebeyimdirsol kasıkta batmalar var ama sağdaki yumurtam çatlamıştı sağda da ara ara oluyor ve sürekli uykum var bakalım bunları belirti görmek istemiyorum günü bekliyorum

Yumurtalar tam olarak büyümemiş dedi 3 gün sonra gel dedi 3 gün smra gittiğimde 2 yumurtam çatlayacak büyüklüğe ulaşmıştı çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum 2 gün sonra tekrar gittim yumurtam çatlamıştı bakalım şuanda beklemedeyim bat 24 inşallah gebeyimdirsol kasıkta batmalar var ama sağdaki yumurtam çatlamıştı sağda da ara ara oluyor ve sürekli uykum var bakalım bunları belirti görmek istemiyorum günü bekliyorum

Ay cajim benim insaAllah gebelik vardir ne guzelnya ♥♥ ee yani ilac bityikden 4.gununde yumurtalarim catlayacak boyutangelmis bende ucuncu gunu gibi gitmeyi dusunuyorum canim insaAllah vakti kacirmam benim icin dua edin lütfen en buyuk ihtiyacimiz bu birbirmize bolca dua edelim Allah kucaklarimizi bos birakmasin bu ay isteyen herkes icinde de bizler gebe kalsin insaAllah

Ay cajim benim insaAllah gebelik vardir ne guzelnya ♥♥ ee yani ilac bityikden 4.gununde yumurtalarim catlayacak boyutangelmis bende ucuncu gunu gibi gitmeyi dusunuyorum canim insaAllah vakti kacirmam benim icin dua edin lütfen en buyuk ihtiyacimiz bu birbirmize bolca dua edelim Allah kucaklarimizi bos birakmasin bu ay isteyen herkes icinde de bizler gebe kalsin insaAllah
Amin tatlım inşallah dualaşalım Rabbim aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versinbu ovulasyon testlerinden al garanti olsun ben yapamadım sen yap gerisini Rabbime bıraktık artık

Amin tatlım inşallah dualaşalım Rabbim aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versinbu ovulasyon testlerinden al garanti olsun ben yapamadım sen yap gerisini Rabbime bıraktık artık

InsaAllah tatlim ee sen ne yapiyorsun bende onumzdeki hafta doktora gidrcegim sen igne vuruldukdan kac saat spnra iliskiye girdin canim ♥

Back
X