serophene ve çatlatma iğnesi kullananlarr...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mkr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
192
36
123
serophene ve çatlatma iğnesi kullanıp bu ay hamile olduğunu öğrenen veya hamileliği bekleyen belirtisi olan varmı? bugün benim adet olmam lazım ama adet belirtim yok normalde her ay ağrıyan göğsüm bu ay çok az ağrıyo ve farklı bi ağrı var ağırlaşmış gibi sanki karnımda da sürekli bi ağrı oluo inş. bu ay bebişim gelirrr:)

serophene ve çatlatma iğnesi kullanıp bu ay hamile olduğunu öğrenen veya hamileliği bekleyen belirtisi olan varmı? bugün benim adet olmam lazım ama adet belirtim yok normalde her ay ağrıyan göğsüm bu ay çok az ağrıyo ve farklı bi ağrı var ağırlaşmış gibi sanki karnımda da sürekli bi ağrı oluo inş. bu ay bebişim gelirrr:)
Mrb canım bende tedavide 6.ayıma geçtim ilk 4 ay serophene tarlusal kullandım bisey olmadı 5.ay yumurta geliştirici iğneler ve catlatma iğnesi kullandım yine olmadı bu ayda reglimin 2.gün serophene kullanıp o bitince iğne gonal f kullancam canım ins bu ay olur dileklerimizzz umutlarını kırmak istemem ama catlatma iğnesi gogus hassasiyeti kadılık ağrısı vs. Yapıyor

benimde bu 2.ayım bir ay ara verdim bu ay tekrar başladım. göğüs ağrısı normalde her adet olmadan önce ağrımaya başlardı bu ayda oldu ama 2 gün önce başladı bu sefer ama bugün belim ve karnım çok ağrıo galiba adet olcam bugün adet günüm ama yarına yda akşama olurum die bekliorum hayırlısı inş. bu sefer hamile olurum. ben bundan 8 ay öncede bir düşük yaşadım 3.5 aylıkken oyüsden hamilelik duygusunu çok az yaşadım busefer olursa inş. sorunsuz hayırlı sağlıklı bi hamilelik olur. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı bi hamilelik bebiş nasip eder inş.

Back
X