E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Evet bu konuyu bende çok merak ediyorum ayrıca tüm hamile arkaşlarımın cevaplaması gerekn soru sağlıklıda olsa gebelik. fakat çoğu dr bunu ihmal edip bakmıyorlar serviks uuznluğuna geçen gebeliğimde benim başıma gelenler gibi , yani birşey hissettiğim halde birşey yok normal denmesi gibi...
Şuanda benim 4 cm yakın dr normal diyor. 2 haftada bir kontrollerim var kısalmasına göre dikiş kararı verecekmiş ben hala endişeliyim ,,,
kizlar ya cahilligimi mazur gorun ama bu serviks uzunlugu bebegin dogumda ciktigi yolmu oluyor
Evet canım servkis ağzı demek rahim ağzı demek...Rahim ağzı kısalığı yani rahim yetmezliği (serviks yetmezliği) olduğunda da erken doğumlar ve bebek kayıpları yaşanıyor...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar ben de doktordan geldim bu akşam...2.gebeliğim,5,5 yasında bır oglum var şimdi bir tane daha oğluşum olcak kısmetse...gecen hamılelıgım plasenta prevıadan dolayı yatarak ve korkunc gectı..bunda o sorun yokmus ama rahım boyu için 4.4cm dedi 14 hafta 2 gunluk hamıleyım..normal mı bu konuda hıc bırsey bılmıyorum ben, bir de ilişki yasak dedi, bu cok kafama takıldı yani ilişkinin yasak olması degıl kafama taktıgım,bunun sebebi..cunku hersey normalse doktorum ılıskıyı yasaklamıyor bu rahım agzı boyu mu sorun acaba anlamadım kı lutfen benı bılgılendırın lütfen...
Siz 14 haftalık hamileyken rahim boyunuz 4,2 cm miş..Ben 18 haftalık hamilelik kaybından 2 buçuk ay sonraki ölçümle 3 cm rahim ağzına sahipsem yanmışım...:çok üzgünüm:
yani??? anlayamıyorum ya beynim durdu sanki çok özür dilerim...şimdi benim böyle bır sorunum var mı yok mu ? bu nedır? ne zaman sorun olur? ve bendekı sorun ne pekı doktorum neden ılıskıyı yasakladı?acıkcası bıseylerın yasaklanması benı şüphelendırıyor da..
Canım bunu dr unuza bizzat sorsanız daha iyi bence..Ben dr uma mesaj yazdım bana şöyle dedi "Gebelik dışı ölçümün önemi yok.3cm se normal "
Bana kısa gibi geliyor...:çok üzgünüm:
Canım bunu dr unuza bizzat sorsanız daha iyi bence..Ben dr uma mesaj yazdım bana şöyle dedi "Gebelik dışı ölçümün önemi yok.3cm se normal "
Bana kısa gibi geliyor...:çok üzgünüm:
Evet bu konuyu bende çok merak ediyorum ayrıca tüm hamile arkaşlarımın cevaplaması gerekn soru sağlıklıda olsa gebelik. fakat çoğu dr bunu ihmal edip bakmıyorlar serviks uuznluğuna geçen gebeliğimde benim başıma gelenler gibi , yani birşey hissettiğim halde birşey yok normal denmesi gibi...
Şuanda benim 4 cm yakın dr normal diyor. 2 haftada bir kontrollerim var kısalmasına göre dikiş kararı verecekmiş ben hala endişeliyim ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?