Aynen katılıyorum dusen insana neden guldukleri ben de anlamiyorum simdiye kadar dusen birisine gülmedim gulmemde.Düsen bir insana neden gülünür. Onu bilemiyorum ben
Bana hiç komik gelmiyor.
Siz de bunu takmayın bence. Herkesin başına gelebilir. Kimsenin böyle şeyleri durup düşünmeye vakti yok.
Ya neden kimse yardım etmez ki. Bok var gülecekAynen katılıyorum dusen insana neden guldukleri ben de anlamiyorum simdiye kadar dusen birisine gülmedim gulmemde.
Gecen hafta ben de dustum kaldirimda yürürken yere birseyler atilmis ben de gormedim ustune basinca kaymamla dusmem bir oldu cevreden hemen gulme sesleri diz kapaklarim parcalandi zor kalktim ve bir kac gün zor yurudum resmen.
Gulenlerde koca koca insanlar yedikleri meyveleri vs yere atiyorlar kayip dusunce gulerler resmen zor kalktim birde beni taniyan insanlar gulenler,eger orada baskasi dusse aninda yardima kosardim ben olsam.Ya neden kimse yardım etmez ki. Bok var gülecek
Ya yardım etmek bu kadar zor olmamalı. İnsan düşünce zaten kötü hissediyor birde etraftan gelen gülme sesleri sanki insan küçük düşmüş gibi hissediyor iyiceGulenlerde koca koca insanlar yedikleri meyveleri vs yere atiyorlar kayip dusunce gulerler resmen zor kalktim birde beni taniyan insanlar gulenler,eger orada baskasi dusse aninda yardima kosardim ben olsam.
Bir kerede muz kabuguna basip dusmustum.
Canım cok gecmis olsun. Ben de dusen birine hic gulmedim cunku benim de basima gelebilecegini biliyorum. Birinin cani yanmisken gulmek... Bilemiyorum. Insanlik öldü gercekten.Aynen katılıyorum dusen insana neden guldukleri ben de anlamiyorum simdiye kadar dusen birisine gülmedim gulmemde.
Gecen hafta ben de dustum kaldirimda yürürken yere birseyler atilmis ben de gormedim ustune basinca kaymamla dusmem bir oldu cevreden hemen gulme sesleri diz kapaklarim parcalandi zor kalktim ve bir kac gün zor yurudum resmen.
Ohooo düşmek benim için rutin eylem.Daha geçen gün minibüsten inerken düştüm.Düz yolda düşerim,merdivende düşerim,her daim düşerim.
Bu durumu öyle kanıksadım ki düştüğümde bile düştüğümü anlamıyorum.Çevremdekiler iyi misiniz diyince aa yine düştüm sanırım diyorum.Oha bu ben
Bu durumu öyle kanıksadım ki düştüğümde bile düştüğümü anlamıyorum.Çevremdekiler iyi misiniz diyince aa yine düştüm sanırım diyorum.
Ayyy çok kötüüüüBen ki kendi ayağına takılıp düşmüş bir insanım.
Ortaokul dönemlerimde merdivenden inerken her düşüşümde eteğim açılırdı, yakın arkadaşımın en büyük vazifesi o açılan eteği kapatmaktı. O kadar çok düşüyodum ki kızın bu hareketi refleks olmaya başlamıştı.
Lisede beden eğitimi hocamız bizi koşturmadan önce bana hep şey derdi “yıldızasya lütfen bu kez düşme” ve ben yine koşarken ayağıma takılıp düşerdim
Bu sene içerisinde de çok düştüm. En son düştüğümde taksim metrodaki hani şu düz yürüme bantları oluyor ya raylı sistem. Ona elimi koymuş avare avare duruyodum. Meğerse bant bitmiş, yolun sonuna gelmişiz. Sen tut bir düş, yanımdaki kadına tutundum o da düştü benim yüzümden. Ay bi de mini etek giymiştim oldu mu sana sere serpe bir görüntü
Herkes ertesi güne unutmuş olacak yaşam yükü o kadar çok ki millet inan unutuyor artık böyle anları. O 80li yıllardaydı insanlar böyle şeyleri günlerce konuşupgülüşürdü de şimdi değil milletin aklında bir sürü sorun var dalga geçecek zaman bulacaklarını sanmamKizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum.Aynen katılıyorum dusen insana neden guldukleri ben de anlamiyorum simdiye kadar dusen birisine gülmedim gulmemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?