Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Bende düştüm takmadim güldüm geçtim hemde topuğum aynı ayaktaki pantolona takılmıştı güm diye yerde bulmuştum kendimi kimsede konuyu açmadı. Gülün geçin

Herkes gülerim yazmışta düşen birinin nesi komik? Onu çözemedim

ben de düşene gülerim hatta kendim düşünce de gülerim ama sonra gidip dalga geçmem. birşeyin olmadığı için sevin. utanma kimseden rezil olmadın. aldatmadın, hırsızlık yapmadın, hak yemedin o yüzden utanılacak bişey yok

простите но не могу сказать близкие могут узнать меня
хорошо, я тоже иногда хочу написать сюда, но с одной стороны думаю что некоторые узнают что это я написала)

ben kendim düştüğümde oturup herkesten çok gülerim nedense bana komik gelir ama tabi ağır bi şekilde düşmemişse bir yerini yaralamak başını çarpmak vs olmamışsa

Turk sitesinde rusca yazmak dogru degil cunki insanlarin cogu bu dili bilmiyor, bu onlara karsi saygisizliktir oyuzden turkce cevap yaziyorum size. Konu paylasmazsaniz, kendinizle ilgili gercek bilgi vermezseniz kimse sizi tanimaz. Oyuzden rahat rahat yorum yaza bilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…