- 22 Ekim 2022
- 6
- 0
- 6
- 24
- Konu Sahibi Cennettt003
-
Doktora gitmelisiniz ne yapacaksınız başka keçi boynuzu vb takviyeler yapınÜç dört defadır seks için istekli olduğumuz halde eşimin penisi kalkmıyor kalksa da seks sırasında iniyor sorunun kendinde oluğunu düşünüyo konuştuk ve sorun sende yada neden böyle gibi hiç bişey demedim olur böyle şeyler sorun yapma aklına getirme dedim eşim de süreli düşünüyorum sekse başlamadan aklıma takılıyor acaba inecek mi diyo
Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nasıl çözeriz doktora gitmeli miyiz
E tabi ki sorun onda.Üç dört defadır seks için istekli olduğumuz halde eşimin penisi kalkmıyor kalksa da seks sırasında iniyor sorunun kendinde oluğunu düşünüyo
Sorun Tabi ki kendinde.olur böyle şeyler diyerek moral verdiğinizi düşünüyorsunuz sadece sorunu geçiştirmiş olursunuz doktora gitmesini söylemelisiniz.Üç dört defadır seks için istekli olduğumuz halde eşimin penisi kalkmıyor kalksa da seks sırasında iniyor sorunun kendinde oluğunu düşünüyo konuştuk ve sorun sende yada neden böyle gibi hiç bişey demedim olur böyle şeyler sorun yapma aklına getirme dedim eşim de süreli düşünüyorum sekse başlamadan aklıma takılıyor acaba inecek mi diyo
Canım napacan erekte olmauan adamı? İade et ne uğrasıuorsun? ( ironi)Üç dört defadır seks için istekli olduğumuz halde eşimin penisi kalkmıyor kalksa da seks sırasında iniyor sorunun kendinde oluğunu düşünüyo konuştuk ve sorun sende yada neden böyle gibi hiç bişey demedim olur böyle şeyler sorun yapma aklına getirme dedim eşim de süreli düşünüyorum sekse başlamadan aklıma takılıyor acaba inecek mi diyo
sorunun kendinde oluğunu düşünüyo konuştuk ve sorun sende yada neden böyle gibi hiç bişey demedim olur böyle şeyler sorun yapma aklına getirme dedim eş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?