- 31 Ağustos 2019
- 127
- 124
- 18
İnsanlık hali hepimizin başına gelebilir diye düşünerek yardımcı olmalıyız bazen donup kalabiliyoruz yardımcı olmak yerine o da insanlık hali şaşırınca beyin kitleniyor bazen çok geçmiş olsun kardeş kışın uzun montlardan giy bacağına kadar inen uzun mantolardan istanbuldaysan hele poyraz delip geçiyor böbreği idrar yolunuSize bir olay anlatayim rezillikleri karsilastiralim 13 yasindayim kis bobreklerimi usuttum okuldan cikiyorum aksam 5 asiri bir idrarim var tutamayacagimi biliyorum yolda giderken kyknin onune bir isemisim boyle bir iseme yok
Zıkkımın kökünü yesin muz kabuğu yere atılır mı hiç!!!Gulenlerde koca koca insanlar yedikleri meyveleri vs yere atiyorlar kayip dusunce gulerler resmen zor kalktim birde beni taniyan insanlar gulenler,eger orada baskasi dusse aninda yardima kosardim ben olsam.
Bir kerede muz kabuguna basip dusmustum.
Dönüp bi yerlerine gülsün onlar evrimini tamamlayamamış ergenlikte takılı kalmış tipler de var kırk yaşına da gelse aynı dangalak oluyor bazısı!Canım cok gecmis olsun. Ben de dusen birine hic gulmedim cunku benim de basima gelebilecegini biliyorum. Birinin cani yanmisken gulmek... Bilemiyorum. Insanlik öldü gercekten.
Bişi daha diyeyim; servis otobüs metroya binerken mutlaka besmele çekim hele o otobüs dolmuş sürücüleri daha ayagını atıyorsun diğeri dışarıda gaza basıyor, yollar zaten şaka gibi yamuk yumuk! Bismillah diyip adım atın Allahım korurKizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Zıkkımın kökünü yesin muz kabuğu yere atılır mı hiç!!!
Teşekkür ederim canımCanım cok gecmis olsun. Ben de dusen birine hic gulmedim cunku benim de basima gelebilecegini biliyorum. Birinin cani yanmisken gulmek... Bilemiyorum. Insanlik öldü gercekten.
teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim cok uzuldum.
Ne güldüm ama çok yașa emiGecen ben de dugunde sandalyeyle birlikte yere yapistim))) Umursamadim bile))
Takmamaya calisin.
Her kesin başina gele bilir.
Tsk ederimNe güldüm ama çok yașa emi
En güzeli hep gül inşallah severim positif insanlarıTsk ederim
Bi de dugunun sonuna kadar durmadan guldum))) Sanki yere yapişan ben degildim))))
Tesekkur ederim. Siz deEn güzeli hep gül inşallah severim positif insanları
16 aylık kızım aynanın karşısında kendini arkaya atıp düşüp düşüp gülüyor. Kimseden de öğrenmedi düşülünce gülünceğini. Acaba ilk yaptıgında güldüm de pekiştirdi mi çok hatırlayamadım ama ona bile komik geliyor bu olay. Empati yapınca bana pek komik gelniyor ama bazen de gerçekten komik oluyor düşme şekli.Bunu bende sormuşumdur hep, neden gülünür valla anlamıyorum
ya sız yazınca aklıma geldı anlatayımda gulun azcık
lısedeyım bır cocuk benden hoslanıyor bende bır havalar bır afralar
elma sekerı almıs okul cıkıs saatımı beklemıs servısımın onunde bana verecek bende servıse bınıcem tam
kac kere teklıf ettı hayır dedım dıye kızgınım ısrarına
uzattı sekerı elımın tersıyle ıttım sacımı savurdum tam servıse bınıcem basamaga basamadım bır dustum güüm dıye
servıstekıler oturdugu yerden bana bakıyor o cocuk hemen dıbımde elım basım servıs basamagında sankı şınav ceker gıbı tipim
herkes gulmustu bana
hala hatırladıgıma gore demek kı unutulmuyor 18 sene olmus bakın
ama emınım ordakı herkes unutmustur olayı yasayan bız oldugumuzda hisler bıze buyuk kımsenın aklına bıle gelmez rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?