Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Size bir olay anlatayim rezillikleri karsilastiralim 13 yasindayim kis bobreklerimi usuttum okuldan cikiyorum aksam 5 asiri bir idrarim var tutamayacagimi biliyorum yolda giderken kyknin onune bir isemisim boyle bir iseme yok
İnsanlık hali hepimizin başına gelebilir diye düşünerek yardımcı olmalıyız bazen donup kalabiliyoruz yardımcı olmak yerine o da insanlık hali şaşırınca beyin kitleniyor bazen çok geçmiş olsun kardeş kışın uzun montlardan giy bacağına kadar inen uzun mantolardan istanbuldaysan hele poyraz delip geçiyor böbreği idrar yolunu

Gulenlerde koca koca insanlar yedikleri meyveleri vs yere atiyorlar kayip dusunce gulerler resmen zor kalktim birde beni taniyan insanlar gulenler,eger orada baskasi dusse aninda yardima kosardim ben olsam.

Bir kerede muz kabuguna basip dusmustum.
Zıkkımın kökünü yesin muz kabuğu yere atılır mı hiç!!!

Canım cok gecmis olsun. Ben de dusen birine hic gulmedim cunku benim de basima gelebilecegini biliyorum. Birinin cani yanmisken gulmek... Bilemiyorum. Insanlik öldü gercekten.
Dönüp bi yerlerine gülsün onlar evrimini tamamlayamamış ergenlikte takılı kalmış tipler de var kırk yaşına da gelse aynı dangalak oluyor bazısı!

Kizlar suan cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum.is cikisi servise bindim.duracagim yerde araba durdu ayagimda topuklu sandalet.yolun kenarinda bosluk varmis ayagim o bosluga dusunce popomun ustune fena dustum ayaga kalkmaya calistim yine ayni cukurda sendeledim servisteki herkes beni izledi biride ayaga kalkip bana yardim etmedi.oyle kotuyum ki rezil oldum simdi insanlar beni gorunce bu dusmustu deyip gulecekler.bu yasadigimi nasil unuturum sizce.tabi hic biesey olmamis gibi davranacagim ama nasil.
Bişi daha diyeyim; servis otobüs metroya binerken mutlaka besmele çekim hele o otobüs dolmuş sürücüleri daha ayagını atıyorsun diğeri dışarıda gaza basıyor, yollar zaten şaka gibi yamuk yumuk! Bismillah diyip adım atın Allahım korur🙏🏻

Düşene gulemem ya acirim yakınsa yardıma kosarim.
Bazen küçük bir dusmede bile ciddi şeyler olabiliyor.
Kendi kendime bir sakarlik yapmissam o ayri gülerim anlatır yine gülerim.
Siz de ne düşündüler diye niye takiyorsunuz.
Yardım etmedikleri için kendilerinden utansinlar asıl.

Ben çok kez düştüm bildiğim bilmediğim ortamlarda. Olayı görmeyenlerede ben anlatıp kendimle dalga geçtim resmen çünkü komik bir durumdu. Millet ilgilenmiyor zaten kim düştü ne yaptı. Unutulup gidiyor takmayın.

Gozumden ufak bir operasyon gecirmistim gozumde pamuk bant otobusun pesinden kosarken ayakkabim yirtildi bir kac sn o ayakkabiyla kostum hizimi alamamistm cunku beterin beteri var Allah baska dert vermesin:)

Zıkkımın kökünü yesin muz kabuğu yere atılır mı hiç!!!

Aynen hiç sormayın atıyorlar bir tanıdığımda 2_3 hafta önce muz kabuguna basıp düşmüş kadının diz kapagı çatlamış.
Canım cok gecmis olsun. Ben de dusen birine hic gulmedim cunku benim de basima gelebilecegini biliyorum. Birinin cani yanmisken gulmek... Bilemiyorum. Insanlik öldü gercekten.
Teşekkür ederim canım

Aklıma gönül yazarın koltuktan düşüşü geldi ayy sinirlerim bozuldu :KK70:çıldırıcaaaammm.

Bunu bende sormuşumdur hep, neden gülünür valla anlamıyorum
16 aylık kızım aynanın karşısında kendini arkaya atıp düşüp düşüp gülüyor. Kimseden de öğrenmedi düşülünce gülünceğini. Acaba ilk yaptıgında güldüm de pekiştirdi mi çok hatırlayamadım ama ona bile komik geliyor bu olay. Empati yapınca bana pek komik gelniyor ama bazen de gerçekten komik oluyor düşme şekli.

Bazen çok komik oluyor ama ya😂 Bir keresinde arkadaşım düşmüştü ama çok komikti. Gülmemek için kendimi zor tutmuştum ayıp olmasın diye. Çene kaslarım ağrımıştı sonra😂

Kv oturdugu sandalyeyi kırmış sonra demiş ki aa bu sandalye de kırıkmış.. 😂 Sizdee aaa buraya bu boşluğu kim koymuş deseydiniz. Ben düşen birine gülmem şahsen, güldülerse de anlık unutulur bu kadar takmayın kafanıza.

ya sız yazınca aklıma geldı anlatayımda gulun azcık

lısedeyım bır cocuk benden hoslanıyor bende bır havalar bır afralar
elma sekerı almıs okul cıkıs saatımı beklemıs servısımın onunde bana verecek bende servıse bınıcem tam
kac kere teklıf ettı hayır dedım dıye kızgınım ısrarına
uzattı sekerı elımın tersıyle ıttım sacımı savurdum tam servıse bınıcem basamaga basamadım bır dustum güüm dıye :D
servıstekıler oturdugu yerden bana bakıyor o cocuk hemen dıbımde elım basım servıs basamagında sankı şınav ceker gıbı tipim

herkes gulmustu bana :D

hala hatırladıgıma gore demek kı unutulmuyor 18 sene olmus bakın :D

ama emınım ordakı herkes unutmustur olayı yasayan bız oldugumuzda hisler bıze buyuk kımsenın aklına bıle gelmez rahat olun

ya sız yazınca aklıma geldı anlatayımda gulun azcık

lısedeyım bır cocuk benden hoslanıyor bende bır havalar bır afralar
elma sekerı almıs okul cıkıs saatımı beklemıs servısımın onunde bana verecek bende servıse bınıcem tam
kac kere teklıf ettı hayır dedım dıye kızgınım ısrarına
uzattı sekerı elımın tersıyle ıttım sacımı savurdum tam servıse bınıcem basamaga basamadım bır dustum güüm dıye :KK70:
servıstekıler oturdugu yerden bana bakıyor o cocuk hemen dıbımde elım basım servıs basamagında sankı şınav ceker gıbı tipim

herkes gulmustu bana :KK70:

hala hatırladıgıma gore demek kı unutulmuyor 18 sene olmus bakın :KK70:

ama emınım ordakı herkes unutmustur olayı yasayan bız oldugumuzda hisler bıze buyuk kımsenın aklına bıle gelmez rahat olun

Ya ben de lise ve sevgili konulu rezillik anlatmak istiyorum😂😂😂
Okuldan bir cocukla flort ediyoruz boyle tatli tatli sevgili gibi biseyiz. Ben o zaman hanim hanimcik bişeyim tabi😁 Neyse dersimiz beden egitimi ve voleybol oynuyoruz. Hoslandigim cocugunda dersi boşmuş bize katildi filan derken topumuz kaçti bu sevgilim olacak cocukta topu insan gibi alip getirmek yerine şut çekmiş taa uzaktan, arkami dönmemle top yüzüme gümledi ama ne acı, gozumun tekini acamiyorum bile onumu gormuyorum suratim alev alev. Hanim hanimcik minnoş kiz olan ben, bagira bagira bildigim tüm küfürleri etmiştim cocuga bahcenin ortasinda 😂😂😂 iliskimiz boyle bitmisti. Suan hatirlayimca acayip guluyorum

Back
X