Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

yok nergiscim bizde hiç problem yok.doktora kalsa bekleyecek hala hiç bişey yapmadan herşey normal boşuna stres yapıyorsun stresten kurtul yoksa olmaz diyor.doktor diyorda diyor ama gel bana sor beklemek nasıl zor.rahat olmak mümkünmü:(

canım stres yapma o zaman olur merak etme canım. Belki bu ayki hamişimiz sen olursun belli mi olur.

merhaba kızlar bende serophene kullanıyordumilacım dün bitti bugün dr gittim yumurtalarım 20mm gelişmiş drçok iyi dedi çatlatma iğnesi yapıldı inşallah bu ay olur arkadaşlar

Canım aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun.İnşallah bu ay sende hamile kalırsın.
inşallah hayırlısı.Darısı başımıza.benimde serophene 4. günüm .bakalım nolcak?

Canım doktordan gelince bizide haberdar et.

selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..temizlik yaptım,pek giremedim nete..TATLI BELA aramıza hoşgeldin canım..tedavin hayırlı olsun canım..ben bu ay tedaviye ara verdim..1-2 ay sonra tekrar başlıycaz..öptüm canlarııımmm...

valla nergiscim adetime çok az kaldı ve belirtiler başladı.karnımda sancı var ve benim adete yakın bağırsaklarım hızlı çalışır :( maalesef herşey normal değişiklik yok ümitte yok yani.beklicem bakalım pazartesi neler olacak.

hihoyyythihoyyythihoyyytUĞUR LıSTEMıZhihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.

daisy_81......................?

julyet........................?

myedebiyat.................?

nelke...........................8 Haziran

nergis55......................17 Haziran

nezihemmm................?

raebzeh.......................25 Haziran

TATLI BELA.....................?

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalan anne adaylarımız:nazar:a.s.a.s.

maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

ali_ye:nazar:alkisalkisalkis

kadus:nazar:alkisalkisalkis
[/COLOR]

Son düzenleme:
valla nergiscim adetime çok az kaldı ve belirtiler başladı.karnımda sancı var ve benim adete yakın bağırsaklarım hızlı çalışır :( maalesef herşey normal değişiklik yok ümitte yok yani.beklicem bakalım pazartesi neler olacak.

canım inşallah hamilesindir.Kiminde hiç belirti olmayabiliyormuş, belki seninkide öyledir.

bugün öğlen yemek arasında doktoruma gittim.serophenenin son günü.muayene etmedi ayak üstü konuştuk.ben sordum yumurtaların gelişip gelişmediğine bakmayacakmıyız diye.şimdilik gerek yok dedi çatlatma iğnesinide yapmayacakmış önce doğal yollardan bekleyeceğiz dedi.tekrar adetin gelmezse gel test yapıcaz dedi.adetin gelmez ve yine hamile değilsem yine ilaçla (farlutal) adetimi getirip serophene devam...
Ama hiç umutsuz ve karamsar değilim.hep Allah'tan hayırlısını diliyorum..

bugün öğlen yemek arasında doktoruma gittim.serophenenin son günü.muayene etmedi ayak üstü konuştuk.ben sordum yumurtaların gelişip gelişmediğine bakmayacakmıyız diye.şimdilik gerek yok dedi çatlatma iğnesinide yapmayacakmış önce doğal yollardan bekleyeceğiz dedi.tekrar adetin gelmezse gel test yapıcaz dedi.adetin gelmez ve yine hamile değilsem yine ilaçla (farlutal) adetimi getirip serophene devam...
Ama hiç umutsuz ve karamsar değilim.hep Allah'tan hayırlısını diliyorum..

Canım çok güzel hep böyle moralimizi yüksek tutalım. Senin doktorun ilk olarak şansı arttırmak istemiş olabilir. O yüzden takibe gerek duymamıştır.Belkide bu ay hamile kalırsın, inşallah bu serophen vesilesiyle hamiş oluruz
:Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslar beni yeni katildim araniza bende tedavi goruyorum ama ben yurtdisindayim hollanda dan serophene ne oluyo ne ise yariyor beni aydinlatirsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim

slm arkadaslar beni yeni katildim araniza bende tedavi goruyorum ama ben yurtdisindayim hollanda dan serophene ne oluyo ne ise yariyor beni aydinlatirsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim

Canım serophen yumurta sayısını arttıran bi ilaç.Adetin 5.günü 5 gün boyunca içiliyo. Daha sonra doktor gerek görüyorsa çatlatma iğnesini vuruyo. Bu şekilde yani.Sandamı serophen verdi doktorun canım.

hoşgeldin...serophene yumurtalıkları geliştirmeye yardımcı bir ilaç.adetin 3. günü başlayıp 5-6 gün kullanıyorsun.adet döneminde yumurtalıkları yeteri kadar gelişme göstermeyen bayanlar kullanıyor benim bildiğim kadarıyla.benimde çünkü yumurtalarım gelişmiyor.
sorunun nedir? senin tedavin nasıl?

Kızlar benim adetim gelmedi hala bugünde gelmezse yarın test yapacağım.Bana dua edin :ecrin_bebek:

[sıze="2"]hihoyyythihoyyythihoyyytuğur listemizhihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.

Daisy_81......................?

Julyet........................?

Myedebiyat.................?

Nelke...........................8 haziran

nergis55......................17 haziran

Raebzeh.......................25 haziran

tatlı bela.....................?

a.s.a.s.serophene ile hamiş kalan anne adaylarımız:nazar:a.s.a.s.

Maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

[/color][/sıze]

bende varımmmmmmmmm.......................

FONT="Comic Sans MS"]hihoyyythihoyyythihoyyytUĞUR LİSTEMİZhihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.

daisy_81......................?

julyet........................?

myedebiyat.................?

nelke...........................8 Haziran

nergis55......................17 Haziran

raebzeh.......................25 Haziran

SBLBAYRAM.............?

TATLI BELA.....................?

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalan anne adaylarımız:nazar:a.s.a.s.

maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

[/COLOR]
[/FONT]

Tamam canım ekledim senideopuyorumnanaktan

kızlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş
bebişleriniz en kısa zamanda gelsinnnnnn
ben malesef bu aralar miğdemden çok çekiyorum
serumla ayaktayımm.uzuuuuuun bi süre giremicm k.k.
annemin yanında kalıcam birazz.
koçişim içinde çok zor oluyor hem iş hen ben
ama dualarım sizlerlee.bida geldiğimde listemiz dolup taşşın inş.
yaaaa bide bana herkez ikizin olucak diyor.içlerine doğuyormuş
belli olunca haber ederim.......ALLAHA EMANET OLUNNN

kızlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş
bebişleriniz en kısa zamanda gelsinnnnnn
ben malesef bu aralar miğdemden çok çekiyorum
serumla ayaktayımm.uzuuuuuun bi süre giremicm k.k.
annemin yanında kalıcam birazz.
koçişim içinde çok zor oluyor hem iş hen ben
ama dualarım sizlerlee.bida geldiğimde listemiz dolup taşşın inş.
yaaaa bide bana herkez ikizin olucak diyor.içlerine doğuyormuş
belli olunca haber ederim.......ALLAHA EMANET OLUNNN

kendine çok dikkat et.bize de bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.haberlerini beklicez.

nelke hayırlı haberini dört gözle bekliyoruz inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bende buay ilk defa serophene kullandım ama aksigibi eşim tam yumurta çatlama döneminde rahatsızlandı ilaç falan aldı inşallah ilaçlar spermi etkilemez bende 16 haziranda günüm ama o günü unutmak istiyorum inşallah hasta olmam

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.pazar günü gelmesi gerekiyordu hala yok.serophene den gecikmiş olabilir diye bir iki gün bekleyeyim diyorum test yapmaya korkuyorummmmmmmmmmmm

Back
X